Signatur Ansigtsbehandling til mænd

50 min Signatur 

Dette er vores bestseller ansigtsbehandling. Det er denne behandling der minder mest om det man kender som den klassiske ansigtsbehandling. 

Vi er så glade for at kunne arbejde med pHformula, der er et resultatskabende pharma-cosmeceutical behandlingssystem. Vi kan med pHformula lave høj effektive behandlinger og tilbyde dig en hjemmeplejeserie med produkter du øjeblikkeligt får synlige resultater fra. Grunden til pHformulas succes er en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter, et koncept der ud over at arbejde AKTIVT også skaber BALANCE og RO hos alle hudtyper. 
Signatur behandlingen er bygget op over en klassisk 50 minutters ansigtsbehandling, hvor din hud afrenses, pensles med en målrettet frugtsyre, tjekkes for urenheder, får massage og maske. Til slut påføres Post Recovery Cremen der giver masser af fugt og ro til din hud. Vi vil altid afslutte din behandling med en vejledning i hvordan du bedst muligt viderefører den gode pleje hjemme og hvilke produkter der vil være optimale for netop dig og dine behov.

pHformula er et behandlingssystem som fremkalder en accelererende form for cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at de almindelige typiske irritationer ved kraftige peelinger undgåes. Med pHformula kan vi tilbyde et effektivt og ufarligt alternativ til kirurgiske indgreb og succesfuldt behandle de 4 mest typiske forandringer som ældning, hyperpigmentering, acne og rødme. 


pHformula A.C.N.E. og C.R skin resurfacing er pharma cosmeceutical behandlinger, som giver synlige resultater. Denne unikke kombination af aktive ingredienser er specifikt sammensat til at arbejde på de faktorer, som udløser problem hud. Vi vejleder og læser altid din hud inden behandlingen, og skulle denne ikke være ideel for dig, finder vi sammen den rette.
 
De aktive ingredienser penetrerer effektivt ned i porerne  i A.C. Skin Resurfacing behandlingen og hjælper med at opløse tilstopninger, og hjælper med at kontrollere den mikrobielle spredning. Produkterne virker antibakterielle samtidig med, at de har en stærk keratolytisk effekt, hvilket vil sige at det yderste hudlag løsnes og fjernes samtidig med at keratinet i huden blødgøres, så hudens evne til at fugtbinde øges og hudens naturlige balance genskabes. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kur forløb.
Er din hud plaget af rødme, Rosacea, eller lign. er C.R. Skin Resurfacing behandlingen ideel. Den er god til en inflammeret og stresset hud samt en hud i ubalance. Desuden er C.R. skin resurfacing også god til rosacea, der er en kronisk hudlidelse, som giver rødme i huden, ofte med små filipenser, der kan udvikle sig til pustler. 
pHformula C.R. complex er specielt sammensat af ingredienser til behandling af milde tilfælde af rosacea. Produktet har en effektiv antibakteriel virkning. Desuden stimuleres fibroblaster og karudvidelsen formindskes.

 
Pris  kr. 700,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao