Verso Lunchtime

Verso Lunchtime, eller TRY ME er en kort ansigtsbehandling på 25 min,  der giver dig et indblik i Verso Skincares produktserie. Din hud afrenses og peeles så du får en fornyet glød og foryngelse og plejes efterfølgende med mist serum, øjencreme og dagcreme.

I 2013 så VERSO Skincare dagens lys for første gang. Serien blev skabt af svenskeren Lars Fredriksson med nye videnskabelige indsigter om de foryngende egenskaber af A-vitamin derivatet Retinol 8. A-vitaminet er kendt som huden strygejern og det er den mest effektive anti-aging ingrediens. Retinol 8 viste sig at være 8 gange mere effektiv og halv så irriterende som typisk retinol. Dette betyder at man kan anvende mildere formuleringer og opnå bedre resultater, da huden ikke belastes eller irriteres som den ellers typisk kan blive af retinolet. Verso hjælper hudens celler med at opføre sig som unge celler og stimulerer huden egen produktion af collagen. Dette betyder en væsentlig reduktion i de typiske ældningstegn. 

Verso blev skabt ud fra et ønske om at levere effektive daglige essentials, der nemt kan kombineres med andre af dine hudplejefavoritter. Du kan sagtens vælge og plukke i serien og knytte den til dine andre yndlingsprodukter. Serien er svensk skabt og produceret og med et designmæssigt udtryk der er roligt og skandinavisk. Produktet lever effektivitet og kvalitet, og giver dig mulighed for med få produkter at se din hud transformere sig.

 

Verso's ultimative mål er at gøre det lettere for deres kunder at kombinere en sund hudpleje, med en travl og moderne hverdag. Få produkter, der leverer maksimal ydeevne.

Du får blandt andet super ingredienserne

  • Retinol 8
  • Hyaluronsyre
  • NiacinamidTil gengæld bliver du fri for 

  • Parabener
  • Mineralske oiler
  • Farvetilsætningsstoffer


Alle ingredienserne i Verso er valgt ud fra funktion, du får ingen overflødige eller unødige fyldstoffer som også ofte kan irritere din hud. Derfor egner serien sig også til den skandinaviske sensitive hud. 

Verso Lunchtime
Pris  kr. 500,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao