Ansigtsbehandlinger

Forkæl dig selv med en lækker ansigtsbehandling

  • og kom dagen i møde med den smukkeste hud  


Har du brug for ny energi og en lækker glød til dit ansigt? Så prøv en dejlig ansigtsbehandling hos kosmetolog Caroline Bjerring på klinikken centralt beliggende i Vejle.  Her bliver du altid mødt af et professionelt personale, som sammensætter og tilpasser ansigtsbehandlingerne til dine behov, ønsker og hudtype.


God hudpleje gør en stor forskel – både fordi du går herfra med en skøn glød og en perfekt teint, men også fordi du gør noget godt for dig selv. Du får lov til at slappe af og puste ud fra hverdagen, mens vi plejer din hud.


Professionel hudpleje i hjertet af Vejle

Vi ved, at hver enkelt ansigtsbehandling skal tilpasses de individuelle behov hos hver hudtype for at opnå de bedste resultater. Derfor er vores professionelle team på klinikken her i Vejle altid klar med råd og vejledning til hvordan du efterfølgende kan pleje og vedligeholde gløden i din hud derhjemme.


Vi er eksperter i ansigtsbehandlinger til alle hudtyper lige fra den helt tørre hud til den mere fedtede problemhud, ligesom vi opnår rigtig gode resultater for kunder, der er udfordret af acne eller rosacea. Du er også yderst velkommen hvis du blot har brug for wellness og kærlig hudpleje.


Lad os hjælpe dig med at vælge den rette ansigtsbehandling

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsbehandling, der er bedst for lige netop din hud, så lad os hjælpe dig. I alle vores ansigtsbehandlinger bruger vi nogle af de allerbedste og mest effektfulde produkter på markedet - men hvis du ikke har besøgt os før, kan det være svært at vide, om det er de eksklusive pHformula produkter eller de grønne naturlige produkter fra Karmameju, som vil være bedst for dig.


Sammen finder vi ud af hvilken behandling, du skal have, og sammen gennemgår vi de udfordringer, du eventuelt har, og hvad vi skal lægge fokus på i ansigtsbehandlingen.


Vi tilbyder både Ultimative ansigtsbehandlinger, hvor vi kommer helt i dybden med både ansigt, hals og øjne, Signatur ansigtsbehandlinger, som er klassiske ansigtsbehandlinger, samt lækre Lunchtime ansigtsbehandlinger, hvor du kan forkæle dig selv i din frokostpause.


Fantastiske pHformula ansigtsbehandlinger
En ansigtsbehandling med de lækre pHformula produkter er noget helt særligt for alle hudtyper. Her arbejder vi med en serie, der er baseret på en innovativ videnskabelig teknologi. Dette kaldes også pharma-cosmeceuticals, hvor dine beskadigede hudceller bearbejdes og påvirkes til at hele og reparere sig selv.


Vi kan med pHformula ansigtsbehandlinger hjælpe alle hudtyper til at genskabe en lækker glød og naturlig sund udstråling. Vi går ind og laver det man kalder skin resurfacing, som betyder genopbygning af hudens øverste lag (epidermis og dermis). Produkternes kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik.


Hermed skaber vi en balance for selv de mest problematiske hudtilstande, såsom rosacea, akne, fedtet hud, hyperpigmentering, ældningsproblematikker mv. Det er her PH-DVC Kompleks, der som et yderst avanceret "leveringssystem” transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.


Vi tilbyder tre resultatskabende ansigtsbehandlinger med pHformula produkter:

  • pHformula Ultimativ (75 min.)
  • pHformula Signatur (50 min.)
  • pHformula Lunchtime (25 min.) 


Desuden tilbyder vi en pHformula Diagnose, hvor du får en sensitivitetstest af din hud, og hvor vi rådgiver dig om hvilke pHformula produkter, som egner sig bedst til at skabe resultater for din hud. 


Helt naturlig ansigtsbehandling med Karmameju
I de rene, økologiske, naturlige ansigtsbehandlinger arbejder vi med Karmamejus aromaterapeutiske univers af luksusprodukter. Karmamejus produkter er 100% naturlige, og de har også en dokumenteret effekt.


Prøv en grøn Karmameju ansigtsbehandling og oplev en øjeblikkelig effekt på din hud. Deres skønhedsprodukter til ansigtet støtter hudens medfødte evne til at nære omsorg for og pleje sig selv med aktive plantestoffer, som effektivt renser, afbalancerer og regenererer hudtyper i alle aldre.


Samtidig har Karmameju en helt simpel opskrift på, hvordan du bedst muligt passer godt på din hud:

  • drik masser af vand,
  • spis sundt og sov godt
  • og rens huden grundigt og giv den fugt og beskyttelse.


Der findes 3 linjer i Karmamejus produktserie, som alle hjælper med at give den perfekte balance i din hud. Det er den genopbyggende (01 gruppe), den beroligende (02 gruppe) og den energigivende (03 gruppe). Vi hjælper selvfølgelig med at vælge den helt rette gruppe for dig og din hud.


Vi tilbyder tre klassiske ansigtsbehandlinger med Karmameju produkter:

  • Karmameju Ultimativ (75 min.)
  • Karmameju Signatur (50 min.)
  • Karameju Lunchtime (25 min.) 


Desuden tilbyder Caroline Bjerrring den specielle ansigtsbehandling Green Peel Classic, hvor hun virkelig kommer i dybden med din hud. Denne behandling er en ideel ansigtsbehandling for dig, der har særlige udfordringer såsom grov hud, rynker, acne eller ar. 


Få en blændende glød til din næste fest

Du kan også få skabt en blændende glød med en Green Peel Fresh Up ansigtsbehandling, som er hurtig virkende og derfor utrolig populær før en stor fest, et bryllup eller anden stor begivenhed.

Vores eksperter på klinik Caroline Bjerrring i Vejle vil meget gerne hjælpe dig

Så tøv ikke med at kontakte os for råd og vejledning, så vi sammen kan finde den rette ansigtsbehandling for dig. Vi har placeret os yderst centret lige i midten af Vejle, og du må meget gerne komme forbi klinikken. Du kan også ringe på ringe på T: 2577 7211, skrive til E: shop@carolinebjerring.dk eller booke tid online, hvis du allerede har truffet dit valg.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: Carolinebjerring.dk

CVR: 25232739
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao