Eyelash Extensions

Lange fyldige vipper, der gør alle kvinder smukkere


  • skånsom påsætning, naturligt resultat


Drømmer du om lange fyldige vipper? Lad os indfri drømmen med Eyelash Extensions hos Caroline Bjerring i Vejle. Vi skaber et helt igennem naturligt resultat, hvor vipperne passer til dit ansigt, som en fin forlængelse af dine egne vipper. Flot og praktisk til både hverdag og fest.


Vi skaber vipper til dig med flot fylde, maksimal længde og et perfekt buk, så du fremover slipper for at bruge mascara. Det er en populær løsning for mange, der dyrker meget sport, skal på ferie, til fest eller som bare ønsker en lettere hverdag uden at skulle bruge tid på at lægge makeup hver morgen.


Beskytter dine egne vipper

Hos os møder du kun erfarne kosmetologer, som laver en yderst skånsom påsætning, og du kan være sikker på, at dine egne vipper ikke tager skade. Teamet her hos Caroline Bjerring i hjertet af
Vejle er specialiseret i Eyelash Extensions, så du får altid smukke resultater hos os.


Book en hel behandling med Eyelash Extensions

Eyelash Extensions er en mild og helt præcis metode, hvor de kunstige hår sættes på et ad gangen.
På den måde bliver de matchet med hvert enkelt af dine egne hår, og det får dine nye vipper til at føles som en del af dig. Det kan ikke blive mere naturligt end denne 1 til 1 metode.


Eyelash Extension – smukt på alle kvinder

Eyelash Extensions er for alle. Det er vidt forskelligt hvor mange og hvor mørke øjenvipper, du har fra naturens side, men vi kan skabe smukke resultater for alle kvinder.


Du har mellem 90-120 vipper pr. øje, og samtidig taber du 3-5 vipper dagligt, som jo så vokser ud igen ligesom håret på dit hoved. Derfor er det en helt naturlig proces, at de kunstige hår skubbes
ud med tiden, og du får brug for at gentage behandlingen for at bevare det smukke resultat.


Eyelash Extension - opfyldning

Mange kvinder har brug for en opfyldende Eyelash behandling omkring hver 2.-4. uge for at kunne fastholde deres flotte, fyldige vipper. Det er forskelligt fra person til person hvor ofte en opfyldning er nødvendig, men god tommelfingerregel er, at en normal hårcyklus varer omkring 60 dage. Det vil sige at i løbet af 2 måneder vil alle dine naturlige vipper være skiftet ud.


Vi har tilpasset vores behandlinger til dine behov

Med vores gentagne behandlinger kan du bevare dine Eyelash Estensions, så længe du ønsker.


Omfanget af hver opfyldning afhænger af hvor lang tid, der er gået siden din sidste behandling.


Derfor tilbyder vi disse opfølgninger:

  • 25 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 10-14 dage siden
  • 40 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 14-20 dage siden
  • 55 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 21-27 dage siden
  • 70 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 28-38 dage siden


På den måde betaler du kun for det, du har brug for. Under den opfølgende behandling sætter vi nye hår på de vipper, der er vokset ud, og vi tager hånd om de hår, der er ved at vokse for lange.


Kom uden makeup

Du skal være opmærksom på, at du ikke må have mascara eller øjenmakeup på, når du skal have lavet Eyelash Extensions. Det er vigtigt, at din hud er helt ren og tør, for ellers kan der være
problemer med at få limen til at binde optimalt. Sørg for at rense din hud mindst 15 minutter inden din behandling.


Du kan altid få dine nye vipper fjernet igen

Lad altid en professionel fjerne dine Eyelash Extensions, hvis du beslutter dig for gå tilbage til dine egne. Her i klinikken kan vi gøre det skånsomt og forsigtigt med et særligt opløsningsmiddel, og vi sørger for altid at bevare dine egne vipper. 


Plej dine vippeextensions bedst muligt

Vi har mange kunder, som kommer tilbage med et ønske om tættere og længere vipper, end de fik lavet sidst. For at kunne opfylde dette ønske, så sørg for at holde dine vipper stærke og sunde ved at pleje dem med et vækstserum.


Lad os give dig smukke vipper med det samme

Her på klinik Caroline Bjerring i Vejle vil vi meget gerne lave dine Eyelash Extension. Du er altid velkommen til at komme forbi, ligesom du også kan ringe på 2577 7211, skrive til shop@carolinebjerring.dk eller booke tid online med det samme.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2020 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao