Karmameju Lunchtime 25 min Ansigtsbehandling

Karmameju Lunchtime behandling er en 25 minutters økologisk plejende velværeansigtsbehandling uden parabener og unødvendig kemi med produkter fra Karmameju. 
Hudplejevidenskaben er drevet af den evige jagt på klar, strålende, og ungdommelig hud. Og dog har opskriften på, hvordan vi passer godt på vores hud ændret sig meget lidt: drik masser af vand, spis sundt og sov godt, og rens huden grundigt, giv den fugt og beskyttelse. Karmameju's skønhedsprodukter til ansigtet støtter hudens medfødte evne til at nære omsorg for og pleje sig selv med vigtige aktive plantestoffer, som effektivt renser, afbalancerer og regenererer hudtyper i alle aldre.
Karmamejus hudplejeprodukter er opdelt i tre forskellige grupper, som hver har deres duftfamilie og karakteristiske egenskaber. Vi tilpasser ud fra din hudtype behandlinge efter din hud og dine behov.

Din hud afrenses med enten Daze eller Now alt efter din hudtype og behov. Med en ren og lækker hud at arbejde på bruger vi Muse rensebalm til at give vi dig en beroligende og afstressende massage som samtidig plejer med aromatiske olier, og bruger denne balm som massagekomponent. Herefter løsnes de døde hudceller med Proud, den skønneste dobbelt-eksfolierende ansigtsmaske med granatæbleenzymer og sort vulkansand som forfiner ensarter, blødgør og giver huden fornyet liv og glød.  Huden vækkes igen af Karmamejus Face Mist og vi afslutter din behandling med Couture Eye Cream, der er en blid øjencreme med helt ekstraordinære ydeevner og vælger den Face Cream, der passer til dit behov og din hudtype. 

Et kort afbræk i en stressende hverdag, et pusterum, et hvil. Book tid til din behandling hos Caroline Bjerring i Vejle

Karmameju Lunchtime 25 min Ansigtsbehandling
Pris  kr. 500,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao