Eqology Pure Arctic Oil

Eqology Pure Arctic Oil Omega 3
Hos Caroline Bjerring arbejder vi med og anbefaler vi Eqology Pure Arctic Oil som den bedste omega 3 olie på markedet. Eqology Pure Arctic Oil er en omega-3 olie fra 100% arktiske vildfisk, med økologisk, koldpresset olivenolie og vitamin D3 og tilsat en frisk smag fra naturlig citron. Eqology er et norsk firma der fremstiller og udvikler kosttilskud af allerhøjeste kvalitet, med en streng kvalitetskontrol og med de allerbedste samarbejdspartnere.

Omega 3 og Omega 6 balancen
Vores omega 3 og omega 6 balance er ikke noget særligt mange af os tænker specielt meget på i hverdagen. Overvægt af omega-6-fedtsyrer kan dog blive et stort helseproblem, hvis du spiser langt mere af det end omega-3. Det gør de fleste af os, desværre uden at vide det. I dag er forholdstallet eller ratioen mellem omega-6- og omega-3-fedtsyrer i den vestlige diæt mellem 10:1 og 20:1. Det betyder at vi indtager op til 20 gange så meget omega-6- som omega-3-fedtsyrer. Den anbefalede ratioen er lavere end 5:1. 
I løbet af de sidste ti år er det blevet alment kendt at varige betændelser er en drivkraft bag en række kroniske sygdomme som hjerte- og karsygdomme, diabetes type-2 og fedme. En ratio højere end 5:1, forlænger tiden og omfanget af betændelsesreaktionerne i kroppen. En bedre balance mellem indtag af omega-6 og omega-3 kan være en af nøglen til en bedre helse og reducere og forebygge kroniske sygdomme.

Du kan købe EQ Eqology Pure Arctic Oil ved at kontakte os på tlf. 25777211 eller shop@carolinebjerring.dkOmega 9 i EQ Pure Arctic Oil

Eqology har valgt at tilsætte omega-9-fedtsyrer og høje koncentrationer af antioxidanter af typen polyfenoler fra en helt unik koldpresset olivenolie. 
Olivenolien er af aller højeste kvalitet og har modtaget NYIOOC GOLD AWARD. Omega-9-fedtsyrer bidrager til at opretholde friske blodkar, er god for hjertet samt at kontrollerer blodsukkerniveauet i kroppen. 
For at forebygge udvikling af betændelsesreaktioner og hjerte- og karsygdomme, er løsningen at øge indtaget af højkvalitets omega-3- og omega-9-fedtsyrer, fremfor kun at reducere omega-6-indtaget.

Eqology Pure Arctic Oil giver dig en bedre fedtsyrebalance
Resultater viser at ved brug af Eqology Pure Arctic Oil i minimum 120 dage, har de fleste opnået en bedre fedtsyrebalance i kroppen. Eqology Pure Arctic Oil består af ren omega-3 olie fra torsk fisket i det kolde, næringsrige arktiske hav udenfor den norske kyst. For at forebygge udvikling af betændelsesreaktioner og hjerte- og karsygdomme, er løsningen at øge indtaget af højkvalitets omega-3- og omega-9-fedtsyrer, fremfor kun at reducere omega-6-indtaget.

Du kan købe EQ Eqology Pure Arctic Oil ved at kontakte os på tlf. 25777211 eller shop@carolinebjerring.dk