Ultimativ 70 min Ansigtsbehandling

Komplet ansigtsbehandling med behandling af både ansigt, hals og decollete 70 min.

Denne ansigtsbehandling sikrer dig den ultimative pleje og en komplet behandling af både ansigt, hals og decolleté i skøn forening i 70 minutter. Du vil i denne behandling først få en klassisk afrensning, hvorefter vi skræddersyer penslinger, dybderens, masker, ampuller og massage til både ansigtet og dit hals/bryst område.

Vi er så glade for at kunne arbejde med pHformula, der er et resultatskabende pharma-cosmeceutical behandlingssystem. Vi kan med pHformula lave høj effektive behandlinger og tilbyde dig en hjemmeplejeserie med produkter du øjeblikkeligt får synlige resultater fra. Grunden til pHformulas succes er en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter, et koncept der ud over at arbejde AKTIVT også skaber BALANCE og RO hos alle hudtyper.

pHformula er et behandlingssystem som fremkalder en accelererende form for cellefornyelse i hudens forskellige lag samtidig med at de almindelige typiske irritationer ved kraftige peelinger undgåes. Med pHformula kan vi tilbyde et effektivt og ufarligt alternativ til kirurgiske indgreb og succesfuldt behandle de 4 mest typiske forandringer som ældning, hyperpigmentering, acne og rødme.

Behandlingen kan også gives i vores danske mærke Karmameju, der med deres aromaterapeutiske tilgang til hudpleje har skabt et prisbelønnet duft og velværeunivers.

"Jeg elsker den ultimative ansigtsbehandling, min favorit" , 
Caroline Bjerring

Ultimativ  70 min Ansigtsbehandling
Pris  kr. 1000,-
Bestil tid
"Er kommet hos Caroline Bjerring i årevis - og vil fortsætte :-)"
- Ulla

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao