Eyelash Extensions fuldt nyt sæt, sommerpris juni, juli og aug

SOMMERTILBUD - vi laver i maj, juni, juli og august måned et fuldt sæt Lash Extensions til kr. 599,- (normalpris kr. 1050)

Hos Caroline Bjerring er vi specialiseret i at lave de smukkeste Lash Extensions så de passer præcis til dig. Et fuldt sæt eyelash extensions er et håndværk der kræver en grundig træning, øvelse og erfaring. Tia Maria er ekspert til lash extensions og har stor erfaring på dette område. På hver vippe limes en kunstvippe og vi udfører et præcist og grundigt stykke arbejde så du kan være sikker på dine egne vipper ikke tager skade.

Eyelash extensions med enkelte hår er den ideele måde at opfylde drømmen om smukke lange fyldige vipper. Enkelte hår giver et meget naturligt look, der både føles og ser ud som dine egne. Den eneste forskel er den perfekte længde og fylde. Samtidig bliver du fri for et hvert besvær med mascara og kunstige vipper.

Hvad er Eyelash Extensios
Eyelash extensions er enkelte hår, der med en holdbar og ufarlig lim limes på dine egne vipper ét hår af gangen. Du opnår et fuldstændig naturligt look og kan nyde at vågne op med drømmevipper.

Regn med at skulle fylde vipperne op hver 2-4 uge for at bevare fyldigheden. Vipperne falder af i takt med at dine egne vipper skiftes ud. Et hårs cyklus er omkring 60 dage. Derfor vil der i løbet af 2-4 uger være tyndet ud i vipperne. Til opfyldningen vil der blive sat kunstige hår på de nye vipper, der er vokset ud og vi rydder op i dem der er ved at vokse for langt. Hvis man overholder opfyldningerne, kan du have vipperne, så længe du ønsker.

Før påsætning
– Fjern mascara og øjenmakeup inden du kommer eller minimun 15 min inden.
– Der må ikke være rester af makeup-fjerner, da man risikere at limen ikke binder optimalt.

Når du har fået dine lashextensions anbefaler vi at du undgår brug af mascara samt cremeskygger og liner, da dette mindsker holdbarheden på dine extensions. Hvis du ind i mellem til specielle anledninger bruger mascara skal denne fjernes med en oliefri rens.

Michelle giver 30% rabat på opfyldninger, kan kun bookes over tlf. 2577 7211
Tia-Maria giver 15% rabat på opfyldninger i juni, juli og august - book disse online

Eyelash Extensions fuldt nyt sæt, sommerpris juni, juli og aug
Pris  kr. 599,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   efter aftale

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-19.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2018 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao