Permanent hårfjerning

Flot og effektiv hårfjerning i hjertet af Vejle, der virkelig holder

  • Lad os fjerne dine uønskede hår permanent

Du får garanti for et flot og varigt resultat med en permanent Ellipse hårfjerning her på klinikken. Unique Ellipse har mange års erfaring med at hjælpe dig, der døjer med uønsket hårvækst på krop eller i ansigt, og du får altid en tryg proces med rådgivning og vejledning fra vores kompetente team.


Du møder topprofessionelle behandlere hos kosmetolog Caroline Bjerring i centrum af Vejle, hvor vi hjælper både mænd og kvinder til flotte resultater over hele kroppen. Efter en permanent hårfjerning hos os kan du trygt smide alle hårfjerningsmidler ud. Din hud kommer til at fremstå ensartet og flot.


Du får en flot effekt overalt på kroppen

Vi har solid erfaring med permanent hårfjerning overalt på kroppen, hvor klienter døjer med uønsket eller meget kraftig hårvækst.


Vi tilbyder flot ensartet hårfjerningseffekt på:

  • Bryn
  • Overlæbe, hage, hals
  • Fuldskæg
  • Nakke, skuldre
  • Ryg, mave
  • Bikinilinje og lår
  • Tanga, g-string, brasil
  • Baller og lænd
  • Ben eller underben


Vi udfører alle behandlinger enkeltvis eller i kombination med hinanden – se den fulde prisliste for alle ydelser. (evt. hyperlink)


Professionel vejledning før opstart

Før du beslutter dig for en permanent hårfjerning, så får du naturligvis en konsultation her på vores klinik i Vejle, hvor vi gennemgår forløbet. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg hele vejen.


For at opnå det fulde udbytte af vores permanente hårfjerning, skal du undgå at bruge andre hårfjerningsmidler en måned op til behandlingen. Vi anbefaler, at du i stedet barberer hårene væk.


Ellipse laserbehandling med dokumenteret effekt
I behandlingen her på klinikken i Vejle bruger vi Ellipse Light, som er den eneste maskine på markedet med klinisk dokumenteret effekt.


Ellipse Light maskinen er en effektiv videreudvikling af de oprindelige lasermaskiner til hårfjerning, og foreløbige videnskabelige undersøgelser viser, at Ellipse er mere effektiv og mere hudvenlig end de klassiske metoder, som hidtil har været anvendt. Ellipse Light virker på den måde, at der udsendes en kort impuls af et meget intenst lys indenfor det synlige lysspektrum. Dette lys omdannes til varme, som påvirker hårsækkene og gør hårfjerningen permanent.


En tryg og skånsom proces for hårfjerning
Ellipse behandling er en yderst skånsom metode til permanent hårfjerning. Det forgår på den måde, at et 1 x 5 cm stort glaskrystal placeres på det ønskede hudområde, som på forhånd er dækket af en kold og klar gel. Herefter føres en lysstråle frem til hudområdet, og selve laserbehandlingen starter. Alle hårsække i området, som er i vækstfase, bliver påvirket af lyset og vil herefter enten kunne trækkes ud med det samme eller de vil selv falde ud efter 10-20 dage.


Lysimpulserne kan mærkes som varme prik i huden. Derfor får mange en varm fornemmelse - ligesom hvis du har fået for meget sol. Det vil forsvinde et par timer efter behandlingen.


Undgå solen efter behandlingen
Du skal undgå alle former for solbadning og soleksponering af huden mindst 2 måneder efter behandlingen for permanent hårfjerning. Brug altid en faktor SPF 20 eller mere for at beskytte det behandlede område.


Yderst sjældne bivirkninger
Du kan opleve en rødme i huden omkring hårsækkene lige efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt. I yderst sjældne tilfælde kan Ellipse behandling give en let forbrænding eller små blistre i overhuden.


Du bør følge alle anvisninger om solbeskyttelse (SPF 20), for ellers kan der opstå hyper- eller hypopigmentering i det behandlede område. Netop derfor kan vi heller ikke behandle et solbrændt område. Fejlpigmentering er midlertidig og går normalt væk i løbet af 3 til 6 måneder. Det forekommer, at hårene kommer igen eller omdannes til lette dun i form af vellushår.


Forskellig effekt på mænd og kvinders hårvækst

Mænd danner typisk flere hårsække end kvinder, og derfor kan vi ikke kalde deres hårfjerning for permanent - der kan vokse nye hårsække frem. Det vil dog langt fra være i samme omfang som før behandlingen for permanent hårfjerning, men det kan være nødvendigt med opfølgende behandling på de områder, hvor der kommer nye hår.


Det kan også blive nødvendigt at gentage behandlingen for permanent hårfjerning mange år efter den første behandling – det gælder også for kvinder. Kommer du eksempelvis senere i livet i hormonbehandling eller får et medicinforbrug, så kan dette påvirke hårdannelsen på den måde, at nye hårsække dannes. Disse kan du få fjernet med nye Ellipse behandlinger.


Du er meget velkommen til at kontakte klinik Caroline Bjerring i Vejle

Vi ligger lige i hjertet af Vejle, og vi vil meget gerne vejlede og rådgive dog, før du træffer dit valg om permanent hårfjerning. Der skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe på T: 2577 7211 eller skrive til E: shop@carolinebjerring.dk Du kan også booke tid online (evt. hyperlink), hvis du allerede har truffet dit valg.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parekringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao