Karmameju Ultimativ Ansigtsbehandling 70 min

Ultimativ økologisk ansigtsbehandling - ren forkælelse for din hud, sjæl og wellbeing i 70 minutter. Med den grønne ultimativ ansigtsbehandling har vi først og fremmest rigtig god tid. God tid til at forkæle dig med de lækreste produkter fra Karmameju, der er skabt til at pleje, nære og blødgøre huden. Vi behandler dit ansigt, hals og decolleté, men når også forbi dine hænder og hovedbund. Huden afrenses grundigt, inden vi gør igang med en blødgørende og beroligende massage, vi tjekker for urenheder og tilstopninger, peeler og løsner de døde hudceller så huden igen kan fremstå ren og med masser af glød. Plejer den med bløde beroligende balms og slutter med mist, øjencreme, olie og creme skræddersyet til din huds behov. REN forkælelse og velvære.

Karmameju Ultimativ Ansigtsbehandling er den perfekte behandling til dig der øsnker en behandling hvor alt handler om saneselighed og velvære. Behandlingen begynder med en blid afrensning med enten Daze rensemælk, som er en mild rens der lindrer, nærer og plejer huden effektivt og efterlader huden ren, beroliget og hydreret. Med Muse rensebalm giver vi dig masser af massage, pleje og aromatiske olier, og bruger denne balm som en fusion af massagekomponent og blødgørende maske der beroliger og gennemplejer din hud. Herefter løsnes de døde hudceller med Proud, den skønneste dobbelt-eksfolierende ansigtsmaske med granatæbleenzymer og sort vulkansand som forfiner ensarter, blødgør og giver huden fornyet liv og glød. Efter denne omgang er din hud nem at udrense, og vi tjekker den igennem for urenheder og tilstopninger.

Huden løftes nu med masken Deep, der effektivt og skånsomt peeler med mælkesyre og echinacea, der er kendt for at reducere fine linjer og forfine hudens struktur..Intet føles så skønt som hovedbundsmassage, så mens masken arbejder gør vi det også og du ligger bare og slapper mere og mere af. Når Proud har gjort sin del, påføres Dream og din hud bliver nu vugget helt ind i drømmeland med en mineralrig ingefær og lermaske som hjælper med at sammentrække porerne, balancere overskydende talgproduktion og lindrer irritation og betændelsestilstande. Dine hænder får en skøn massage i Karmamejus aromaterapeutiske og delikate håndcreme, mens du svømmer helt hen og stresser ned.

Huden vækkes atter til live igen med en kølende face mist der fugter, stimulerer og reparerer. Vi afslutter din behandling med Couture Eye Cream, der er en blid øjencreme med helt ekstraordinære ydeevner og vælger den Face Cream, der passer til dit behov og din hudtype. 

Du bliver forkælet, plejet og forskønnet efter alle kunstens regler og svæver hurtigt hen i en rus af aromatiske dufte, bløde balms og nærende olier. 

Karmameju Ultimativ Ansigtsbehandling giver dig fornyet energi, afstresser og gennemplejer din hud på aller smukkeste vis. Caroline har lavet denne behandling fordi hun ved hvor meget det betyder at få tanket op i en travl hverdag, og det gør du virkelig med denne behandling. Book tid til 70 minutters ren forkælelse i klinikken i Vejle.

Karmameju Ultimativ Ansigtsbehandling 70 min
Pris  kr. 1000,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao