Update Reset

Caroline


Caroline laver fortrinsvis specialbehandlinger, pHformula ansigtsbehandlinger og Dermaroller Mesoterapi. Hun brænder for at lave en synlig og mærkbar forskel i huden. “Med pHformula rykker vi huden mod nye højder og serien giver mulighed for at tilrettelægge et program der passer nøjagtig til vores kunders behov, både i klinikken og derhjemme, uanset alder eller fokus. Ansigtsbehandlingerne er klart Carolines hjertebarn.


"Sammen med ansigtsbehandlingerne farver jeg ofte også bryn og vipper. Jeg elsker stadig den forskel korrekt farvet bryn og vipper gør for et ansigt."


Caroline grundlagde klinikken 1. September 2000. Hun er uddannet kosmetolog og har løbende specialiseret sig og været på efteruddannnelse i USA, Frankrig, England, Sverige, Tyskland, Thailand, Spanien og Hong Kong.


DERFOR ELSKER JEG DET JEG LAVER

Det er et faktum at vi bruger de fleste af vores allerbedste timer af døgnet på vores arbejde. Jeg elsker at jeg hver dag har med mennesker at gøre og at det jeg laver faktisk gør en forskel. Vores fantastiske kunder, mit supergode team og mine produkter gør at hverdagen både er sjov, givende og fyldt med god energi. Jeg har været i branchen i mere end 20 år og kunne ikke forestille mig et sted jeg hellere ville være end her.NÅR JEG IKKE ER PÅ KLINIKKEN

Jeg bor på landet med min mand Niels Aage og mine to skønne tøser Ida Sofie og Ellen Marie, vores hund, kat, 2 kaniner og en hel flok dejlige islændere. Når jeg har fri elsker jeg at komme ud i skoven på hesteryg, eller med haglbøssen på jagt. Et arbejde med renhed og skønhed og en fritid med dyr og natur giver mig en fantasisk balance og ro.

Når vi holder ferie elsker vi Mallorca, London, Schweiz og USA - og allerhelst med et par vandrestøvler i bagagen...

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2020 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao