Ultimativ Dermapen Nanoneedling

Dermapen er en microneedeling eller nanoneedling behandling, hvor vi behandler huden med en elektrisk nålepen. Dermapennen lader et hoved med små ultratynde nåle køre gennem huden, for at få huden til at regenerere og forny sig selv. Vi får simpelthen fornyet hudens celler, sparket gang i collagendannelsen og givet et boost til dit bindevæv.

Sammen med behandlingen bruges en aktiv cocktail, der i synergi med dermapennen sikrer at vi drejer huden i den ønskede retning. 

Dermapen behandlingen er en videreudvikling af de traditionelle Dermarollers. Den kan arbejde både dybere og vi kan forfine arbejdet meget mere. 

 

Hvem er behandlingen til?

Har du små ar, fine linjer, rygerrynker, grove porer eller tynd, slap hud, så vil Dermapen kunne gøre en stor forskel for dig. I takt med at huden ældes kommer den manglende kollagen og elastin, og denne powerbehandling sætter skub i huden igen.

Efter en Dermapen behandling vil huden blive boostet med nye celler og friskt bindevæv. Processen der sættes igang, vil fortsætte flere måneder efter behandlingen. Det er også derfor vi er meget begejstrede for at arbejde med netop dermapennen, da den hudfornyende reaktion er uden sammenligning.

 

Hvordan foregår behandlingen?

I denne behandling medtages også hals og decollete, både i nålebehandlingen og når vi påfører den aktive cocktail af serum. 
Desuden lægger vi i denne behandling også en velværedel ind, så du får en lækker hovedbundsmassage og håndmassage.

Inden huden behandles med Dermapennen, bliver den afrenset grundigt for makeup, bakterier, skidt og snavs. 

Herefter påføres en aktiv cocktail alt efter hvad vi ønsker at arbejde på.  som giver næring til nydannelsen af kollagen og elastin. Når nålene derefter bliver kørt igennem huden, så vil den aktive cocktail trænge 800 gange bedre ned i huden, end det normalt ville gøre.

Nålene kan forsage en mindre blødning i huden alt afhængig af hudtype og dybden på nålene. Men efter behandlingen vil du blot opleve huden som rød og varm.

Efter behandlingen med nålene beroliger vi din hud med en fugtgivende, kølende og beroligende maske med Hyaluronsyre.

Til slut får din hud pleje og SPF.

Ultimativ Dermapen Nanoneedling
Pris  kr. 1400,-
Bestil tid
Behandlingerne med Dermapen anbefales i kurforløb af 3-6 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao