Ansigtsbehandling ved en kosmetolog


Vi er eksperter i huden

Hos Caroline Bjerring elsker vi at lave ansigtsbehandlinger og at arbejde med huden. Vores kompetence og styrke er, at vi kender hud, vi er som kosmetologer uddannet i hudpleje og vi er eksperter i hvordan man plejer huden og i at lave ansigtsbehandlinger. Vi kender hudtyper, vi kender de forskellige hudtilstande, vi ved hvordan vi bedst muligt i klinikken får huden i balance og vi er vant til at arbejde med både små og store udfordringer. 


Hvem kan få en ansigtsbehandling

Rigtig mange tror at en ansigtsbehandling kun er til dem, der skal have en dybderens og har bumser og akne. Eller til dem der ønsker anti-age, skal have glattet på rynker og liner og opstrammet huden. Eller til huden der er plaget af rosacea, eksem eller perioral dermatitis. 


Men i virkeligheden behandler vi faktisk al hud ens. 

Blot med forskellige produkter, ingredienser og teknikker. Derfor skræddersyer vi altid vores behandling af din hud,  til lige præcis DIG og lige NU. Der vil typisk også være forskel fra gang til gang på, hvad din hud trænger til - sommer, vinter, stress osv spiller alt sammen ind. Når du lægger dig i vores stol, kan du være tryg ved at vi altid behandler din hud ud fra hvad den trænger til. Hvilken Ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Du behøver ikke tage stilling til andet end tiden. Vi tager stilling til hvad du og din hud har behov for. Du skal altså blot bestemme dig for hvor stor behandlingen skal være. Vi vil altid hjælpe dig med hvordan du bedst muligt holder din hud sund, fin og rolig. Uanset om du kommer med akne og bumser, en hudsygdom, eksem, rosacea, rødme og karsprængninger eller hvis huden blot trænger til en helt basis daglig rutine med at blive renset og få creme på, hjælper vi dig og skræddersyr din hjemmepleje så den passer til dig, din hud og dit behov. 

Ansigtsbehandlinger

25 min LUNCHTIME kr. 500,-

kort ansigtsbehandling med aktive ingredienser, men uden massage og maske


50 min SIGNATUR kr. 700,-

klassisk ansigtsbehandling med aktive ingredienser, massage og maske


70 min ULTIMATIV kr. 1000,-

komplet ansigtsbehandling inkl. hals og decolleté, med masser af aktive ingredienser, opstrammende halsbehandling, meget mere massage og special maske


90 min DESTRESS & BOOST kr. 1400,-

det her er ansigtsbehandlingen du ikke vil hjem fra. Den helt store tur, hvor der er skruet op for det hele.


25 min TEENAGE kr. 500,-

kort ansigtsbehandling til den unge hud med akne, urenheder, tilstoppede porer eller blot for at lære lidt mere om din teenage hud.

ekstra dybderens kan tilkøbes for kr. 100,-

maske kan tilkøbes for kr. 100,-


Ansigtsbehandling med dermapen og microneedling


Med dermapennen laver vi en microneedeling eller nanoneedling ansigtsbehandling, hvor vi behandler huden med en elektrisk nålepen. Dermapennen lader et hoved med små ultratynde nåle køre gennem huden, for at få huden til at regenerere og forny sig selv. Vi får simpelthen fornyet hudens celler, sparket gang i collagendannelsen og givet et boost til dit væv. Dette betyder at vi kan rette op på problemområder som aknear, slap hud, linier og rynker, farveforskelle i huden eller blot som en booster der giver en eksplosion af dannelsen af kollagen i din hud.

Sammen med behandlingen bruges en aktiv cocktail, der i synergi med dermapennen sikrer at vi drejer huden i den ønskede retning. 

Dermapen behandlingen er en videreudvikling af de traditionelle Dermarollers. Den kan arbejde både dybere og vi kan forfine arbejdet meget mere. 


Hvem er microneedling ansigtsbehandlingen til?


Har du små ar, fine linjer, rygerrynker, grove porer eller tynd, slap hud, så vil Dermapen kunne gøre en stor forskel for dig. I takt med at huden ældes kommer den manglende kollagen og elastin, og denne powerbehandling sætter skub i huden igen.

Efter en Dermapen behandling vil huden blive boostet med nye celler og friskt bindevæv. Processen der sættes igang, vil fortsætte flere måneder efter behandlingen. Det er også derfor vi er meget begejstrede for at arbejde med netop dermapennen, da den hudfornyende reaktion er uden sammenligning.


Hvordan foregår

microneedling ansigtsbehandlingen?


Inden huden behandles med Dermapennen, bliver den afrenset grundigt for makeup, bakterier, skidt og snavs. 

Herefter påføres en aktiv cocktail alt efter hvad vi ønsker at arbejde på.  som giver næring til nydannelsen af kollagen og elastin. Når nålene derefter bliver kørt igennem huden, så vil den aktive cocktail trænge 800 gange bedre ned i huden, end det normalt ville gøre.

Nålene kan forårsage en mindre blødning i huden alt afhængig af hudtype og dybden på nålene. Men efter behandlingen vil du blot opleve huden som rød og varm.INFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket