Boost din kollagenproduktion og forstærk
dit solfilter med pHformula Vita C cream


Antioxidanter og i særdeleshed Vitamin C er en vigtig kilde til at booste kolagenproduktionen, neutralisere frie radikaler, reparere huden og stimulere celledelingen.

Men Vitamin C er også en vigtig spiller om sommeren, når det gælder bekæmpelsen af fotoaldring og neutraliseringen af frie radikaler fra solens stråler. Og en creme med Vitamin C kan med fordel bruges til at forstærke solcremens filter. 


Vitamin C er essentiel for at forebygge og reducere synlig ældning og pigmentforandringer i huden. pHformula har udviklet en højt koncentreret C vitamin creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt.C vitamincremen har en let tekstur og indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke, hvilket giver overlegne anti-ageing fordele. Ideel at anvende daglig og året rundt.24 timers komplekset i recepten består af en blanding af naturlige og fugtgivende faktorer, der arbejder i synergi for at assistere med vedvarende fugt og beskyttelse af huden.


Vi anbefaler dig at bruge pHformulas Vita C creme på en velrenset hud hver morgen og aften. 


VITA C indeholder blandt andet:

 • 2% magnesium og ascorbyl fosfat, der modvirker ældning
 • Fugtgivende kompleks
 • 24 t. Trehalose, maltose og fruktose , der giver fugt
 • Sodium Laktat der genopbygger huden
 • Allantoin der beroliger og blødgøre huden
 • Glycerin fugter langvarigt
 • Hydrolite 5 fugter i overfladen af huden

TILBUD LIGE NU PÅ 20 ml tube kr 250,- (normalpris kr. 320,-)


Når huden skal beskyttes indefra og ud

Et trekløver der virkelig virker.  Smuuk Skin Sun Prepare , er et kosttilskud der hjælper din hud til bedre at tåle solen. Jeg har selv altid haft tendens til soleksem på brystet og fået kløe og små blister, men ikke mere efter jeg er begyndt at tage disse små solmirakler fast. Jeg tager dem fra starten af april/maj og til solen ikke bider mere i september.  I et glas er der nok til 3 mdr.

Karmameju Sun Body Lotion er den nye generation af solcreme, som  kun er på mineralsk solfilter , der hverken skader dig, dine børn eller koralerne.

Den sikrer optimal beskyttelse og bare er super lækker plejende. Normalt kan de fysiske filtre nemt gøre huden meget hvid, men ikke denne. Her har Karmameju simpelthen begået en genistreg og skabt et stjerneprodukt.

Til at gå hånd i med denne har de lavet en After Sun serum lotion som ALLE burde prøve OG eje. Den virker ikke kun beroligende og genopbyggende, men giver også MASSER af fugt og heler helt utroligt godt. Den kan også varmt anbefales til myggestik eller andre irritationer.

Kig ind til os i Grønnegade, Vejle eller shop produkterne på webshoppen

https://carolinebjerring.dk/shop/vare-kategori/solcreme/

Lige nu er det Retinol, Vitamin C og Peptider

Min hylde på badeværelset skifter hele tiden alt efter årstid, hvad jeg mærker min hud trænger til og hvad der giver mening at booste den med. Efter nogle skønne forårsdage med sol og fornemmelsen af sommer på kinderne får den lige nu et boost af  og en tid med hjemmearbejde får den et boost af Vitamin C som blandt andet fremmer kollagenproduktionen og beskytter mod UV skader. pHformula VITA C Serum er en 12% koncentreret serum, der virkelig giver noget i forhold til at jævne og styrke huden så den er maks klar til sommerens UV belastning. Jeg bruger den her hver morgen under min dagcreme som lige pt er VERSO NOURISHING CREAM NIACINAMID. Denne creme er er spækket med niacinamid som bare er en super ingrediens der har mange funktioner på huden. Lige fra pigmentering, til at styrke barren, sænke rødme og være regulerende på talgproduktionen. Men mest af alt giver den noget ro, en masse pleje og fugt, og det har min hud brug for lige nu pga 3 forskellige faktorer. For det første giver jeg den maks gas om natten med mine natcremer. For det andet bærer vi mundbind meget af dagen pga corona og dette er en stor udfordring for huden. For det tredje, det der med hvad jeg laver om natten kræver dobbelt op på ro og pleje for at min hud ikke bliver irriteret :-) 

Og hvad er det så jeg gør om natten? Jeg giver min hud den vildeste tur i fitness med A Vitamin og Peptider. VERSO NIGHT CREAM er en af mine nat favoritter gennem mange år. Den svenske konge af retinol, der som et strygejern gør huden glattere samtidigt med at den bare bliver mere stærk. Retinol/ A vitamin har dog den udfordring for min hud, at jeg ikke må overbehandle, så bliver min hud istedet irriteret og kløende. Men efter mange års prøven til og fra har jeg fundet min huds tolerancepunkt og bruger den 2-4 dage og så giver jeg den noget andet et par dage, for så at skifte tilbage til den igen. Der er ingen tvivl, jeg synes at A vitamin er den ingrediens der kan gøre allermest for huden, men man skal lære at bruge det korrekt efter sin huds tolerance. Den jeg skifter med er pHformula POINT EXTRA FIRM, fordi jeg her har en creme, der også kan noget i forhold til at gøre min hud godt. POINT EXTRA FIRM er en creme der gør vævet fastere og strammere og den er spækket med peptider, som er dem der sørger for at cellerne snakker ordentligt sammen. 

Tilsammen giver denne kombination af produkter min hud et boost, og jeg har en fornemmelse af en sundere, stærkere og fastere hud med langt mere glød.

Køb Verso i webshoppen her: https://carolinebjerring.dk/shop/vare-kategori/verso/

B3 VIBRANCE BOOST

Hvorfor elsker vi B3 masken fra pHformula? 

VITA B3 masken er en lækker og cremet maske med den smukkeste syrenlilla farve. Ansigtsmasker er ideele til den lille pause i hverdagen hvor du forkæler dig selv og slapper helt af. Masken reducerer rødme og er beroligende samt super fugtgivende, perfekt til den sensetive hud. Masken har et højt indhold af niacinamid som har kraftfulde antioxidante egenskaber, styrker hudbarrieren og reducerer fine linjer og rynker. Derudover virker niacinamid antiinflammatorisk på huden, hvilket resulterer i mindre tørhed og irritation, samt færre tilstoppede porer som forårsager urenheder.  Alt i alt en ansigstmaske som alle hudtyper vil have stor glæde af.  Masken kan købes i vores butik til 319 kr.

 • Anvendes på ren og afrenset hud.
 • Masser ind i huden og lad hvile i 10-15 min.
 • Fjern masken med lunkent vand.
 • Herefter benyttes dag/nat creme samt øjencreme.Beauty from within

Vores tilgang til hudpleje hos Caroline Bjerring, har altid været holistisk. Et smukt samspil mellem hvad vi påfører topisk, hvad vi spiser, hvordan vores sind og krop har det og nu også hvordan vi kan påvirke vores celler indefra.  Uanset om din udfordring er uren hud, at huden ældes, at få forberedt den til sommersolens strabadser eller om håret mister noget af sin kraft, så har Smuuk Skin løsningen til hjælp indefra. 

Tidligere har vi arbejdet med andre producenter og mærker, men ens for dem alle har været den lange kommunikationsvej, at vi ikke helt 100% vidste hvem der stod bag og hvordan produkterne var skabt samt deres belæg for resultater mm. Smuuk Skin er et 100% dansk produceret kosttilskud, udviklet og skabt under farmaceutisk kontrol. De bliver produceret af JemoPharm på Møn, der har mere end 30 års viden og erfaring med produktion af vitamin-, mineral- og kosttilskud af højeste kvalitet.  En af de store hjerner bag er Lars Lindmark Dr. Med. Sc. (Ph.D) 

Lars har gennem 40 år arbejdet med udvikling af kosttilskud og lægemidler inden for en række næringsstoffer.

Lars’ pioner udviklingsarbejde har skabt grobund for Smuuk Skin formuleringer og hans ekspertise har været med til at løfte vores skønhedstabletter til et nyt niveau, hvor klinisk dokumenterede studier danner grundlag for sammensætningen. Der er jo derfor vi klapper i hænderne og bøjer os i støvet. Og er stolte over at have Smuuk Skin på hylderne hos Caroline Bjerring. Du kan læse mere om hvert produkt på vores hjemmeside, hvor du også kan købe produkterne. Ellers kig ned til os i butikken Grønnegade 24 og vi hjælper dig gerne med hvilke kapsler der passer til dig. Klik her for at købe Smuuk Skin

Køb Smuuk Sin i webshoppen her: https://carolinebjerring.dk/shop/vare-kategori/smuuk-skin/


Vil du gerne slippe for akne og uren hud?

Uren hud, akne, bumser kært barn har mange navne, men er du plaget af uren hud er det en både fysisk og psykisk belastning for de fleste. For ikke nok med at din hud er øm, betændt og kan være yderst smertefuld, så er der den psykiske faktor, som nok er endnu mere hæmmende. Ansigtet er vores visitkort og det første andre mennesker møder, vurderer og hele tiden kigger på. Vi ved godt, at du har prøvet en hel masse for at få din hud i ro, vi ved også godt at det koster dig mange penge at blive ved. Måske har du været ved lægen eller hudlægen. Eller du har søgt og fundet råd via venner og veninder, youtube eller nettet. Måske har noget af det hjulpet lidt i en periode og så er din hud blevet slem igen, eller måske endda værre. Det er en hård proces, men vi vil gerne hjælpe dig, lytte til dig og sammen finde en mulig vej til en hud med ro og balance.

Akne er en kronisk inflammatorisk sygdom. Den starter for de fleste i teenage årene og rammer 85% af befolkningen. Nogle er kun påvirket i en kort årrække, mens andre lider under hudlidelsen i mange mange år. Uanset er det faktisk vigtigt at vi tager vare om problemet, så huden styrkes og kommer ud på den anden side uden for mange mén, som ar i forskellige grader, da disse er meget svære at gøre noget ved.


Akne starter som sagt oftes i puberteten og skyldes et øget niveau af kønshormoner som forstyrre vores talgkirtler og øger produktionen af talg. Groft ridset op kan man sige, at talgkirtlerne stopper til med døde hudceller og der derfor ophobes for meget talg der bliver til comedoner/hudorme og der herved er mulighed for at Propionibacterium acnes (P.acnes) bakterien udvikles og giver betændelse. Så allerede når vi ved dette har vi 2 ting vi ved vi skal arbejde på.


1. At undgå ophobninger af døde hudceller 


Hvad betyder det så rent praktisk? Jo, de fleste har hørt om peelinger, at eksfoliere huden, skrubbe masker osv. Problemet med mange af disse er, at de ikke kun fjerner de døde hudceller, de irriterer også huden. Så derfor gør du nogle gange ondt værre ved at overbehandle huden og ødelægge dens vigtige barrierefunktion. Vi ved at al akne starter med microcomedoner, som er usynlige hudorme, så hvis disse undgåes er vi allerede kommet langt. Eksfolieringen er derfor essentiel, det er den i øvrigt for alle uanset hudtype. 

Hvad anbefaler vi så? Der findes sikkert et hav af forskellige produkter som er gode, men den vi ELSKER og anbefaler allermest til vores kunder er pHformulas E.X.F.O. Cleanse. 

Jeg skal fortælle dig hvorfor. Produktet er blødt og lækkert og lidt en fusion mellem en gel og en mælk. Den har de mest overlegne eksfolierende egenskaber fra blandt andet papaya-enzym og PHA. Dette betyder at den peeler huden, men den irriterer, ridser eller forstyrrer ikke barrieren. Desuden kan den bruges som maske 1-2 gange i ugen, du kan fjerner al makeup inkl øjenmakeup med den og den efterlader altid huden lækker ren og gennemfugtet. Det skal lige siges, at uden det rette renseprodukt er alle andre produkter næsten ikke slider værd. Det er vores forarbejde der gør forskellen. Hvis huden ikke er ren og fri for ophobninger af døde hudceller, smører du ny maling på en gammel afskallet stol og holdbarhed og effekt bliver ikke den ønskede. 


2. At tilføre huden antibakterielle og anti-inflammatoriske produkter


Hvad betyder det så? Den her bakterie som skaber betændelsen i talgkirtlen skal bekæmpes og det gøres bedst med antibakterielle produkter. For at produkternes ingredienser skal kunne trænge ned til problemet skal overfladen selvfølgelig være eksfolieret, derfor punkt 1. Men hvilke ingredienser er det så, der virker antibakterielle og anti-inflammatoriske? Nogle af vores rigtig gode soldater er azelainsyre, mandelsyre, tea tree oil og salicylsyre. Men som med alt andet er det jo opskriften, der er vigtigst og ikke kun de enkelte ingrediensers egenskaber. Desuden skal vi hele tiden tage hensyn til hudens barrierefunktion når vi arbejder på den og have denne med i overvejelserne når vi prøver at normalisere huden tilstand. 

Hvad anbefaler vi så? Kort fortalt har vi 3 kort på hånden. 

 1. A.C.Recovery som er et dagligt serum produkt der indeholder alle disse gode egenskaber. Den formindsker akneudbrud og har desuden en forebyggende effekt da sammen med E.X.F.O. Cleanse også arbejder på micro comedonerne. Dette produkt kan bruges dag og nat.
 2. A.C.T.I.V.E formula der aktivt regulerer celledelingen, bekæmper urenheder og akne og beroliger og skaber balance. Dette produkt bruges kun om natten.
 3. SPOT ON Blemish Active, vores krisehjælp til de lumske urenheder der skal have lidt fokus. Dette produkt er et højkoncentreret serumlignende produkt der er fremstillet med de mest aktive ingredienser fra blandt andet salicylsyre, mandelsyre, azelainsyre og tea tree oil. Den suser direkte ned i bumsen og gør sit arbejde, og du må duppe den på 3 gange om dagen. 

Green Peel Scrammek

Mange har spurgt hvad vores Green Peel behandlinger går ud på. Green Peel er en af de mest effektive, naturlige peelinger på verdensplan. Den er udviklet af Dr. Med. Christine Schrammek, og har i mere end 60 år hjulpet flere tusinde verden over med at løse deres hudproblemer. Resultaterne taler for sig selv og er yderst imponerende. Din hud bliver stimuleret, får masser af vitalitet og urtepeelingen reducerer aldersrelaterede tegn, ardannelse og pigment. 

Under behandlingen afrenses huden først grundigt. Herefter masseres en urtemasse ind i huden, det er denne specialblanding der gør hele arbejdet. Urterne er yderst aktive og effektive og de mærkes som små fine glasskår der arbejder på huden. Følelsen er meget intens for nogle mens andre blot mærker det som en let prikken. Som afslutning påføres en behagelig kølende maske. 

Efter din behandling er huden stadig aktiv og du kan mærke en let varme i den resten af dagen og for nogles vedkommende også dagen efter. 


Behandlingen koster kr. 1399,-

Læs mere her og bestil tid

Gør Microblading Hairstrokes ondt?


Jeg har lige fået lavet hairstrokes med Microblading og det langt de fleste spørger om, efter de har sagt "WAUUU hvor fint" og "Det vil jeg også have", det er "Gør det ondt"?

Inden min behandling fik jeg en bedøvende creme på hele brynet, som virkede en 15 min ca. Så da Tia-Maria gik igang kunne jeg stort set ikke mærke noget da hun arbejde inderst, ved den tykkere del af brynet. På den yderste del gjorde det lidt naller. Her er huden tyndere, så det havde jeg også forventet. Men undervejs bedøver hun mere, og det er altså absolut til at holde ud. Min tanke var hele tiden. "Hold dig i ro og lad hende gøre sit arbejde, så er vi hurtigere færdig".

Efterfølgende har det ikke gjort ondt. De første dage trækker det en smule, som sårene heler og blivere strammere. Det er her man virkelig skal passe på ikke at komme til at klø, pille eller lige helt ubevidst at få fingrene op i brynene. Det er Alfa Omega for at brynene bliver flotte at de ikke bliver pillet i og ikke får vand, olie eller creme de næste 7-10/14 dage efter behandlingen.

Det betyder jeg har ændret min renserutine, så jeg istedet for at rense hele ansigtet på een gang med en vaskeklud, tager et stykke vat og renser huden lidt mere forsigtigt. Jeg er også lidt mere forsigtig når jeg lægger makeup. Men jeg bruger altså dagligt både creme, makeup, er hos mine heste, går i bad osv. Jeg tænker mig bare om, så jeg beskytter mine bryn bedst muligt.

Vores favorit indenfor CC cream fra pHformula

Hvad er det nu en CC creme er? CC creme betyder ‘Color Corrector’ altså farve korrigering, hmmmmm og hvad så? Det er noget der jævner huden, så dens små farveforskelle, pigmenteringer, fregner, rødme, karsprængninger osv ikke ses så tydeligt. De er ikke helt så tung som almindelig makeup. Så den er god er til dem der, ikke ønsker noget der virker af for meget, men stadig jævner og udvisker "fejl" i huden.

Vores CC creme fra pHformula kan alt det til topkarakter OG så lige SÅ meget mere.....

pHformula C.C. cream SPF 30+ er en multifunktionel complexion corrector, som minimerer misfarvninger og andre urenheder samtidig med at den blokerer for solens skadelige UVA- og UVB stråler. Den har som sagt SPF 30, så den giver dig en god allround beskyttelse, men derudover har den også de vigtige nøgleingredienser der løfter den til toppen af klassen, nemlig Vitamin C, Retinol og Rice Bran Oil. Disse ingredienser søger for yderligere guf til huden i form af et boost der styrker kollagendannelsen og afhjælper fotoældning, aktiv anti-aging og masser af pleje . Den fåes i fire farver så vi kan ramme enhver hudtone. Den fåes i butikken og koster kr. 375,- 

Dermarolleren og den gode retinol fra Verso Skincare

I dag er mine unger startet i skolen igen efter en lang skøn sommer. 1. skoledag er på mange måder en yndlingsdag - for børnene fordi de genser deres kammerater og er spændte på hvad et nyt skoleår bringer, - og for mig fordi hverdagen atter starter. Ferie er SKØNT, men hverdag er BEDST.

Dette skulle her til aften fejres med et SKIN TREAT til min hud. Den fortjener det bedste af det bedste indenfor anti-age, en kombination af Retinol og Dermaroller. Dermaroller Serum 8 og VERSO gør for min hud, kan intet andet gøre. INTET.

Jeg renser først huden som jeg plejer med pHformulas E.X.F.O. Cleanse, men  afspritter den så med cleanseren fra Serum 8 for at være sikker på min overflade er helt ren. Så går selve behandlingen igang. Typisk ruller jeg hele ansigtet 2 gange i ugen, feks. mandag og torsdag, og ruller alle områder (pande, øjenomgivelser, kinder, hage, næse, hage og hals) både vandret, lodret og diagonalt begge veje. Herefter får den Serum 8 og Moisturizer 8 og jeg gør min hjemmerulle ren. 

Dermarolleren gør så utroligt mange positive ting for huden. Intet andet stimulerer collagendannelsen som denne. Linier mindskes, pigmentering mindskes, urenheder og udbrud mindskes, spændtigheden øges og din hud bliver stærkere. 

De dage jeg ikke ruller bruger jeg VERSOs produkter som er spækket med retinol 8 og simpelthen er en hudplejeserie der gang på gang overrasker mig når jeg går igang med den. De fleste der kender mig, ved jeg sværger til pHformula normalt, men som kur kan VERSO noget. Det er en kickstarter der basker, og lige præcis på denne gråvejrsførsteskoledag er det den bedste måde at starte et nyt skoleår på for mig <3  Læs mere om produkterne i shoppen 

pHformula body  sommerens must-have

Det er ikke alle kropsprodukter der kan holde hvad de lover.... Men som med alt andet pHformula laver har de virkelig skabt et produkt, der ikke kun er lækkert og føles godt, men som også skaber resultater når det gælder at formindske cellulite, opstramme og give fast flot hud. Produkterne er et makkerpar af en gel og en lotion som sammen giver en mere fast og tonet figur
Når du vil give dine arme og ben noget ekstra er pHformulas effektive kropsprodukter BODY et sommer MUST-HAVE.


Kig forbi klinikken, eller ring til os, hvis du vil høre mere om de unikke produkter til lækre stænger.


Kr. 385 pr. stk eller kr.  699  for et sæt med dem begge

Powerful protection fra pHformula

MEGET MERE END EN MAKEUP MED SOLFAKTOR
Vi har netop fået denne unikke nyhed på hylden – nemlig pHformulas COMPACT FOUNDATION SPF 50+, der gør det til en fornøjelse at bruge makeup i solen. Det nye makeup-produkt blender nemt og naturligt ind i huden uden at fedte og egenskaberne er innovative, resultatskabende og multifunktionelle:

 • Bredspektret solbeskyttelse (SPF 50+) mod solens UVA & UVB-stråler
 • Fugtgivende, anti-inflammatoriske og helende egenskaber
 • Antioxidantbeskyttelse mod forurening og frie radikaler
 • God dækkeevne og naturligt look

Kig forbi, hvis du vil se og evt. teste det nye, lille vidunder til sund, fejlfri hud i solen ;-)
PRIS: 599 kr.

Dermaroller Serum8

Min mor var i foråret 2017 model for os da vi skulle lave Dermaroller Serum8 før og efter billeder til deres brochure og kampagner for Serum8. Egentlig tog vi hende bare med som "wild card", da hun trods alt er en moden pige. Hun har oven i købet ALTID plejet sin hud med markedets bedste produkter morgen OG aften - som i ALTID, siden hun var helt ung. Så da vi efter 3-4 måneder så resultaterne på "efter" billederne var vi faktisk ret målløse. Der var jo en kæmpe forskel.

Så hvis du tænker din hud trænger til et skub, eller et rul om du vil, så tag lige at overvej Serum8. Det er så let at bruge derhjemme, du får rens, til rulle og ansigt, serum og moisturizer og så selvfølgelig dermarolleren som er selve værktøjet. Med det her kit har du et fuldt koncept der er udviklet af den danske speciallæge Niels Brock - det er din garanti for sikkerhed.

Der findes et hav af dermarollers på markedet, men hovedparten af disse er billige kopiprodukter, der gør langt større skade end gavn. Vi skal hverken rulle huden med for lange nåle, eller påføre alle mulige olier og lotions, der slet ikke er fremstillet til at må komme så dybt ned i huden. Det siger sig selv når blot man lige lader fornuften tale også.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2020 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao