Sugaring Brazil

Sugaring metoden
Sugaring er unik, fordi den klistrede masse påføres imod hårets groretning, hvor sukkeret penetrere længere ned i hårsækken end voks. Det betyder det vandbaserede naturmateriale får god fast i håret, når det bagefter trækker håret ud af hårsækken med håret groretning. Man arbejder altså modsat af voks. Dette er en yderst skånsom og effektiv hårfjerningsmetode. Sugaring kan laves både med håndmetode og med stripsmetode til større områder fx ben og ryg!
Pandhy´s Sugaring er mere end hårfjerning
Pandhy’s er mere end blot sugaring. Det er et system. Hudens tilstand er enorm vigtig for en succesfuld sugaring hårfjerning. Tør hud kan belaste kvaliteten, fordi den ringe smidighed gør det svarere at fjerne hår + det gør mere ondt. Passer én creme til alle? Nej, derfor at Pandhy´s et sortiment af cremer til både tør hud, sart hud, knoppet hud, let dehrydreret hud osv. 
Fugtbevarende
Fordi Pandhy’s sugarpasta er lavet på vand, glukose og frukose, kan den ikke blande sig eller klistre sammen med hudens naturlige fedtstoffer i hudbarrieren. Det betyde at færre hudceller bliver fjernet ved sugaring. Derfor er det ikke bare mildt og velegnet til alle hudtyper, men også meget meget fugtbevarende. Når hudens barriere beskyttes og bevares, vil hudens fugtindhold også bevares – og det betyder altså blødere hud end nogensinde før!
 
Sugaring Brazil
Pris  kr. 700,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao