Single Eyelash Extensions

NORMALPRIS kr 950,- 
Single Eyelash Extensions er den langt mest populære og udbredte teknik indenfor eyelash extensions. Med denne metode sættes der en kunstvippe 1:1 på dine naturvipperer. Vi anvender mange forskellige typer af single eyelashes der hver giver sine fordele. Blandt andet kan du med vipperne skabe mere naturlige looks med knap så buede vipper og et større løft med de meget buede vipper. De kommer også i forskellige tykkelser, og vi tager dermed højde for din naturvippes styrke og tykkelse inden der påføres en kunstvippe. De mest anvendte singlelash extensions hos Caroline Bjerring er Flat Lashes.

Vi oplever meget sjældent allergi ved brug af vores lim. Den er allergitestet og af den højeste kvalitet. Er du alligevel nervøs for om du kan tåle limen, eller lider af allergi, anbefaler vi at du kommer ind til os en uge inden din behandling og får lavet en allergitest. 

Denne behandling er vores bestseller i Eyelash Extensions, udtrykket giver et defineret øje med mascara look.

 

Ved denne type vipper må du anvende mascara på dine vipper når du ind i mellem øsnker det, f.eks hvis du skal til fest. Det skal dog være en oliefri specialmascara, da den ellers ødelægge vipperne.

Single Eyelash Extensions
Pris  kr. 950,-
Bestil tid

"Det er med største fornøjelse at komme til Tia-Maria og få sat vipper på og efterfølgende fyldt op. Hun er simpelthen så sød og meget dygtig til sit arbejde. De sidder så flot og holder længe og jeg kan på det varmeste anbefale Tia-Maria."

- Tine

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2020 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao