Fodpleje

Malene Tirsbæk er vores dygtige fodplejer på klinikken. Malene er lægeeksamineret fodplejer fra Odense Fodplejeskole og en del af SADF. Hos Malene får du en grundig og veluddannet fodplejer, som kan tage hånd om store som små problematikker, hælerevne, ligtorne, indgroede negle m.m Men du kan også sætte dig i stolen og nyde fuld forkælelse af dine fødder, for hun giver en fodmassage to die for.

Vores fødder bærer os gennem hele livet, de fortjener mere fokus.

Vidste du f.eks. at hælerevner, hård hud, ligtorne og vorter er små ting, som kan forudsage store skavanker i resten af kroppen bla. Knæ, hofter og ryg, ting som oftest kan afhjælpes med fodpleje.


BOOK FODBEHANDLING

Fodpleje for alle

Mange tror fejlagtigt at fodpleje kun er for dig, hvis du har problemer med dine fødder og plaget af ligtorne, hælesprække, fodvorter osv. Det er det selvfølgelig også, og vi har rigtig mange der kommer med nedgroede negle, neglesvamp og andre ting der generer.

Faktisk er fodpleje for alle, - unge, ældre og alle dem midt i mellem.

I en fodbehandling bliver dine negle renset op og fri for strømpefnuller, sæberester, gamle støv og hudpartikler osv der kan samle sig omkring neglebånd og under dine negle. Desuden går vores fodplejer grundigt dine fødder efter og fjerner hård hud og lign. Dét er ren velvære.


BOOK FODBEHANDLING

Hvad er en ligtorn?

Mange forbinder oftest en ligtorn med en lille knyste der sidder ovenpå tæerne. I virkeligheden er en ligtorn er en forhorning af hård hud forudsaget af et bestemt trykpunkt. Det vil sige at du faktisk kan få ligtorne overalt på dine fødder.

En ligtorn kan både findes under foden, på siden af foden, og en blød ligtorn kan ofte ses imellem tæerne. 

Vi har stor erfaring med fjernelse og aflastning af ligtorne, det er ikke en besværlig behandling og det gør ondt. Har du flere ligtorne så book tid til vores udvidede fodbehandling.


BOOK TID TIL UDVIDET FODBEHANDLING


Hvorfor får man hælerevner?

Rigtig mange der kommer hos os til fodpleje, har små hælerevner. For nogen er det blot kosmetisk generende, mens andre oplever store gener ved hælerevner.

Hælrevner opstår ofte når vi går i sko med for hårde bunder, men kan også ses i forbindelse med medicinering eller hvis man døjer med ryg, hofte, knæproblemer. Gulvvarme kan også være en stor synder da dette udtørre huden, lidt ligesom solen gør om sommeren når vi går i sandaler.

Hælrevner kan afhjælpes med gode såler, jævnlig beskæring i en fodplejebehandling og masser af fugtgivende creme. 


BOOK TID TIL EN UDVIDET FODBEHANDLING


Pleje af fødderne

Ligesom når det gælder vores vores ansigt, er det ikke ligemeget hvilke creme vi bruger til fødderne. Alt afhængigt af dine udfordringer og dine fødders behov, kan vi finde det produkt der passer til netop dig.


Der findes rigtig mange forskellige cremer til fødder, din fodplejer vil altid kunne hjælpe med at finde den creme, som passer til dine fødder. 

Men vigtigt er det at du vælger en creme som er beregnet til fødder. 


KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao