Gua Sha Massage Lunchtime

Måske har du allerede hørt om beautytrenden Gua Sha, der er spået til at blive 2019’s helt store trend. Men Gua Sha-massage er langt fra et nyt påfund i skønhedsindustrien. Faktisk er Gua Sha en mere end to tusind år gammel kinesisk behandlingsmetode, som nu har fundet sin vej til Skandinavien. Gua Sha er en tusind år gammel teknik, opdaget i den første medicinbog fra Den Gule Kejser. Gua Sha er stadig en folkemedicin hos kineserne, som bruger teknikken når familiemedlemmer er ved at blive syge, fx ved forkølelse og influenza.

Gua betyder ”at skrabe” og Sha betyder ”røde pletter/rødmen. Gua Sha arbejder i fascier og bindevæv, hvor redskabet skraber huden ganske let, så affaldsstoffer, infiltrationer og ophobninger presses væk. Dette øger den selvhelende proces med 400 gange, samtidig med at det øger volume og spændstigheden i huden. Nogle steder vil huden blive hurtigt rød og ellers forsvinde igen lige efter. Men ofte vil der komme røde pletter nogle af de steder man skraber, og det er dér hudproblemerne ligger

 

Fundamentet bag Beauty Gua Sha er en mere end 2500 år gammel holistisk massage teknik fra det gamle Kina, kombineret med styrkerne fra moderne beauty pleje og dybdegående viden om ansigtets bindevæv og mimiske muskulatur.

Vi arbejder dybt i vævet med Gua Sha redskabet og i de mimiske muskler i ansigtet med de traditionelle Gua Sha strygninger, lymfedrænage og akupressur massage.

I problemområderne gennemarbejder og smidiggør vi vævet, hvilket opstrammer huden. De mimiske punkter ved kinderne og bekymringsrynkerne omkring øjnene afspændes og gennemgår en Botox-lignende effekt ved at give slip på spændingen og derved minimere synligheden af de dybe furer. Desuden stimulerer vi blodcirkulationen og lymfesystemet, som mindsker poser, mørke rander og rynker under øjnene.

Gua Sha Massage Lunchtime
Pris  kr. 450,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao