Anastasia

Ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, massage, bryn og vipper, voksbehandlinger, makeup, manicure/pedicure og gravidbehandlinger

Anastasia startede som kosmetikerelev hos os i slutningen af 2017. Hun har taget det første år af sin uddannelse hos Hotel Vejle Fjord og har der opnået stor erfaring indenfor massage og kropsbehandlinger. Denne viden bringer hun selvfølgelig med sig til Caroline Bjerring og vil også være nogle af de behandlinger Anastasia fra starten kan tilbyde dig. Det er tydeligt at mærke at Anastasia har nogle hænder der er vant til at udføre massage, de er sikre, tager fat og er rolige med gode energier. Hun er meget behagelig som behandler og en fornøjelse at være i hænderne på.

Et af Anastasias yndlingsmærker i klinikken er hurtigt blevet Karmameju og dette er ikke uden grund. Hun gennemgår i sin uddannelse teori og praktik i aromaterapi og netop dette er en af Karmamejus forcer med deres duftfamilier delt op i 3 forskellige grupper.

En kosmetikerelev veksler mellem skoleophold og praktik i klinikken, og Anastasia har gennem sine skoleforløb gennemgået teori og praksis i diverse ansigtsbehandlinger, massage og kropsbehandlinger. Som en del af sin uddannelse tilbyder Anastasia desuden voksbehandlinger, manicure, pedicure, Shellac, makeup og bryn og vipper.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   efter aftale

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-19.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

   

Copyright © 2018 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao