Eyelash Extensions

Lange fyldige vipper, der gør alle kvinder smukkere


  • skånsom påsætning, naturligt resultat


Drømmer du om lange fyldige vipper? Lad os indfri drømmen med Eyelash Extensions hos Caroline Bjerring i Vejle. Vi skaber et helt igennem naturligt resultat, hvor vipperne passer til dit ansigt, som en fin forlængelse af dine egne vipper. Flot og praktisk til både hverdag og fest.


Vi skaber vipper til dig med flot fylde, maksimal længde og et perfekt buk, så du fremover slipper for at bruge mascara. Det er en populær løsning for mange, der dyrker meget sport, skal på ferie, til fest eller som bare ønsker en lettere hverdag uden at skulle bruge tid på at lægge makeup hver morgen.


Beskytter dine egne vipper

Hos os møder du kun erfarne kosmetologer, som laver en yderst skånsom påsætning, og du kan være sikker på, at dine egne vipper ikke tager skade. Teamet her hos Caroline Bjerring i hjertet af
Vejle er specialiseret i Eyelash Extensions, så du får altid smukke resultater hos os.


Book en hel behandling med Eyelash Extensions

Eyelash Extensions er en mild og helt præcis metode, hvor de kunstige hår sættes på et ad gangen.
På den måde bliver de matchet med hvert enkelt af dine egne hår, og det får dine nye vipper til at føles som en del af dig. Det kan ikke blive mere naturligt end denne 1 til 1 metode.


Eyelash Extension – smukt på alle kvinder

Eyelash Extensions er for alle. Det er vidt forskelligt hvor mange og hvor mørke øjenvipper, du har fra naturens side, men vi kan skabe smukke resultater for alle kvinder.


Du har mellem 90-120 vipper pr. øje, og samtidig taber du 3-5 vipper dagligt, som jo så vokser ud igen ligesom håret på dit hoved. Derfor er det en helt naturlig proces, at de kunstige hår skubbes
ud med tiden, og du får brug for at gentage behandlingen for at bevare det smukke resultat.


Eyelash Extension - opfyldning

Mange kvinder har brug for en opfyldende Eyelash behandling omkring hver 2.-4. uge for at kunne fastholde deres flotte, fyldige vipper. Det er forskelligt fra person til person hvor ofte en opfyldning er nødvendig, men god tommelfingerregel er, at en normal hårcyklus varer omkring 60 dage. Det vil sige at i løbet af 2 måneder vil alle dine naturlige vipper være skiftet ud.


Vi har tilpasset vores behandlinger til dine behov

Med vores gentagne behandlinger kan du bevare dine Eyelash Estensions, så længe du ønsker.


Omfanget af hver opfyldning afhænger af hvor lang tid, der er gået siden din sidste behandling.


Derfor tilbyder vi disse opfølgninger:

  • 25 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 10-14 dage siden
  • 40 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 14-20 dage siden
  • 55 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 21-27 dage siden
  • 70 minutters opfølgning for dig, der fik ordnet vipper for 28-38 dage siden


På den måde betaler du kun for det, du har brug for. Under den opfølgende behandling sætter vi nye hår på de vipper, der er vokset ud, og vi tager hånd om de hår, der er ved at vokse for lange.


Kom uden makeup

Du skal være opmærksom på, at du ikke må have mascara eller øjenmakeup på, når du skal have lavet Eyelash Extensions. Det er vigtigt, at din hud er helt ren og tør, for ellers kan der være
problemer med at få limen til at binde optimalt. Sørg for at rense din hud mindst 15 minutter inden din behandling.


Du kan altid få dine nye vipper fjernet igen

Lad altid en professionel fjerne dine Eyelash Extensions, hvis du beslutter dig for gå tilbage til dine egne. Her i klinikken kan vi gøre det skånsomt og forsigtigt med et særligt opløsningsmiddel, og vi sørger for altid at bevare dine egne vipper. 


Plej dine vippeextensions bedst muligt

Vi har mange kunder, som kommer tilbage med et ønske om tættere og længere vipper, end de fik lavet sidst. For at kunne opfylde dette ønske, så sørg for at holde dine vipper stærke og sunde ved at pleje dem med et vækstserum.


Lad os give dig smukke vipper med det samme

Her på klinik Caroline Bjerring i Vejle vil vi meget gerne lave dine Eyelash Extension. Du er altid velkommen til at komme forbi, ligesom du også kan ringe på 2577 7211, skrive til shop@carolinebjerring.dk eller booke tid online med det samme.
Tillykke med dine Eyelash Extensions


For at få det optimale ud af dine nye vipper har vi her samlet nogle af vores bedste råd og lidt nyttig viden.


Dine vipper må ikke blive våde de første 24 timer og du skal undgå at bruge olie produkter omkring øjnene (herunder mascara, flyende eyeliner eller et renseprodukt som ikke er beregnet til extensions)

Efter de første 24 timer må du gerne få dem våde og bade med dem. Det vigtige hjemmearbejde


Formålet med vores øjenvipper er at fange snavs og støv inden det rammer vores øjne. Vippelinjen er den lille opsamler af alle disse fremmedlegemer og når du har eyelash extensions på er disse ekstra disponerede for at lagre støv, snavs bakterier, døde hudceller osv. Derfor er den daglige rengøring meget vigtig i forhold til irritationer,  og allergier, men også afgørende for holdbarheden af dine eyelash extensions. Hos Caroline Bjerring anbefaler vi en specialudviklet lash shampoo der sammen med en lille lash børste giver dig en optimal rensning.


Sådan vasker du dine eyelash extensions:

Trin 1. påfør lash shampoo på dine vipper med din rensebørste. Rengør forsigtigt vipperne og øjenområdet, stryg op. Vær forsigtig med ikke at filtre dine vipper sammen.

Trin 2. Skyl shampoo’en af vipperne med lunken vand fra hanen.

Trin 3. Når alt lash shampoo er skyllet ud, skal du forsigtigt duppe vipperne tørre.

Trin 4. Børst dine extensions ved at dreje en spiralbørste gennem dem.Risiko for allergier og irritationer

Da dine lash extensions opsamler snavs, såsom pollen eller allergener i luften, er den daglige rensning vigtig for at holde allergier væk.


Øjenvippemider 

Hvor ulækkert…., jeg har mider i mine vipper ?? Ja, mider er en naturlig ting, de fleste mennesker har dem. Det er de små hjælpere,  der konstant arbejder på at rydde op i død hud og snavs. Vi er nødt til at have nogle mider til den normale oprydning. Men en for stor overflod af mider kan blive et stort problem.

De mikroskopiske mider, der er usynlige for øjet, lever i åbningen af hårsækken. Ved et balanceret og normalt antal af mider, gør de deres arbejde helt fint. Men er der for stor overflod af disse små mider , kan det forårsage problemer såsom betændelse, skæl, rødme og irritation eller endda et overdrevent tab af øjenvipper. De fleste forstår med dette i baghovedet, vigtigheden af den daglige rensning.


Ophobning af døde hudceller 

Overskydende ophobning af døde hudceller giver ikke kun et urent udtryk til dine vipper, men det kan også gøre det svært for din vippetekniker at påsætte nye vipper. Hvis du påfører extensions på urene vipper, vil hæftningen ikke være den bedste, og dine extensions kan falde af for tidligt.


For at holde dine øjenvippeforlængelser rene, smukke og velplejede skal du derfor huske at vaske dagligt.


Vippernes vækst


Du har en naturlig udskiftnings fase i vipperne, som gøre at du taber op til 3-5 naturlige vipper pr øje om dagen. Af denne grund, anbefaler vi at du holder dine lash extensions ved lige med en opfyldning mindst en gang i måneden.  Hvis du vil undgå for store huller i dine extensions, kan du benytte dig af vores små 25 min opfyldninger som skal laves hver 14. dag. 


Lash Serum

For at booste dine naturlige vippers vækst anbefaler vi du bruger en styrkende lash serum. En serum gør at den naturlige vippe bliver stærkere og tykkere så den kan bære den kunstige vippe. Desuden vil vores serum både øge væksten af vipperne, men forlænger også at vippens levetid og det betyder jo at dine lash extensions holder længere.God fornøjelse med dine smukke vipper!KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao