Ansigtsbehandlinger

Forkæl dig selv med en lækker ansigtsbehandling

 • og kom dagen i møde med den smukkeste hud  


Har du brug for ny energi og en lækker glød til dit ansigt? Så prøv en dejlig ansigtsbehandling hos kosmetolog Caroline Bjerring på klinikken centralt beliggende i Vejle.  Her bliver du altid mødt af et professionelt personale, som sammensætter og tilpasser ansigtsbehandlingerne til dine behov, ønsker og hudtype.


God hudpleje gør en stor forskel – både fordi du går herfra med en skøn glød og en perfekt teint, men også fordi du gør noget godt for dig selv. Du får lov til at slappe af og puste ud fra hverdagen, mens vi plejer din hud.


Professionel hudpleje i hjertet af Vejle

Vi ved, at hver enkelt ansigtsbehandling skal tilpasses de individuelle behov hos hver hudtype for at opnå de bedste resultater. Derfor er vores professionelle team på klinikken her i Vejle altid klar med råd og vejledning til hvordan du efterfølgende kan pleje og vedligeholde gløden i din hud derhjemme.


Vi er eksperter i ansigtsbehandlinger til alle hudtyper lige fra den helt tørre hud til den mere fedtede problemhud, ligesom vi opnår rigtig gode resultater for kunder, der er udfordret af acne eller rosacea. Du er også yderst velkommen hvis du blot har brug for wellness og kærlig hudpleje.


Lad os hjælpe dig med at vælge den rette ansigtsbehandling

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsbehandling, der er bedst for lige netop din hud, så lad os hjælpe dig. I alle vores ansigtsbehandlinger bruger vi nogle af de allerbedste og mest effektfulde produkter på markedet - men hvis du ikke har besøgt os før, kan det være svært at vide, om det er de eksklusive pHformula produkter eller de grønne naturlige produkter fra Karmameju, som vil være bedst for dig.


Sammen finder vi ud af hvilken behandling, du skal have, og sammen gennemgår vi de udfordringer, du eventuelt har, og hvad vi skal lægge fokus på i ansigtsbehandlingen.


Vi tilbyder både Ultimative ansigtsbehandlinger, hvor vi kommer helt i dybden med både ansigt, hals og øjne, Signatur ansigtsbehandlinger, som er klassiske ansigtsbehandlinger, samt lækre Lunchtime ansigtsbehandlinger, hvor du kan forkæle dig selv i din frokostpause.


Fantastiske pHformula ansigtsbehandlinger
En ansigtsbehandling med de lækre pHformula produkter er noget helt særligt for alle hudtyper. Her arbejder vi med en serie, der er baseret på en innovativ videnskabelig teknologi. Dette kaldes også pharma-cosmeceuticals, hvor dine beskadigede hudceller bearbejdes og påvirkes til at hele og reparere sig selv.


Vi kan med pHformula ansigtsbehandlinger hjælpe alle hudtyper til at genskabe en lækker glød og naturlig sund udstråling. Vi går ind og laver det man kalder skin resurfacing, som betyder genopbygning af hudens øverste lag (epidermis og dermis). Produkternes kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik.


Hermed skaber vi en balance for selv de mest problematiske hudtilstande, såsom rosacea, akne, fedtet hud, hyperpigmentering, ældningsproblematikker mv. Det er her PH-DVC Kompleks, der som et yderst avanceret "leveringssystem” transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.


Vi tilbyder tre resultatskabende ansigtsbehandlinger med pHformula produkter:

 • pHformula Ultimativ (75 min.)
 • pHformula Signatur (50 min.)
 • pHformula Lunchtime (25 min.) 


Desuden tilbyder vi en pHformula Diagnose, hvor du får en sensitivitetstest af din hud, og hvor vi rådgiver dig om hvilke pHformula produkter, som egner sig bedst til at skabe resultater for din hud. 


Helt naturlig ansigtsbehandling med Karmameju
I de rene, økologiske, naturlige ansigtsbehandlinger arbejder vi med Karmamejus aromaterapeutiske univers af luksusprodukter. Karmamejus produkter er 100% naturlige, og de har også en dokumenteret effekt.


Prøv en grøn Karmameju ansigtsbehandling og oplev en øjeblikkelig effekt på din hud. Deres skønhedsprodukter til ansigtet støtter hudens medfødte evne til at nære omsorg for og pleje sig selv med aktive plantestoffer, som effektivt renser, afbalancerer og regenererer hudtyper i alle aldre.


Samtidig har Karmameju en helt simpel opskrift på, hvordan du bedst muligt passer godt på din hud:

 • drik masser af vand,
 • spis sundt og sov godt
 • og rens huden grundigt og giv den fugt og beskyttelse.


Der findes 3 linjer i Karmamejus produktserie, som alle hjælper med at give den perfekte balance i din hud. Det er den genopbyggende (01 gruppe), den beroligende (02 gruppe) og den energigivende (03 gruppe). Vi hjælper selvfølgelig med at vælge den helt rette gruppe for dig og din hud.


Vi tilbyder tre klassiske ansigtsbehandlinger med Karmameju produkter:

 • Karmameju Ultimativ (75 min.)
 • Karmameju Signatur (50 min.)
 • Karameju Lunchtime (25 min.) 


Desuden tilbyder Caroline Bjerrring den specielle ansigtsbehandling Green Peel Classic, hvor hun virkelig kommer i dybden med din hud. Denne behandling er en ideel ansigtsbehandling for dig, der har særlige udfordringer såsom grov hud, rynker, acne eller ar. 


Få en blændende glød til din næste fest

Du kan også få skabt en blændende glød med en Green Peel Fresh Up ansigtsbehandling, som er hurtig virkende og derfor utrolig populær før en stor fest, et bryllup eller anden stor begivenhed.

Vores eksperter på klinik Caroline Bjerrring i Vejle vil meget gerne hjælpe dig

Så tøv ikke med at kontakte os for råd og vejledning, så vi sammen kan finde den rette ansigtsbehandling for dig. Vi har placeret os yderst centret lige i midten af Vejle, og du må meget gerne komme forbi klinikken. Du kan også ringe på ringe på T: 2577 7211, skrive til E: shop@carolinebjerring.dk eller booke tid online, hvis du allerede har truffet dit valg.


Vi hjælper dig med din urene hud, og vi har både erfaring og empati med i bagagen.

Uren hud, akne, bumser kært barn har mange navne, men er du plaget af uren hud er det en både fysisk og psykisk belastning for de fleste. For ikke nok med at din hud er øm, betændt og kan være yderst smertefuld, så er der den psykiske faktor, som nok er endnu mere hæmmende. Ansigtet er vores visitkort og det første andre mennesker møder, vurderer og hele tiden kigger på. Vi ved godt, at du har prøvet en hel masse for at få din hud i ro, vi ved også godt at det koster dig mange penge at blive ved. Måske har du været ved lægen eller hudlægen. Eller du har søgt og fundet råd via venner og veninder, youtube eller nettet. Måske har noget af det hjulpet lidt i en periode og så er din hud blevet slem igen, eller måske endda værre. Det er en hård proces, men vi vil gerne hjælpe dig, lytte til dig og sammen finde en mulig vej til en hud med ro og balance.

Akne er en kronisk inflammatorisk sygdom. Den starter for de fleste i teenage årene og rammer 85% af befolkningen. Nogle er kun påvirket i en kort årrække, mens andre lider under hudlidelsen i mange mange år. Uanset er det faktisk vigtigt at vi tager vare om problemet, så huden styrkes og kommer ud på den anden side uden for mange mén, som ar i forskellige grader, da disse er meget svære at gøre noget ved.


Akne starter som sagt oftes i puberteten og skyldes et øget niveau af kønshormoner som forstyrre vores talgkirtler og øger produktionen af talg. Groft ridset op kan man sige, at talgkirtlerne stopper til med døde hudceller og der derfor ophobes for meget talg der bliver til comedoner/hudorme og der herved er mulighed for at Propionibacterium acnes (P.acnes) bakterien udvikles og giver betændelse. Så allerede når vi ved dette har vi 2 ting vi ved vi skal arbejde på.


1. At undgå ophobninger af døde hudceller 


Hvad betyder det så rent praktisk? Jo, de fleste har hørt om peelinger, at eksfoliere huden, skrubbe masker osv. Problemet med mange af disse er, at de ikke kun fjerner de døde hudceller, de irriterer også huden. Så derfor gør du nogle gange ondt værre ved at overbehandle huden og ødelægge dens vigtige barrierefunktion. Vi ved at al akne starter med microcomedoner, som er usynlige hudorme, så hvis disse undgåes er vi allerede kommet langt. Eksfolieringen er derfor essentiel, det er den i øvrigt for alle uanset hudtype. 

Hvad anbefaler vi så? Der findes sikkert et hav af forskellige produkter som er gode, men den vi ELSKER og anbefaler allermest til vores kunder er pHformulas E.X.F.O. Cleanse. 

Jeg skal fortælle dig hvorfor. Produktet er blødt og lækkert og lidt en fusion mellem en gel og en mælk. Den har de mest overlegne eksfolierende egenskaber fra blandt andet papaya-enzym og PHA. Dette betyder at den peeler huden, men den irriterer, ridser eller forstyrrer ikke barrieren. Desuden kan den bruges som maske 1-2 gange i ugen, du kan fjerner al makeup inkl øjenmakeup med den og den efterlader altid huden lækker ren og gennemfugtet. Det skal lige siges, at uden det rette renseprodukt er alle andre produkter næsten ikke slider værd. Det er vores forarbejde der gør forskellen. Hvis huden ikke er ren og fri for ophobninger af døde hudceller, smører du ny maling på en gammel afskallet stol og holdbarhed og effekt bliver ikke den ønskede. 


2. At tilføre huden antibakterielle og anti-inflammatoriske produkter


Hvad betyder det så? Den her bakterie som skaber betændelsen i talgkirtlen skal bekæmpes og det gøres bedst med antibakterielle produkter. For at produkternes ingredienser skal kunne trænge ned til problemet skal overfladen selvfølgelig være eksfolieret, derfor punkt 1. Men hvilke ingredienser er det så, der virker antibakterielle og anti-inflammatoriske? Nogle af vores rigtig gode soldater er azelainsyre, mandelsyre, tea tree oil og salicylsyre. Men som med alt andet er det jo opskriften, der er vigtigst og ikke kun de enkelte ingrediensers egenskaber. Desuden skal vi hele tiden tage hensyn til hudens barrierefunktion når vi arbejder på den og have denne med i overvejelserne når vi prøver at normalisere huden tilstand. 

Hvad anbefaler vi så? Kort fortalt har vi 3 kort på hånden. 

 1. A.C.Recovery som er et dagligt serum produkt der indeholder alle disse gode egenskaber. Den formindsker akneudbrud og har desuden en forebyggende effekt da sammen med E.X.F.O. Cleanse også arbejder på micro comedonerne. Dette produkt kan bruges dag og nat.
 2. A.C.T.I.V.E formula der aktivt regulerer celledelingen, bekæmper urenheder og akne og beroliger og skaber balance. Dette produkt bruges kun om natten.
 3. SPOT ON Blemish Active, vores krisehjælp til de lumske urenheder der skal have lidt fokus. Dette produkt er et højkoncentreret serumlignende produkt der er fremstillet med de mest aktive ingredienser fra blandt andet salicylsyre, mandelsyre, azelainsyre og tea tree oil. Den suser direkte ned i bumsen og gør sit arbejde, og du må duppe den på 3 gange om dagen. 

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao