Michelle


Michelle er i januar 2018 startet som butikselev hos Caroline Bjerring. Det er ofte Michelle du møder som den første når du kommer til behandling, eller som du taler med i telefonen når du ringer til os, da hun også varetager vores receptionsfunktion.

Michelle var inden hun kom til os oplært i Shellac, farvning af bryn og vipper, Lash Lift, Henna Brows og diverse små voksbehandlinger. Dette har selvfølgelig gjort at hun meget hurtigt har fået faste kunder i vores Brow Bar og ved neglebordet. Hun er desuden skarp til at hjælpe med at finde den rette makeup, hjælpe med at finde produkter eller på anden måde at vejlede dig.  

Efter kort tid hos Caroline Bjerring har vi set Michelle som en meget engageret pige der virkelig har en stor passion for vores fag. Vi valgte derfor i foråret 2018 at sende Michelle på uddannelse til Eyelash Extentionist og hun har gennemgået træning og oplæring i single eyelashes. Michelle har stor flair for håndværket med at lave vipper og har allerede mange faste kunder.

Michelle er super serviceminded har en fantastisk energi og møder dig altid med et smil. 


DERFOR ELSKER JEG DET JEG LAVER

Min største passion er at have med mennesker at gøre. Min lyst og egenskaber indenfor service er så stor at andre fag ikke har min interesse. At jeg kan kombinerer service og mennesker med produktvejledning og personlig rådgivning til mine kunder - gør at lysten for at tage på arbejde bliver endnu større, for hver dag.


NÅR JEG IKKE ER I KLINIKKEN

Når jeg har fri nyder jeg godt af naturen omkring Vejle med skov og strand. Jeg er opvokset på landet så at kunne gå lange ture, nyde den friske luft og være i selskab med min familie er noget jeg priser højt! Jeg bruger meget tid på at omgåes famile, venner og bekendte. Jeg er eventyrlysten og elsker at tage på oplevelse og få flere minder i bagagen sammen med mennesker jeg holder af. Jeg tror det er det, der er med til at give mig balance og gør at jeg altid har smil på læben og er nem at omgåes. Derudover er jeg lidt af en arbejdshest så har et weekend arbejde, ved siden af min hverdag hos Caroline Bjerring. Jeg er cocktail bartender på en bar og elsker at vi i primetime skal arbejde hurtigt samtidigt med at servicen stadigvæk er høj.


  • Lash Lift
  • brow bar
  • bryn og vipper
  • pedicure i brow baren
  • manicure
  • shellac
  • henna brows

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao