Karmameju Ultimativ 75 min Ansigtsbehandling

Ultimativ økologisk ansigtsbehandling - ren forkælelse for din hud, sjæl og wellbeing i 75 minutter. Med den grønne ultimativ ansigtsbehandling har vi først og fremmest rigtig god tid. God tid til at forkæle dig med de lækreste produkter fra Karmameju, der er skabt til at pleje, nære og blødgøre huden. Vi behandler dit ansigt, hals og decolleté, men når også forbi dine hænder og hovedbund. Huden afrenses grundigt, inden vi gør igang med en blødgørende og beroligende massage, vi tjekker for urenheder og tilstopninger, peeler og løsner de døde hudceller så huden igen kan fremstå ren og med masser af glød. Plejer den med bløde beroligende balms og slutter med mist, øjencreme, olie og creme skræddersyet til din huds behov. REN forkælelse og velvære.

Den Grønne Ultimativ ansigtsbehandlingen begynder med en blid tørbørstning med Karmamejus Renew ansigtsbørste, der stimulere blodomløbet og eksfolierer huden. Herefter renses din hud med enten Daze rensemælk, som er en mild rens der lindrer, nærer og plejer huden effektivt og efterlader huden ren, beroliget og hydreret. Eller Now cleansing gel som renser i dybden, genopfrisker og balancere huden. Med Muse rensebalm giver vi dig masser af massage, pleje og aromatiske olier, og bruger denne balm som en fusion af massagekomponent og blødgørende maske der beroliger og gennemplejer din hud. Efter denne omgang er din hud nem at udrense, og vi tjekker den igennem for urenheder og tilstopninger.

Et varmt kompres løsner balmen fra dit ansigt, hals og decollete og efterlader din hud varm blød og ren. Alt efter din hudtype og tilstand klappes og trykkes en ansigtsolie ind i din hud, inden Calm Balm, der er vinder af Danish Beauty Awards påføres som beroligende maske. Intet føles så skønt som hovedbundsmassage, så mens masken arbejder gør vi det også og du ligger bare og slapper mere og mere af. Dine hænder får en skøn massage i Karmamejus aromaterapeutiske og delikate håndcreme, mens du svømmer helt hen og stresser ned.

Huden vækkes atter til live igen med en kølende face mist der fugter, stimulerer og reparerer. Vi afslutter din behandling med Couture Eye Cream, der er en blid øjencreme med helt ekstraordinære ydeevner og vælger den Face Cream, der passer til dit behov og din hudtype. 

Du bliver forkælet, plejet og forskønnet efter alle kunstens regler og svæver hurtigt hen i en rus af aromatiske dufte, bløde balms og nærende olier. 

Den Grønne Ultimativ ansigtsbehandling giver dig fornyet energi, afstresser og gennemplejer din hud på aller smukkeste vis. Caroline har lavet denne behandling fordi hun ved hvor meget det betyder at få tanket op i en travl hverdag, og det gør du virkelig med denne behandling. Book tid til 75 minutters ren forkælelse i klinikken i Vejle.


 
Karmameju Ultimativ 75 min Ansigtsbehandling
Pris  kr. 999,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao