Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, via cookies, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende siden, huske indstillinger, udføre statistik, samt målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.


Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering


Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

De cookies vi anvender bruges til følgende:
Google Analytics – Google Analytics, hjælper os med at måle på den statistik, der kommer ind i vores system og evt. målrette vores online annoncer til disse.
Facebook – En Facebook pixel, så vi kan måle på den statistik, der kommer ind i vores system og evt. målrette vores online annoncer til disse.
Acaao (vores hjemmeside udbyder) – En cookie du skal tillade for at kunne bruge vores site.


Vores GDPR disclaimer

Vi indsamler data via kontaktformular, samarbejdspartnere, mail, booking system, kassesystem og telefon.
Vi indsamler følgende:

  • Kontaktoplysninger; fornavn og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer, samt fødselsdato, køn og kundenummer.
  • Dine login oplysninger som brugernavn og adgangskode
  • Din service og produkt historik.
  • Din Journal, der ikke indeholder følsomme data som f.eks. trosretning, sygdomme m.m.


Vi indsamler kundedata fordi vi har brug for at holde styr på vores forespørgsler.
Det bliver opbevaret sikkert på en krypteret computer med antivirus software og firewall og der er kun adgang for Caroline Bjerring’s personale med beføjelser til at håndtere dette.
Data bliver slettet eller overført efter ønske på forespørgsel og ellers efter 5 år fra første registrering.

Vi opbevarer kun data der er modtaget samtykke på. Samtykke gælder også for personer der har givet samtykke til vores samarbejdspartnere.

Vi opbevarer ingen personfølsomme data.
Kun autoriserede medarbejdere i Caroline Bjerring, der har adgang til vores data.

Navn på den Data Proctection Operator ansvarlige (DPO): Caroline Bjerring


For mere information om GDPR og dine rettigheder i forhold til dine personlige data. Læs vores FAQ om GDPR her.


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller udfylder vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke af vores undersider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. (se vores Integritetspolitik for GDPR)


Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ingen data til tredjepart uden accept (samtykke) af Cookies. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager­
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: shop@carolinebjerring.dk.


Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Publiceres af:
Caroline Bjerring
Grønnegade 24
7100 Vejle
Telefon: 25 77 72 11
E-mail: shop@carolinebjerring.dk

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739




INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2018 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao