Consectetur adipiscing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis sapien id eros euismod finibus. Nam mattis dolor sit amet mi tempus consectetur. Ut eleifend commodo lorem, vel viverra felis molestie eu. Aliquam erat volutpat. Vivamus et iaculis turpis. Fusce diam nisi, malesuada ac nisl vitae, aliquam tincidunt lacus. Ut lacinia vestibulum lectus. Vestibulum sodales orci in mattis tempus. Fusce nec convallis sem, quis maximus dui. Nulla dapibus ex a sapien efficitur porttitor. Vestibulum volutpat eros quis tortor rutrum, in tristique ante auctor. Vestibulum felis enim, molestie ut lobortis nec, iaculis non tellus. Aliquam magna ligula, laoreet sed ipsum sed, molestie ornare ante.

Proin sit amet turpis lectus. Quisque sodales condimentum viverra. Integer ultricies commodo lobortis. Vestibulum pellentesque lacinia nisl, vel tincidunt enim facilisis at. Maecenas maximus, risus vitae ultricies eleifend, tellus sem aliquet odio, nec cursus ante massa eget diam. Vestibulum non justo tincidunt, sollicitudin nisi in, tristique risus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Praesent pulvinar ipsum nec nibh convallis ornare. Aenean eu metus vel lorem accumsan dictum at ac ex. Aliquam quis ante a purus auctor feugiat molestie sit amet ex. Nulla et ultrices ex, quis porttitor quam. Nunc scelerisque augue vitae urna faucibus tempor. Mauris sed quam nisi. Nulla quis accumsan quam, eu facilisis ligula.

Green Peel Scrammek

Mange har spurgt hvad vores Green Peel behandlinger går ud på. Green Peel er en af de mest effektive, naturlige peelinger på verdensplan. Den er udviklet af Dr. Med. Christine Schrammek, og har i mere end 60 år hjulpet flere tusinde verden over med at løse deres hudproblemer. Resultaterne taler for sig selv og er yderst imponerende. Din hud bliver stimuleret, får masser af vitalitet og urtepeelingen reducerer aldersrelaterede tegn, ardannelse og pigment. 

Under behandlingen afrenses huden først grundigt. Herefter masseres en urtemasse ind i huden, det er denne specialblanding der gør hele arbejdet. Urterne er yderst aktive og effektive og de mærkes som små fine glasskår der arbejder på huden. Følelsen er meget intens for nogle mens andre blot mærker det som en let prikken. Som afslutning påføres en behagelig kølende maske. 

Efter din behandling er huden satdig aktiv og du kan mærke en let varme i den resten af dagen og for nogles vedkommende også dagen efter. 


Behandlingen koster kr. 1399,-

Læs mere her og bestil tid

Gør Microblading Hairstrokes ondt?


Jeg har lige fået lavet hairstrokes med Microblading og det langt de fleste spørger om, efter de har sagt "WAUUU hvor fint" og "Det vil jeg også have", det er "Gør det ondt"?

Inden min behandling fik jeg en bedøvende creme på hele brynet, som virkede en 15 min ca. Så da Tia-Maria gik igang kunne jeg stort set ikke mærke noget da hun arbejde inderst, ved den tykkere del af brynet. På den yderste del gjorde det lidt naller. Her er huden tyndere, så det havde jeg også forventet. Men undervejs bedøver hun mere, og det er altså absolut til at holde ud. Min tanke var hele tiden. "Hold dig i ro og lad hende gøre sit arbejde, så er vi hurtigere færdig".

Efterfølgende har det ikke gjort ondt. De første dage trækker det en smule, som sårene heler og blivere strammere. Det er her man virkelig skal passe på ikke at komme til at klø, pille eller lige helt ubevidst at få fingrene op i brynene. Det er Alfa Omega for at brynene bliver flotte at de ikke bliver pillet i og ikke får vand, olie eller creme de næste 7-10/14 dage efter behandlingen.

Det betyder jeg har ændret min renserutine, så jeg istedet for at rense hele ansigtet på een gang med en vaskeklud, tager et stykke vat og renser huden lidt mere forsigtigt. Jeg er også lidt mere forsigtig når jeg lægger makeup. Men jeg bruger altså dagligt både creme, makeup, er hos mine heste, går i bad osv. Jeg tænker mig bare om, så jeg beskytter mine bryn bedst muligt.

Vores favorit indenfor CC cream fra pHformula

Hvad er det nu en CC creme er? CC creme betyder ‘Color Corrector’ altså farve korrigering, hmmmmm og hvad så? Det er noget der jævner huden, så dens små farveforskelle, pigmenteringer, fregner, rødme, karsprængninger osv ikke ses så tydeligt. De er ikke helt så tung som almindelig makeup. Så den er god er til dem der, ikke ønsker noget der virker af for meget, men stadig jævner og udvisker "fejl" i huden.

Vores CC creme fra pHformula kan alt det til topkarakter OG så lige SÅ meget mere.....

pHformula C.C. cream SPF 30+ er en multifunktionel complexion corrector, som minimerer misfarvninger og andre urenheder samtidig med at den blokerer for solens skadelige UVA- og UVB stråler. Den har som sagt SPF 30, så den giver dig en god allround beskyttelse, men derudover har den også de vigtige nøgleingredienser der løfter den til toppen af klassen, nemlig Vitamin C, Retinol og Rice Bran Oil. Disse ingredienser søger for yderligere guf til huden i form af et boost der styrker kollagendannelsen og afhjælper fotoældning, aktiv anti-aging og masser af pleje . Den fåes i fire farver så vi kan ramme enhver hudtone

Verso, dermaroller og anti-aging

I dag er mine unger startet i skolen igen efter en lang skøn sommer. 1. skoledag er på mange måder en yndlingsdag - for børnene fordi de genser deres kammerater og er spændte på hvad et nyt skoleår bringer, - og for mig fordi hverdagen atter starter. Ferie er SKØNT, men hverdag er BEDST.

Dette skulle her til aften fejres med et SKIN TREAT til min hud. Den fortjener det bedste af det bedste indenfor anti-age, en kombination af Retinol og Dermaroller. Dermaroller Serum 8 og VERSO gør for min hud, kan intet andet gøre. INTET.

Jeg renser først huden som jeg plejer med pHformulas E.X.F.O. Cleanse, men  afspritter den så med cleanseren fra Serum 8 for at være sikker på min overflade er helt ren. Så går selve behandlingen igang. Typisk ruller jeg hele ansigtet 2 gange i ugen, feks. mandag og torsdag, og ruller alle områder (pande, øjenomgivelser, kinder, hage, næse, hage og hals) både vandret, lodret og diagonalt begge veje. Herefter får den Serum 8 og Moisturizer 8 og jeg gør min hjemmerulle ren. 

Dermarolleren gør så utroligt mange positive ting for huden. Intet andet stimulerer collagendannelsen som denne. Linier mindskes, pigmentering mindskes, urenheder og udbrud mindskes, spændtigheden øges og din hud bliver stærkere. 

De dage jeg ikke ruller bruger jeg VERSOs produkter som er spækket med retinol 8 og simpelthen er en hudplejeserie der gang på gang overrasker mig når jeg går igang med den. De fleste der kender mig, ved jeg sværger til pHformula normalt, men som kur kan VERSO noget. Det er en kickstarter der basker, og lige præcis på denne gråvejrsførsteskoledag er det den bedste måde at starte et nyt skoleår på for mig <3  Læs mere om produkterne i shoppen 

pHformula body  sommerens must-haveDet er ikke alle kropsprodukter der kan holde hvad de lover.... Men som med alt andet pHformula laver har de virkelig skabt et produkt, der ikke kun er lækkert og føles godt, men som også skaber resultater når det gælder at formindske cellulite, opstramme og give fast flot hud. Produkterne er et makkerpar af en gel og en lotion som sammen giver en mere fast og tonet figur
Når du vil give dine arme og ben noget ekstra er pHformulas effektive kropsprodukter BODY et sommer MUST-HAVE.


Kig forbi klinikken, eller ring til os, hvis du vil høre mere om de unikke produkter til lækre stænger.


Kr. 385 pr. stk eller kr.  699  for et sæt med dem begge

Powerful Protection fra pHformula

NYHED! MEGET MERE END EN MAKEUP MED SOLFAKTOR
Vi har netop fået denne unikke nyhed på hylden – nemlig pHformulas COMPACT FOUNDATION SPF 50+, der gør det til en fornøjelse at bruge makeup i solen. Det nye makeup-produkt blender nemt og naturligt ind i huden uden at fedte og egenskaberne er innovative, resultatskabende og multifunktionelle:

 • Bredspektret solbeskyttelse (SPF 50+) mod solens UVA & UVB-stråler
 • Fugtgivende, anti-inflammatoriske og helende egenskaber
 • Antioxidantbeskyttelse mod forurening og frie radikaler
 • God dækkeevne og naturligt look

Kig forbi, hvis du vil se og evt. teste det nye, lille vidunder til sund, fejlfri hud i solen ;-)
PRIS: 599 kr.

Pas på din hud lige nu

Forstærk dit solfilter med C-vitaminer

Antioxidanter og i særdeleshed Vitamin C er en vigtig kilde til at booste kolagenproduktionen, neutralisere frie radikaler, reparere huden og stimulere celledelingen.

Men Vitamin C er også en vigtig spiller om sommeren, når det gælder bekæmpelsen af fotoaldring og neutraliseringen af frie radikaler fra solens stråler. Og en creme med Vitamin C kan med fordel bruges til at forstærke solcremens filter. 


Vitamin C er essentiel for at forebygge og reducere synlig ældning og pigmentforandringer i huden. pHformula har udviklet en højt koncentreret C vitamin creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt.C vitamincremen har en let tekstur og indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke, hvilket giver overlegne anti-ageing fordele. Ideel at anvende daglig og året rundt.24 timers komplekset i recepten består af en blanding af naturlige og fugtgivende faktorer, der arbejder i synergi for at assistere med vedvarende fugt og beskyttelse af huden.


Vi anbefaler dig at bruge pHformulas Vita C creme på en velrenset hud hver morgen og aften. 

VITA C indeholder blandt andet:

 • 2% magnesium og ascorbyl fosfat, der modvirker ældning
 • Fugtgivende kompleks
 • 24 t. Trehalose, maltose og fruktose , der giver fugt
 • Sodium Laktat der genopbygger huden
 • Allantoin der beroliger og blødgøre huden
 • Glycerin fugter langvarigt
 • Hydrolite 5 fugter i overfladen af huden


Hvad vi kalder VERDENS BEDSTE SOLCREME

Hvorfor er det at vi lige præcis er så vilde med Coolas solcremer?

COOLA har en filosofi om, at man bør have den samme indstilling til de ting man kommer på kroppen, som til de ting man spiser. Mange går op i at spise sundt og økologisk, men knap så mange tænker over hvad de ellers udsætter kroppen for.

Minimum 70% af indholdet i COOLAs produkter er økologisk. Resten af indholdet er eksempelvis vand og mineraler, som ikke findes i økologisk form. COOLA er fuldstændig dedikeret til hudplejeprodukter, der beskytter mod farlige UV-stråler, og forkæler og plejer huden. Produkterne er luksuriøse og indeholder unikke antioxidanter, som forhindrer ældning af huden. Alle COOLAs produkter er Cruelty Free. 

Derudover er det simpelthen den nemmeste solcreme at bruge for både børn og voksne. Deres spray fordeles nemt over hele kroppen og du behøver ikke engang at fordele og massere den ud. Deres sortiment spænder over uparfumerede produkter over i Pina Colada, Citrus Mimosa og Guava Mango - der alle giver associationer til sommer, strand og solskin. Den beskytter eminent godt, er holdbar, sviner ikke og pletter ikke tøjet. 

That's why we love it <3

Dermaroller Serum8

Min mor var i foråret 2017 model for os da vi skulle lave Dermaroller Serum8 før og efter billeder til deres brochure og kampagner for Serum8. Egentlig tog vi hende bare med som "wild card", da hun trods alt er en moden pige. Hun har oven i købet ALTID plejet sin hud med markedets bedste produkter morgen OG aften - som i ALTID, siden hun var helt ung. Så da vi efter 3-4 måneder så resultaterne på "efter" billederne var vi faktisk ret målløse. Der var jo en kæmpe forskel.

Så hvis du tænker din hud trænger til et skub, eller et rul om du vil, så tag lige at overvej Serum8. Det er så let at bruge derhjemme, du får rens, til rulle og ansigt, serum og moisturizer og så selvfølgelig dermarolleren som er selve værktøjet. Med det her kit har du et fuldt koncept der er udviklet af den danske speciallæge Niels Brock - det er din garanti for sikkerhed.

Der findes et hav af dermarollers på markedet, men hovedparten af disse er billige kopiprodukter, der gør langt større skade end gavn. Vi skal hverken rulle huden med for lange nåle, eller påføre alle mulige olier og lotions, der slet ikke er fremstillet til at må komme så dybt ned i huden. Det siger sig selv når blot man lige lader fornuften tale også.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao