Voksbehandling

Få en silkeblød hud uden områder med uønskede hårmængder

  • Eksklusive voksbehandlinger midt i Vejle


Uønsket hårvækst kan være en udfordring og særdeles generende for mange - både på krop, ansigt eller i intimområdet. Lad os give dig en dejlig glat hud, der holder længe. Vi fjerner hår over hele kroppen og er særlig kompetente til at udføre brasilianske voksbehandlinger.


Både mænd og kvinder er velkomne til voksbehandlinger på vores klinik i Vejle. Effektive voksbehandlinger hos Caroline Bjerrings team med kompetent rådgivning undervejs er din garanti for at slippe af med genstridige hår. Du får en glat og silkeblød hud.


Vi hjælper dig, som døjer med generende hårvækst


Husk IKKE at barbere dig før din voksbehandling

At fjerne hår med voks er en meget effektiv behandlingsform, fordi vi går ind og fjerner hårløget. Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er mellem 5 og 10 mm. lange. Det er nødvendigt, at behandleren kan gribe ordentligt fat om hårene. Vi anbefaler desuden, at du peeler området grundigt både inden og efter din voksbehandling.


Intime voksbehandlinger for kvinder

Vi tilbyder også intime voksbehandlinger for kvinder, hvor især vores Brazil voksbehandling utrolig populær.


Brazil og bikinikant

Brasilianske voksbehandlinger i forbindelse med en voksbehandling af bikinilinjen har i mange år været vores speciale her på klinikken i Vejle, og vi har stor ekspertise med disse yderst populære behandlinger. Vores kunder til intimvoks er alle typer kvinder fra 18 år og op.


Ved en Brazil voksbehandling fjernes alt hår fra intimområdet inklusive håret på de ydre kønslæber. Vi aftaler på forhånd hvor meget hår, du ønsker fjernet, og om vi skal tage alt håret i intimområdet helt om til anus. Vi kan altid efterlade hår på venusbjerget, hvis du ønsker det.


Vi er yderst kompetente i disse behandlinger, og du kan altid sige til eller fra undervejs. Det er ikke et problem, at du har menstruation under din behandling, så længe du bruger tampon.


Holder op til knap to måneder

Behandlingen holder op til to måneder – alt afhængig af omfanget af hårvæksten og området for behandlingen. For de fleste anbefaler vi at gentage behandlingen med 3-7 ugers mellemrum for at holde det flotte resultat ved lige. 


Tøv ikke med at kontakte os på klinik Caroline Bjerrring i Vejle

Vi vil meget gerne hjælpe dig med råd og vejledning, hvis du overvejer en voksbehandling og er i tvivl om hvilken, du skal vælge. Vi ligger lige i hjertet af Vejle og du også meget velkommen til at komme forbi klinikken. Du kan ringe på T: 2577 7211 eller skrive til E: shop@carolinebjerring.dk Du kan også booke tid online 

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao