Sugaring hele ben

Sugaring er en genial metode til hårfjerning da du rykker hårene ud ved roden. På den måde går der længere tid, før hårene vokser ud igen, faktisk kan der gå op til 4-6 uger. Når hårene på benene vokser ud, så vil du erfare at det er bløde nye hår, der ikke føles som “stubbe”. Når du får fjernet dine hår regelmæssigt med sugarin, bibeholder du det glatte resultat i lang tid og slipper for at tænke på hårfjerning i hverdagen. Vores sukkervoks fjerner også alle døde hudceller under behandlingen og den efterlader derfor dine ben silkebløde.
Vi bruger kun økologiske og naturlige ingredienser i vores sugaring hårfjerning. Det gør vi, fordi det er bedst for din krop og for miljøet. De rene råvarer der i den Sugaring vi bruger, er vandopløselige, hvilket betyder, at det er nemt at rengøre efter endt behandling, blot med lunkent vand. Med en sugaring behandling får du en økologisk hårfjerning, som er helt fri for hormonforstyrrende stoffer eller allergifremkaldende stoffer.

Sukkervoks eller Sugaring er især god til dig, der har brug for et skånsomt alternativ til barbering, epilator eller traditionel voks. Økologisk hårfjerning er til dig, der har brug for en effektiv hårfjerning, men som ikke vil gå på kompromis med, hvordan du behandler din hud.

  • Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve efter første behandling, at det nyere hår kan ses, og måske går der kun et par uger, inden der skal behandles igen. Efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom, og der vil kunne gå op til 6 uger mellem hver behandling. Dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person. 
  • Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form, og hårsækken begynder at reduceres.
  • Hvis du ønsker den fulde effekt af din Sugaring hårfjerning, er det vigtigt at komme regelmæssigt til behandling.
  • For at du undgår indgroede hår, anbefaler vi at du peeler din hud 2 gange i ugen. Alt efter hvordan din hud er, skal vi nok anbefale dig produkter.
Sugaring hele ben
Pris  kr. 700,-
Bestil tid
For at opnå det bedste resultat bør hårene være mindst 3-4 mm.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao