Makeup
Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og hvad du godt kan lide. Når dette er sagt, gør vi selvfølgelig alt hvad der står i vores magt for at fremhæve din skønhed. IDUN Minerals er en svensk makeupserie, som består af mineraler i reneste form. Dette betyder, at vi kun bruger rensede mineraler til at skabe produkter, der giver fuld dækning og samtidig nærer og beskytter huden. Det er også designet til at passe til alle hudtyper, fra fedtet til tør hud. Idun minerals produkter er udviklet i tæt samarbejde med svenske forskere og hudpleje eksperter. Serien omfatter: foundation, pudder, concealer, blush, bronzers, lip gloss, læbestift, neglelak, øjenskygge og mascara. Sortimentet omfatter også relaterede pensler og en effektiv brush cleaner.
Det er en naturlig makeup, der lader huden ånde og som ikke tilstopper porerne. Den milde formel har en beroligende virkning på huden og indeholder en naturlig let solbeskyttelse, der hjælper med at forhindre hudens ældning. Produkterne minimerer synligheden af fine linjer, alderspletter og andre synlige tegn på ældning i huden. Base produkterne består af 100% af højtrenset mineraler. Mineralerne er renset fra bl.a., nikkel, chrom og mikroorganismer. De indeholder heller ikke talkum, olie, silikone, parfume, bismuth eller konserveringsmidler (såsom parabener) – stoffer, som kan forårsage kløe, udslæt og allergiske reaktioner. IDUN minerals produkter er lidt renere, simpelthen!
Makeup
Pris  kr. 600,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao