Spraytan

Airbrushbehandling med selvbruner, der giver kroppen og ansigtet en smuk gylden solbrun glød, uden at skade huden. Inden behandling anbefales det at peele huden grundigt dagen før samt pleje den med en nærende bodylotion. Hårfjerning skal ligeledes foretages dagen før behandling. Kom i løstsiddende mørkt tøj.  Til kvinder anvendes “engangstrusser”. Mænd bør venligst selv medbringe mørke boksershorts til brug under behandlingen.

Det er meget individuelt hvor længe en Spraytan holder, men typisk aftager den efter 3-5 dage gradvist alt efter hvordan din hud er. Vi anbefaler dig at vedligeholde spraytanningen med Warm Silken Sun fra Vita Liberata. Warm Silken Sun opbygger gradvis en flot solkysset  og naturlig kulør. Det er untintet selvbruner som du kan bruge den som din almindelige bodylotion hver dag. Den vil desuden udglatte ujævnheder, hvis din hud ikke optager spraytanningen lige alle steder.

I vores Spray Tanning behandlinger bruger vi forskellige nuancer fra Vita Liberata, vinder af årets serie til DBA.

Vita Liberata er lugtfri, med ingredienser af økologisk oprindelse og parabene fri. En sund og naturlig glød opnås på en sikker måde, med dette fantastiske selvbruner produkt.
Kun de bedste ingredienser er anvendt. Produktet er uden hverken parfume eller alkohol.

 

Vita Liberata har vundet Danish Beauty Award, i kategorien “Årets Serie”, og her er dommernes begrundelse:

 

“Mmmmmm lækkert”, har det lydt fra en enig jury til hvert dommermøde. Med vindereren er du sikret din egen tanning-garderobe med masser af muligheder – for farve er ikke bare farve. Den kan komme enten gradvis, med det samme eller have ekstra varme chokoladetoner. Uanset hvad, er resultatet duftfrit og indholdet peppet op med mættende hyaluron, kokosolie og beskyttende antioxidanter.

 

Spraytan
Pris  kr. 350,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao