Signatur Micro eller Nano Needling

Microneedling ansigtsbehandling der booster huden.

Vores ansigtsbehandlinger med dermapennen giver os muligheden for at introducere microneedling i din klassiske ansigtsbehandling - men hvorfor er det smart?
Med microneedling eller nanoneedling aktiverer vi vævet, cellerne og skaber kanaler så vores aktive ingredienser hurtigere og mere effektivt bliver leveret i dybden af din hud. Det er smart fordi vi trigger hudens eget forsvar - kollagenproduktionen får et boost og en fornyelsesproces sættes igang.

I vores Signatur ansigtsbehandling med microneedling arbejder vi både med pHformulas aktive penslinger og en cocktail af poweringredienser målrettet til feks. fornyelse, solskadet hud, ar i hudens overflade eller grove porer. 

Ansigtsbehandlingen afsluttes med en fugtgivende og beroligende steril sheetmask - der giver ro og balance til huden ovenpå den intense behandling.

Ansigtsbehandlingen gør ikke ondt trods det lidt voldsomme navn, for nålehovedet vi bruger i microneedling behandlingen er med meget små fine og tynde nåle, der stempler "hullerne" i huden mekanisk. Din hud kan dog blusse og være lidt rød efterfølgende og vi anbefaler at du undgår at svede, bruge makeup, sauna, svømmehal eller beskidt arbejde/miljø de første 12 timer efter behandlingen.
Signatur Micro eller Nano Needling
Pris  kr. 1100,-
Bestil tid
Vi anbefaler Dermapen microneedling ansigtsbehandlingerne i et kurforløb af 3-6 behandlinger med ca 4 ugers mellemrum.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao