Sabine


Sabine blev ansat hos Caroline Bjerring i 2017. Hun har mere end 10 års erfaring som kosmetolog og spa terapeut. Fra sine år i spa/hotel branchen har Sabine taget med sig at hun laver sine behandlinger i en rolig og afslappende atmosfære.


Hun brænder for ansigtsbehandlingerne og har stor erfaring i at behandle og vejlede alle slags hudtyper. Sabine har desuden været med på Skincare Specialist uddannelsen i  Barcelona hos pHformula sammen med Caroline flere år og har dermed opnået flere overbygninger i pHformula. uanset om du ønsker hjælp til en uren hud, har probelmer med rosacea eller gerne vil have opstramning er du i trygge hænder hos Sabine. 

Desuden får Sabine stor ros for sin massage og hun laver rigtig mange af graviditetsbehandlinger og er med sit rolige milde væsen en dejlig behandler at lægge sig i hænderne på.


Sabine udfører selvfølgelig også rigtig mange voksbehandlinger, både brazil, ben, ryg og armhuler . Vi laver alle vores voksbehandlinger med den bedste kvalitetsvoks fra Lycon og Berin.


Hun er udlært Shellac Expert fra CND og laver både manicure og pedicure, og lakeringer med både Vinylux og Shellac. 


Sabine er desuden uddannet i Micro Blading og har fra sin uddannelse indenfor dette felt stor erfaring i korrektion og formgivning af bryn. Derfor er en af Sabines spidskompetenser også farvning og retning af BRYN og VIPPER, som hun får stor ros for.DERFOR ELSKER JEG DET JEG LAVER

Jeg elsker når men kan se en forandring i huden efter en behandling/forløb og at jeg kan hjælpe folk godt på vej mod et ønsket resultat.

Jeg er rigtig glad for pHformula, da det er et rigtig spændende produkt at arbejde med som behandler. Deres behandlinger og produkter skaber resultater og det giver mig glade kunder. Det er desuden et produkt der hele tiden udvikler sig og efteruddanner deres behandlere, disse kurser er med til at dygtiggøre mig i pHformula, så jeg kan rådgive om den sidste nye viden indenfor produktet.     

Jeg er en enorm perfektionist, når det kommer til mit arbejde, derfor elsker jeg at farve og rette bryn, hvor jeg rigtig kan nørde. Da det perfekte bryn kan betyde atl!

Derudover er jeg så heldig at møde nye glade ansigter hver dag på klinikken.NÅR JEG IKKE ER I KLINIKKEN

Jeg er et rigtig familie menneske, og derfor værdsætter jeg meget min tid med venner og familie.

Jeg er født og opvokset i Grejsdalen, hvor minfamilie stadig bor og er en rigtig Vejle pige. Det skønne ved at bo i Vejle er at vi har alt fra skoven, til fjorden og byen lige rundt om os - jeg elsker naturen og frisk luft.

Når jeg endelig får mig presset ind i et fitnesscenter kan jeg godt lide at træne og få min krop igang.


  • ansigtsbehandling
  • voksbehandling
  • kropsbehandling
  • massage
  • manicure
  • pedicure
  • shellac
  • lash lift
  • bryn og vipper
  • gravidbehandling


KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao