Trine Mau - Unique Ellipse

Unique Ellipse er et mobilt firma som, i samarbejde med Platikkirurgisk Center Aros privathospital, kan tilbyde behandlinger med IPL laser Ellipse Flex, på kosmetolog klinikker rundt om i landet.

Hos kosmetolog klinikkerne udføres Ellipse- behandlinger af Acne, solskadet hud, hårfjerning / uønsket hårvækst, hudforyngelse, fjernelse af pigmentfejl og blodkarsprængninger i ansigtet.

Vi udfører også mange andre behandlinger som restylane, karsprængninger på ben / mikrosklerosering, Botox og CO2 laser. Men disse behandlinger kan iflg. Sundhedsstyrelsens regelsæt kun udføres på Aros privathospital i Skejby ved Århus. Den indledende information og journaloptagelse samt kontroller kan dog tilbydes udført på vores satellitklinikker.

Udstyret som bruges hos Unique ellipse er det nyeste system som kaldes Ellipse Flex. Dette er markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, og sikrer kunderne de allerbedste resultater. Ellipse er klinisk testet og dokumenteret, både i Danmark men også i flere andre lande. Ellipse systemet er udviklet i tæt samarbejde med førende hudlæger og forskningsinstitutter fra hele verden.

 
 
TRINE MAU - INDEHAVER unique ellipse
Som sygeplejerske har jeg arbejdet indenfor mange specialer, bla. på akut hjerte medicinsk afdeling på Horsens sygehus, som hjemmesygeplejerske, samt på psykiatrisk afdeling ligeledes på Horsens sygehus. Jeg har indenfor alle specialer fået meget erfaring med mig både personligt og særligt professionelt. Dette er en viden jeg har taget med mig i min nuværende beskæftigelse som indehaver af firmaet Unique Ellipse

Jeg er meget fokuseret på at mine behandlinger kan og vil gøre en forskel for mine kunder. Jeg gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge, og de skal have den bedste rådgivning og vejledning.

Sundhedsstyrelsen udsendte i 2007 en lovbekendtgørelse, som betyder, at det kun er speciallæger med særlig dokumenteret erfaring i brugen af laser og IPL, som må udføre sådanne behandlinger. Dog kan erfarne sygeplejersker som medarbejder for en sådan speciallæge også udføre laserbehandlingerne. Derfor har Unique Ellipse indgået et samarbejde med en af landets førende speciallæger og plastikkirurger Ole Momsen fra Plastikkirurgisk Center Aros privathospital i Skejby.

Det er vigtig for mig at mit firma Unique Ellipse er førende indenfor det bedste udstyr, men også med den bedste og mest professionelle service og rådgivning til mine kunder. Så de kan føle sig trygge hele vejen igennem behandlingsforløbet.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2018 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao