Signatur 50 min Ansigtsbehandling

Klassisk ansigtsbehandling med maske og massage


Vores klassiske Signatur Ansigtsbehandling har gennem de sidste mange år været en af vores bestseller ansigtsbehandlinger. Med denne behandling arbejder vi både med vores aktive ingredienser, har tiden til forkælende massage og den afsluttende maske.

En lækker ansigtsbehandling i pHformula

Signatur ansigtsbehandlingen er bygget op over en klassisk 50 minutters behandling af dit ansigt i pHformulas professionelle klinikserie. Din hud afrenses, pensles med en målrettet frugtsyre, tjekkes for urenheder, du får en skøn massage og maske. Til slut påføres Post Recovery Cremen der giver masser af fugt og ro til din hud. Vi vil altid afslutte din behandling med en vejledning i hvordan du bedst muligt viderefører den gode pleje hjemme og hvilke produkter der vil være optimale for netop dig og dine behov.

pHformula er et behandlingssystem som fremkalder en accelererende form for cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at de almindelige typiske irritationer ved kraftige peelinger undgåes.

 

"Bestseller ansigtsbehandlingen"


 
Signatur 50 min Ansigtsbehandling
Pris  kr. 700,-
Bestil tid

 

"Jeg er kommet hos Caroline de sidste 2 år. Jeg fik hende anbefalet, og det er nu mig der anbefaler hende og klinikken, ved forespørgsel. Det er det vildeste luksus, de skønneste behandlinger, og her jeg tager hen, hver gang jeg trænger til forkælelse."

- Jill

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao