Single Eyelash Extensions (nyt sæt)


Single Eyelash Extensions er den langt mest populære og udbredte teknik indenfor eyelash extensions. Med denne metode sættes der en kunstvippe 1:1 på dine naturvipperer. Vi anvender mange forskellige typer af single eyelashes der hver giver sine fordele. Blandt andet kan du med vipperne skabe mere naturlige looks med knap så buede vipper og et større løft med de meget buede vipper. De kommer også i forskellige tykkelser, og vi tager dermed højde for din naturvippes styrke og tykkelse inden der påføres en kunstvippe. 

Vi oplever meget sjældent allergi ved brug af vores lim. Den er allergitestet og af den højeste kvalitet. Er du alligevel nervøs for om du kan tåle limen, eller lider af allergi, anbefaler vi at du kommer ind til os en uge inden din behandling og får lavet en allergitest. 

Denne behandling er vores bestseller i Eyelash Extensions, udtrykket giver et defineret øje med mascara look.

 

Ved denne type vipper må du anvende mascara på dine vipper når du ind i mellem ønsker det, f.eks hvis du skal til fest. Det skal dog være en oliefri specialmascara, da den ellers ødelægge vipperne.
 

For at få det optimale ud af dine nye vipper har vi her samlet nogle af vores bedste råd og lidt nyttig viden.

 

Dine vipper må ikke blive våde de første 24 timer og du skal undgå at bruge olie produkter omkring øjnene (herunder mascara, flyende eyeliner eller et renseprodukt som ikke er beregnet til extensions)

Efter de første 24 timer må du gerne få dem våde og bade med dem. 

Det vigtige hjemmearbejde

Formålet med vores øjenvipper er at fange snavs og støv inden det rammer vores øjne. Vippelinjen er den lille opsamler af alle disse fremmedlegemer og når du har eyelash extensions på er disse ekstra disponerede for at lagre støv, snavs bakterier, døde hudceller osv. Derfor er den daglige rengøring meget vigtig i forhold til irritationer,  og allergier, men også afgørende for holdbarheden af dine eyelash extensions. Hos Caroline Bjerring anbefaler vi en specialudviklet lash shampoo der sammen med en lille lash børste giver dig en optimal rensning.

 

Sådan vasker du dine eyelash extensions:

Trin 1. påfør lash shampoo på dine vipper med din rensebørste. Rengør forsigtigt vipperne og øjenområdet, stryg op. Vær forsigtig med ikke at filtre dine vipper sammen.

Trin 2. Skyl shampoo’en af vipperne med lunken vand fra hanen.

Trin 3. Når alt lash shampoo er skyllet ud, skal du forsigtigt duppe vipperne tørre.

Trin 4. Børst dine extensions ved at dreje en spiralbørste gennem dem.


Risiko for allergier og irritationer

Da dine lash extensions opsamler snavs, såsom pollen eller allergener i luften, er den daglige rensning vigtig for at holde allergier væk.

 

Øjenvippemider 

Hvor ulækkert…., jeg har mider i mine vipper ?? Ja, mider er en naturlig ting, de fleste mennesker har dem. Det er de små hjælpere,  der konstant arbejder på at rydde op i død hud og snavs. Vi er nødt til at have nogle mider til den normale oprydning. Men en for stor overflod af mider kan blive et stort problem.

De mikroskopiske mider, der er usynlige for øjet, lever i åbningen af hårsækken. Ved et balanceret og normalt antal af mider, gør de deres arbejde helt fint. Men er der for stor overflod af disse små mider , kan det forårsage problemer såsom betændelse, skæl, rødme og irritation eller endda et overdrevent tab af øjenvipper. De fleste forstår med dette i baghovedet, vigtigheden af den daglige rensning.

 

Ophobning af døde hudceller 

Overskydende ophobning af døde hudceller giver ikke kun et urent udtryk til dine vipper, men det kan også gøre det svært for din vippetekniker at påsætte nye vipper. Hvis du påfører extensions på urene vipper, vil hæftningen ikke være den bedste, og dine extensions kan falde af for tidligt.

 

For at holde dine øjenvippeforlængelser rene, smukke og velplejede skal du derfor huske at vaske dagligt.

 

Vippernes vækst

 

Du har en naturlig udskiftnings fase i vipperne, som gøre at du taber op til 3-5 naturlige vipper pr øje om dagen. Af denne grund, anbefaler vi at du holder dine lash extensions ved lige med en opfyldning mindst en gang i måneden.  Hvis du vil undgå for store huller i dine extensions, kan du benytte dig af vores små 25 min opfyldninger som skal laves hver 14. dag. 

 

Lash Serum

For at booste dine naturlige vippers vækst anbefaler vi du bruger en styrkende lash serum. En serum gør at den naturlige vippe bliver stærkere og tykkere så den kan bære den kunstige vippe. Desuden vil vores serum både øge væksten af vipperne, men forlænger også at vippens levetid og det betyder jo at dine lash extensions holder længere.

 

 

 

 

 

Single Eyelash Extensions (nyt sæt)
Pris  kr. 695,-
Bestil tid

"Det er med største fornøjelse at komme til Tia-Maria og få sat vipper på og efterfølgende fyldt op. Hun er simpelthen så sød og meget dygtig til sit arbejde. De sidder så flot og holder længe og jeg kan på det varmeste anbefale Tia-Maria."

- Tine

 

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao