Verso Ultimativ

Verso Ultimativ

Da jeg "opdagede" VERSO tilbage i 2014 tog den mig med storm. På kun 14 dage var min hud markant forbedret i både tekstur, glød og tone. Når man støder på den slags produkter, så knuselsker man dem simpelthen bare. Gennem årene har VERSO opnået rigtig mange fans blandt vores kunder, for det er ikke kun mig der er vild med den forandring og forbedring produkterne giver. 

Nu er serien vokset og inkludere både boostere, masker, olier og specialpleje - derfor har jeg nu valgt at gøre alvor af en ULTIMATIV VERSO. Den lækreste ansigtsbehandling, der ikke kun plejer og forfiner din hud, men som også gennemfugter, opstrammer og udglatter. 
Jeg tilpasser behandlingen din hud og dine behov - og jeg lover dig at det er lækkkert.

Verso Ultimativ er en 75 min lang ansigtsbehandling der giver dig det bedste indenfor både virkestoffer og velvære fra den skandinaviske hudplejeserie Verso Skincare.
Jeg starter med en lækker afrensning i Verso Foamin Cleanser der effektivt renser huden uden at udtørre den. Herefter stimuleres blodcirkulation, muskelspændinger løsnes, lymfen dræneres og huden får et løft med en lang og omfattende massage af ansigt, nakke, bryst og hovedbund i den luksuriøse Verso Super Facial Oil. Denne luksus ansigtsolie er rig på Retinol 8 og sætter foryngelsesprocessen i et højere gear ved at øge hudens naturlige produktion af collagen. Herefter påføres en booster efter behov, enten i form af antioxidanter, fugt eller opstramning og jeg lægger Verso Intense Facial Mask eller Verso Deep Hydration Mask alt efter hvilken effekt vi finder bedst egnet til din hud. Masken lader vi hvile i 20 min mens dine hænder forkæles med håndmassage i Verso Hand Serum. Som afslutning vækker vi din hud med Anti Polution Mist og beskytter din hud med Verso Eye Serum og Verso Daycream.
Book tid til en luksus ansigtsbehandling hos Caroline Bjerring i Vejle.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   efter aftale

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-19.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

   

Copyright © 2018 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao