Microblading hairstrokes

Microblading er den fineste metode inden for permanent makeup af bryn. Når man laver Microblading hairstrokes tegner man fine hårstrå ind i dit bryn så brynene syner fyldigere, mere ensartede og med den perfekte form. Det er rigtigt vigtigt at man for afstemt forventningerne omkring hvordan resultatet for ens Microblading bryn skal blive og derfor er der også sat god tid af til arbejdet med dine bryn. Inden behandlingen går i gang, vil du få bedøvende creme på brynene. På den måde mærkes selve microbladingen ikke så voldsomt.  Her efter går vi i gang med at tegne en form op, som passer ud fra nogle bestemte mål i dit ansigt. Vi kigger både til den "perfekte" brynform og til dit naturlige bryn og arbejder ud fra at disse mødes bedst muligt. Selve optegningen er det der tager længst tid og vi stopper først når målet er nået. Vi finder også den rette farve som passer til dig, dine bryn og din hudtype. Så går selve behandlingen igang og små hårstrå bliver med at mini blad "ridset" ned i huden , herfra navnet microblading hairstrokes. Undervejs i behandlingen vil der igen blive brugt bedøvelse. 

Efter den første behandling skal der gå ca 1 måned før man skal komme til sin opfyldning. Typisk skal der 1, nogle gange 2 opfyldninger til og hver gang går der ca. 1 måned mellem. Herefter holder dine bryn 12-24 måneder, inden de igen skal fyldes op. 
Microblading hairstrokes
Pris  kr. 2000,-
Bestil tid
Billedet her er taget umiddelbart efter at Caroline har fået lavet Microblading af sine bryn for at give dem mere fylde og korrigere og ensarte formen.

Du får en lille salve med dig efter behandlingen, som du skal smøre brynene med to gange dagligt den første uge. 

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2018 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao