Louise (stopper den 30/11 2019)

Louise stopper desværre hos os pr. 30/11 2019. Det sidste halve år har Louise pendlet fra Rødekro til Vejle og den tur trækker tænder ud i længden, når vi også har lange arbejdstider. Vi er så kede af at sige farvel til Louise, men ønsker hende det bedste fremover.


Louise er uddannet kosmetolog ved Cidesco, København. Efter et helt år på skolebænken, er hun nu super motiveret og klar til at gå i dybden med behandlingerne og glæder sig til at give kunderne en god oplevelse. Louise brænder for at kunne gøre en forskel for andre uanset om folk kommer for en ansigtsbehandling, at få ordnet bryn og vipper eller en kropsmassage. Cidesco kosmetologskolen er blandt de bedste kosmetologuddannelser i verden og Louise glæder sig til at kunne give hendes viden videre. Det er altid muligt helt uforpligtende at bestille tid til en pHformula Diagnose ved Louise og få hjælp til hvilke produkter du skal bruge eller hvilken behandling der vil egne sig til dig. Hos Louise giver med glæde råd og vejledning videre.


DERFOR ELSKER JEG DET JEG LAVER

Jeg er super passioneret omkring det her fag og jeg er meget perfektionistisk og omhyggelig med det jeg laver. Jeg sætter stor pris på at kunne gøre en forskel for folk, og give dem lige det ekstra der skal til for at sende dem glade og tilfredse ud af døren. Jeg har selv døjet med akne, og jeg ved hvor meget det påvirker en rent psykisk. Derfor er det vigtigt for mig at kunne hjælpe og rådgive andre, der føler sig hæmmet af et hudproblem.


NÅR JEG IKKE ER PÅ KLINIKKEN

Jeg er lige flyttet tilbage til Kolding sammen med kæreste, efter at vi har tilbragt tre år i København i forbindelse med arbejde og min uddannelse. Jeg nyder at være tilbage i det jyske og at kunne bruge tid med min familie og venner, er en ting jeg vægter rigtig højt. Derudover elsker jeg at komme ud i naturen og gør flittigt brug af gå lange ture omkring strand og skov, da det er nogle af de steder jeg virkelig finder ro. Jeg elsker at rejse og når vi holder ferie går destinationer primært til Sydfrankring og Thailand. Hvis vi har andet end ren afslapning på tegnebrættet så går turn til Florida eller Californien på roadtrip, eller til Dubai og New York hvor vi vandre byerne tynde.


  • ansigtsbehandling
  • massage
  • manicure
  • pedicure
  • kropsbehandling
  • bryn og vipper
  • voksbehandling

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao