PHformula CR/AC Signatur

50 min Signatur 
pHformula A.C.N.E. og C.R skin resurfacing er pharma cosmeceutical behandlinger, som giver synlige resultater. Denne unikke kombination af aktive ingredienser er specifikt sammensat til at arbejde på de faktorer, som udløser problem hud. Vi vejleder og læser altid din hud inden behandlingen, og skulle denne ikke være ideel for dig, finder vi sammen den rette.

 

De aktive ingredienser penetrerer effektivt ned i porerne  i A.C. Skin Resurfacing behandlingen og hjælper med at opløse tilstopninger, og hjælper med at kontrollere den mikrobielle spredning. Produkterne virker antibakterielle samtidig med, at de har en stærk keratolytisk effekt, hvilket vil sige at det yderste hudlag løsnes og fjernes samtidig med at keratinet i huden blødgøres, så hudens evne til at fugtbinde øges og hudens naturlige balance genskabes. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kur forløb.

Er din hud plaget af rødme, Rosacea, eller lign. er C.R. Skin Resurfacing behandlingen ideel. Den er god til en inflammeret og stresset hud samt en hud i ubalance. Desuden er C.R. skin resurfacing også god til rosacea, der er en kronisk hudlidelse, som giver rødme i huden, ofte med små filipenser, der kan udvikle sig til pustler. 
pHformula C.R. complex er specielt sammensat af ingredienser til behandling af milde tilfælde af rosacea. Produktet har en effektiv antibakteriel virkning. Desuden stimuleres fibroblaster og karudvidelsen formindskes.


 
PHformula CR/AC Signatur
Pris  kr. 700,-
Bestil tid
Hos Caroline Bjerring synes vi godt at en effektiv behandling og forkælelse kan gå hånd i hånd. Derfor har du vores fulde opmærksomhed fra start til slut i din behandling. Vi giver dig massage, nusser og gør altid vores bedste for at din nydelses konto også bliver fyldt op. 

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao