VOKSBEHANDLING


Få en silkeblød hud uden områder med uønskede hårmængder 

Vi tilbyder eksklusive voksbehandlinger midt i Vejle


Uønsket hårvækst kan være en udfordring og særdeles generende for mange - både på krop, ansigt eller i intimområdet. Lad os give dig en dejlig glat hud, der holder længe. Vi fjerner hår over hele kroppen og er særlig kompetente til at udføre brasilianske voksbehandlinger.


Både mænd og kvinder er velkomne til voksbehandlinger på vores klinik i Vejle. Effektive voksbehandlinger hos Caroline Bjerrings team med kompetent rådgivning undervejs er din garanti for at slippe af med genstridige hår. Med den rette behandling og hjemmepleje vil du undgå irritationsknopper, og i stedet bliver din hud glat og silkeblød. 


Vi hjælper dig, som døjer med generende hårvækst i følgende områder


  • Ansigt/ overlæbe

  • Arme eller armhuler

  • Bryst, mave og skuldre

  • Ryg og lænd

  • Lår (for eller bag)

  • Hele benet eller kun fra knæet og ned


          Book online          


Desuden laver vi rigtig mange intime voksbehandlinger eller brazil voks på kvinder. Hos kvinder er vores brazil voksbehandling utrolig populær. Intimvoks laves KUN på kvinder.


Husk IKKE at barbere dig før din voksbehandling

At fjerne hår med voks er en meget effektiv behandlingsform, fordi vi går ind og fjerner hårløget. Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er mellem 5 og 10 mm. lange. Det er nødvendigt for at voksen kan gribe ordentligt fat om hårene. Vi anbefaler desuden, at du peeler området grundigt både inden og efter din voksbehandling.


Brazil voks

Brasilianske voksbehandlinger har i mange år været vores speciale, og vi har derfor stor erfaring med disse yderst populære voksbehandlinger. Vores kunder til intimvoks er alle typer af kvinder fra 18 år og op. Efterhånden er det mere reglen end undtagelsen, at det er en Brazil, vores kunder her på klinikken i Vejle efterspørger i forbindelse med en voksbehandling af bikinilinjen.


Ved en Brazil voksbehandling fjernes alt hår fra intimområdet inklusive håret på de ydre kønslæber. Vi tilbyder den brasilianske voksbehandling i tre forskellige størrelser. Størrelsen afhænger af hvor meget hår, du ønsker fjernet, og om vi skal tage alt håret i intimområdet helt om til anus. 


Vi kan ved alle tre typer Brazil behandlinger efterlade hår på venusbjerget, hvis du ønsker det.


Vi er yderst kompetente i disse behandlinger, og du kan altid sige til eller fra undervejs. Det er ikke et problem, at du har menstruation under din behandling, så længe du bruger tampon.


          Book online          KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao