Eyelash Extensions fuldt nyt sæt

Hos Caroline Bjerring er vi specialiseret i at lave de smukkeste Lash Extensions så de passer præcis til dig. Et fuldt sæt eyelash extensions er et håndværk der kræver en grundig træning, øvelse og erfaring. Tia Maria er ekspert til lash extensions og har stor erfaring på dette område. På hver vippe limes en kunstvippe og vi udfører et præcist og grundigt stykke arbejde så du kan være sikker på dine egne vipper ikke tager skade.

Eyelash extensions med enkelte hår er den ideele måde at opfylde drømmen om smukke lange fyldige vipper. Enkelte hår giver et meget naturligt look, der både føles og ser ud som dine egne. Den eneste forskel er den perfekte længde og fylde. Samtidig bliver du fri for et hvert besvær med mascara og kunstige vipper.

Hvad er Eyelash Extensios
Eyelash extensions er enkelte hår, der med en holdbar og ufarlig lim limes på dine egne vipper ét hår af gangen. Du opnår et fuldstændig naturligt look og kan nyde at vågne op med drømmevipper.

Regn med at skulle fylde vipperne op hver 2-4 uge for at bevare fyldigheden. Vipperne falder af i takt med at dine egne vipper skiftes ud. Et hårs cyklus er omkring 60 dage. Derfor vil der i løbet af 2-4 uger være tyndet ud i vipperne. Til opfyldningen vil der blive sat kunstige hår på de nye vipper, der er vokset ud og vi rydder op i dem der er ved at vokse for langt. Hvis man overholder opfyldningerne, kan du have vipperne, så længe du ønsker.

Før påsætning
– Fjern mascara og øjenmakeup inden du kommer eller minimun 15 min inden.
– Der må ikke være rester af makeup-fjerner, da man risikere at limen ikke binder optimalt.

Der er mange anbefalinger til hvordan du får dine extensions til at holde bedst muligt, og det kan være svært at gøre det helt rigtige.
Det amerikanske medie ’The Coveteur’ har derfor spurgt de ultimative vippe-guder Gloria Ting, der ejer Beverly Hills Lashes og Yris Palmer, som ejer Star Lashes, som blandt andet står for Kylie Jenners lange vipper, hvad de anbefaler når man får påsat vipper.
“Du bør undgå alle oliebaserede produkter. Lad ikke fugtige produkter komme på dine vipper - tunge cremer eller oliebaserede produkter vil nemlig løsne vippelimen. Væskebaserede øjenprodukter kan også være skadelige for dine vippextensions. Prøv at holde dig fra mascara, da det efterlader dine vipper grynede og beskadigede. Hvis du virkelig vil bruge mascara, skal du kun anvende vandbaseret mascara på spidserne af dine vippeextensions og sørg for, at den kan tages af med vand i stedet for en vandtæt version. "

Hvis du absolut ikke kan leve uden olier, så er det ifølge Gloria Ting vigtigt, du er opmærksom. Hvis du bedst kan lide at fjerne din makeup med noget oliebaseret anbefaler hun, at du bruger en vaskeklud. På den måde kommer olien ikke ind i vipperne, når du tager makeuppen af.

Sker skaden alligevel, og olien rammer dine vipper ved et uheld, skal du straks vaske dem og derefter tørre dem med en hårtørrer ved lav hastighed og kold temperatur. Derudover bør du tørbørste dem med en engangsmascara, så de ikke klæber sig sammen.

Af tips til, hvordan du så skal rense dit ansigt, forklarer Gloria Ting:

“Når det kommer til rensemidler og fugtighedscreme, så råder jeg mine klienter til at bruge det, der er bedst for deres hud. Bare vær meget forsigtig omkring øjenområdet. Hvis du bruger øjencreme, skal du bruge det en time før du sover, så vipperne ikke ligger på den.”

Yris Palmer råder til, at man bruger babyshampoo til at rengøre vipperne med:

"Det er oliefrit og blidt på øjnene. Når du bruger rensemidler, eller når dine vipper er våde fra brusebadet, skal du altid klappe dem tørt - undgå at gnide dem med dit håndklæde.”.

Derudover anbefaler Gloria Ting, at du investerer i en vippeserum, som du bruger mens du har vippeextensions.

"Hvis dine vippeextensions er lavet korrekt, bør de ikke være skadelige for dine naturlige vipper – Men når det er sagt, så sker der ingen skade ved at give dine naturlige vipper det ekstra boost af vækstserum for at hjælpe dem med at blive stærkere og tykkere! Vippeextensions er vanedannende! Hver gang en klient kommer tilbage og skal have genopfyldt deres vipper, beder de altid om flere eller længere forlængelser. Så når dine naturlige vipper er stærke og sunde, jo mere kan vi tilføje på, da vi kun sætter på det, vi føler, at dine naturlige vipper kan klare.”

 


 

Eyelash Extensions fuldt nyt sæt
Pris  kr. 950,-
Bestil tid

"Det er med største fornøjelse at komme til Tia-Maria og få sat vipper på og efterfølgende fyldt op. Hun er simpelthen så sød og meget dygtig til sit arbejde. De sidder så flot og holder længe og jeg kan på det varmeste anbefale Tia-Maria."

- Tine

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao