Karmameju Signatur Gravidansigtsbehandling 50 min

Karmameju Signatur Gravid ansigtsbehandling er en 50 minutters klassisk økologisk velværeansigtsbehandling til den gravide, uden parabener og unødvendig kemi med produkter fra Karmameju. Behandlingen begynder med en blid tørbørstning med Karmamejus Renew ansigtsbørste, der stimulere blodomløbet og eksfolierer huden. Herefter renses din hud med Daze rensemælk, som er en mild rens der lindrer, nærer og plejer huden effektivt og efterlader huden ren, beroliget og hydreret. Med Calm Balm, der er vinder af Danish Beauty Awards giver vi dig masser af massage, pleje og aromatiske olier, og bruger denne balm som en fusion af massagekomponent og blødgørende maske der beroliger og gennemplejer din hud. Dine hænder får en skøn massage i Karmamejus aromaterapeutiske og delikate håndcreme, mens du svømmer helt hen og stresser af. Huden vækkes atter til live igen med Kiss, en kølende, beroligende face mist der hjælper med at reducerer rødme og hudirritation. Vi afslutter din behandling med Couture Eye Cream, der er en blid øjencreme med helt ekstraordinære ydeevner og Cashmere Face Cream, der er lavet til at lindre, beskytte og afstresse reaktiv og sensitiv hud.
Du bliver forkælet, plejet og forskønnet efter alle kunstens regler og svæver hurtigt hen i en rus af aromatiske dufte, bløde balms og nærende olier. 

Med denne ansigtsbehandling har vi komponeret den ideelle skønhedsbehandling til den gravide hud. Book en tid hos Caroline Bjerring i Vejle
Karmameju Signatur Gravidansigtsbehandling 50 min
Pris  kr. 699,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao