Karmameju Signatur 50 min Ansigtsbehandling

Karmameju Signatur ansigtsbehandling er en 50 minutters klassisk økologisk velvære ansigtsbehandling uden parabener og unødvendig kemi med produkter fra Karmameju. Du bliver forkælet, plejet og forskønnet efter alle kunstens regler og svæver hurtigt hen i en rus af aromatiske dufte, bløde balms og nærende olier.

Behandlingen starter med grundig afrensning af din hud med enten Daze rensemælk, som er en mild rens der lindrer, nærer og plejer huden effektivt og efterlader huden ren, beroliget og hydreret. Eller Now cleansing gel som renser i dybden, genopfrisker og balancere huden. Med Muse rensebalm giver vi dig en massage som plejer og styrker med aromatiske olier. Efter denne omgang er din hud nem at udrense, og vi tjekker den igennem for urenheder og tilstopninger.

Et varmt kompres løsner balmen fra dit ansigt og efterlader din hud varm blød og ren. Alt efter din hudtype og tilstand klappes og trykkes en ansigtsolie ind i din hud, inden Calm Balm, der er vinder af Danish Beauty Awards påføres som beroligende maske. Intet føles så skønt som hovedbundsmassage, så mens masken arbejder gør vi det også og du ligger bare og slapper mere og mere af. 

Huden vækkes atter til live igen med en kølende face mist der fugter, stimulerer og reparerer. Vi afslutter din behandling med Couture Eye Cream, der er en blid øjencreme med helt ekstraordinære ydeevner og vælger den Face Cream, der passer til dit behov og din hudtype. 


Denne ansigtsbehandling er god til dig der går efter økologiske produkter, men stadig ønsker en grundig behandling og vi ligger lige i hjertet af Vejle.
Karmameju Signatur 50 min Ansigtsbehandling
Pris  kr. 699,-
Bestil tid
"Af hjertet tak for en super dejlig signatur beh. prosessionel udført og ikke noget at påpege. Jeg blev forkælet lige fra modtagelse til slut"
- Alan

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao