Powerful Protection fra pHformula

NYHED! MEGET MERE END EN MAKEUP MED SOLFAKTOR
Vi har netop fået denne unikke nyhed på hylden – nemlig pHformulas COMPACT FOUNDATION SPF 50+, der gør det til en fornøjelse at bruge makeup i solen. Det nye makeup-produkt blender nemt og naturligt ind i huden uden at fedte og egenskaberne er innovative, resultatskabende og multifunktionelle:

 • Bredspektret solbeskyttelse (SPF 50+) mod solens UVA & UVB-stråler
 • Fugtgivende, anti-inflammatoriske og helende egenskaber
 • Antioxidantbeskyttelse mod forurening og frie radikaler
 • God dækkeevne og naturligt look

Kig forbi, hvis du vil se og evt. teste det nye, lille vidunder til sund, fejlfri hud i solen ;-)
PRIS: 599 kr.

Pas på din hud lige nu

Forstærk dit solfilter med C-vitaminer

Antioxidanter og i særdeleshed Vitamin C er en vigtig kilde til at booste kolagenproduktionen, neutralisere frie radikaler, reparere huden og stimulere celledelingen.

Men Vitamin C er også en vigtig spiller om sommeren, når det gælder bekæmpelsen af fotoaldring og neutraliseringen af frie radikaler fra solens stråler. Og en creme med Vitamin C kan med fordel bruges til at forstærke solcremens filter. 


Vitamin C er essentiel for at forebygge og reducere synlig ældning og pigmentforandringer i huden. pHformula har udviklet en højt koncentreret C vitamin creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt.C vitamincremen har en let tekstur og indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke, hvilket giver overlegne anti-ageing fordele. Ideel at anvende daglig og året rundt.24 timers komplekset i recepten består af en blanding af naturlige og fugtgivende faktorer, der arbejder i synergi for at assistere med vedvarende fugt og beskyttelse af huden.


Vi anbefaler dig at bruge pHformulas Vita C creme på en velrenset hud hver morgen og aften. 

VITA C indeholder blandt andet:

 • 2% magnesium og ascorbyl fosfat, der modvirker ældning
 • Fugtgivende kompleks
 • 24 t. Trehalose, maltose og fruktose , der giver fugt
 • Sodium Laktat der genopbygger huden
 • Allantoin der beroliger og blødgøre huden
 • Glycerin fugter langvarigt
 • Hydrolite 5 fugter i overfladen af huden


Hvad vi kalder VERDENS BEDSTE SOLCREME

Hvorfor er det at vi lige præcis er så vilde med Coolas solcremer?

COOLA har en filosofi om, at man bør have den samme indstilling til de ting man kommer på kroppen, som til de ting man spiser. Mange går op i at spise sundt og økologisk, men knap så mange tænker over hvad de ellers udsætter kroppen for.

Minimum 70% af indholdet i COOLAs produkter er økologisk. Resten af indholdet er eksempelvis vand og mineraler, som ikke findes i økologisk form. COOLA er fuldstændig dedikeret til hudplejeprodukter, der beskytter mod farlige UV-stråler, og forkæler og plejer huden. Produkterne er luksuriøse og indeholder unikke antioxidanter, som forhindrer ældning af huden. Alle COOLAs produkter er Cruelty Free. 

Derudover er det simpelthen den nemmeste solcreme at bruge for både børn og voksne. Deres spray fordeles nemt over hele kroppen og du behøver ikke engang at fordele og massere den ud. Deres sortiment spænder over uparfumerede produkter over i Pina Colada, Citrus Mimosa og Guava Mango - der alle giver associationer til sommer, strand og solskin. Den beskytter eminent godt, er holdbar, sviner ikke og pletter ikke tøjet. 

That's why we love it <3

Dermaroller Serum8

Min mor var i foråret 2017 model for os da vi skulle lave Dermaroller Serum8 før og efter billeder til deres brochure og kampagner for Serum8. Egentlig tog vi hende bare med som "wild card", da hun trods alt er en moden pige. Hun har oven i købet ALTID plejet sin hud med markedets bedste produkter morgen OG aften - som i ALTID, siden hun var helt ung. Så da vi efter 3-4 måneder så resultaterne på "efter" billederne var vi faktisk ret målløse. Der var jo en kæmpe forskel.

Så hvis du tænker din hud trænger til et skub, eller et rul om du vil, så tag lige at overvej Serum8. Det er så let at bruge derhjemme, du får rens, til rulle og ansigt, serum og moisturizer og så selvfølgelig dermarolleren som er selve værktøjet. Med det her kit har du et fuldt koncept der er udviklet af den danske speciallæge Niels Brock - det er din garanti for sikkerhed.

Der findes et hav af dermarollers på markedet, men hovedparten af disse er billige kopiprodukter, der gør langt større skade end gavn. Vi skal hverken rulle huden med for lange nåle, eller påføre alle mulige olier og lotions, der slet ikke er fremstillet til at må komme så dybt ned i huden. Det siger sig selv når blot man lige lader fornuften tale også.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   efter aftale

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-19.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2018 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao