Spraytan

Airbrushbehandling med selvbruner, der giver kroppen og ansigtet en smuk gylden solbrun glød, uden at skade huden. Inden behandling anbefales det at peele huden grundigt dagen før samt pleje den med en nærende bodylotion UDEN olie. Hårfjerning skal ligeledes foretages dagen før din behandling. Kom i løstsiddende mørkt tøj.  Til kvinder anvendes “engangstrusser”. Mænd bør venligst selv medbringe mørke boksershorts til brug under behandlingen.

Det er meget individuelt hvor længe en Spraytan holder, men typisk aftager den efter 3-5 dage gradvist alt efter hvordan din hud er. Vi anbefaler dig at vedligeholde spraytanningen med Selftannning Gradual Lotion fra Vita Liberata kr. 165,-. Denne lotion opbygger gradvis en flot solkysset  og naturlig kulør. Det er untintet selvbruner som du kan bruge den som din almindelige bodylotion hver dag. Den vil desuden udglatte ujævnheder, hvis din hud ikke optager spraytanningen lige alle steder.

I vores Spray Tanning behandlinger bruger vi forskellige nuancer fra Vita Liberata, vinder af årets serie til DBA.

Vita Liberata er lugtfri, med ingredienser af økologisk oprindelse og parabene fri. En sund og naturlig glød opnås på en sikker måde, med dette fantastiske selvbruner produkt.
Kun de bedste ingredienser er anvendt. Produktet er uden hverken parfume eller alkohol.

 

Vita Liberata har vundet Danish Beauty Award, i kategorien “Årets Serie”, og her er dommernes begrundelse:

 

“Mmmmmm lækkert”, har det lydt fra en enig jury til hvert dommermøde. Med vindereren er du sikret din egen tanning-garderobe med masser af muligheder – for farve er ikke bare farve. Den kan komme enten gradvis, med det samme eller have ekstra varme chokoladetoner. Uanset hvad, er resultatet duftfrit og indholdet peppet op med mættende hyaluron, kokosolie og beskyttende antioxidanter.

 

  • undgå olieholdig bodylotion
  • vi anbefaler Vita Liberata Gradual Lotion kr. 165,- til hjemmebrug efter behandlingen
  • din hud skal være eksfolieret inden du kommer
  • sk at barbere ben, armhuler mm dagen inden behandlingen
  • undgå bad de næste 8 timer efter din spraytan
  • undgå deodorant på dagen for behandlingen
  • kom i løstsiddende tøj
Spraytan
Pris  kr. 350,-
Bestil tid
Resultatet af en spraytan behandling er fuldkommen afhængig af din hudstilstand. Har du tørre pletter, eksem, steder hvor du sveder mere eller indtager du medicin, der kan have en indvirkning på din hud, kan dette påvirke resultatet. Det er vigtigt at du samme dag for din behandling IKKE påfører olieholdige cremer eller lige har barberet kroppen. Efter behandlingen udvikles farven gradvist over de næste 8-12 timer. Hvad du laver i dette tidsrum er også afgørende for resultatet. Du må ikke motionere eller bade. Pas på med håndvask, vand, regn eller andet der kan lave pletter. Desuden er mange ikke bevidste om at hænderne kan blive misfarvede hvis du evt sover på dem, støtter hovedet i håndfladen eller mærker med fingerspidserne på dine brunede flader.
Vi gør alt vi kan for at give dig et smukt resultat, men vi er ikke herre over huden hverken før eller efter din behandling. Derfor ydes der ingen garanti på selvbruner behandlinger. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.
Vita Liberata Selftanning Gradual Lotion anbefales til brug hjemme allerede dagen efter din spraytan for at få det optimale ud af din Spray Tan Behandling
Pris for vedligeholdene bodylotion Vita Liberata Gradual Lotion: kr. 165,-

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2020 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao