Ansigtsbehandling ved en kosmetolog

Vi er eksperter i huden og hudpleje

Hos Caroline Bjerring elsker vi at lave ansigtsbehandlinger og at arbejde med huden. Vores kompetence og styrke er, at vi kender hud, vi er som kosmetologer uddannet i hudpleje og vi er eksperter i, hvordan man plejer huden og selvfølgelig i at lave ansigtsbehandlinger.

Gennem vores uddannelse lærer vi om huden og hvordan den fungerer, gennem vores arbejde lærer vi at forstå den. Vi kender hudtyper, vi kender de forskellige hudtilstande, vi ved hvordan vi bedst muligt i klinikken får huden i balance og vi er vant til at arbejde med både små og store udfordringer.

Men en ting der faktisk er endnu vigtigere for os. Vi har gennem mange års arbejde med mennesker og deres hud, fået en forståelse for hvem der skal hvad. Det nytter ikke at sende dig hjem med 8 produkter, hvis du er vant til kun at bruge håndsæbe og bodylotion. Vores tilgang til god hudpleje er et samarbejde mellem os, dig, vores produkter og de behandlinger vi kan booste din hud med.

Bestil tid til gratis hudplejerådgivning


Hvem får en ansigtsbehandling?

Rigtig mange tror at en ansigtsbehandling kun er til dem, der skal have en dybderens og har bumser og akne. Eller til dem der ønsker anti-age, skal have glattet på rynker og liner og opstrammet huden. Eller til huden der er plaget af rosacea, eksem eller perioral dermatitis.

Alle kan få en ansigtsbehandling
Men i virkeligheden behandler vi faktisk al hud ens. For hud er jo bare hud, der er blot forskellige hudtyper og forskellige hudtilstande at tage hensyn til.

Vi kigger på hvilken hud du har, vi kigger på hvad din hud trænger til, har for meget af, under eller overproducerer. Ud fra det har vi en række professionelle hudplejeprodukter med forskellige ingredienser og teknikker.


Skræddersyet ansigtsbehandling til dig
Derfor skræddersyer vi altid vores behandling af din hud, til lige præcis DIG og lige NU. Der vil typisk også være forskel fra gang til gang på, hvad din hud trænger til - sommer, vinter, stress osv spiller alt sammen ind. Når du lægger dig i vores stol, kan du være tryg ved at vi altid behandler din hud ud fra hvad den trænger til. Er det første gang du kommer så vælg vores SIGNATUR ANSIGTSBEHANDLING.

Bestseller Ansigtsbehandling
Hvilken Ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Hos Caroline Bjerring skal du blot bestemme dig for hvor mange minutter din ansigtsbehandling skal være. Så skal vi nok give din hud, den behandling den trænger til. Hos os er det vigtigt at vi som behandlere, sammen med dig, finder frem til hvad der er vigtigst for din hud. Derfor er det også vigtigt at alle vores behandlinger gør en forskel for dig og din hud. pHformula giver os netop muligheden for dette.

Du vil altid få en aktiv behandling, men jo mere tid vi har, jo mere tid kan vi forkæle dig med massage, masker, ro og sanseindtryk.

Når du vælger din behandling afgør du simpelthen blot hvor mange minutter du gerne vil have behandlingen skal tage.

Hvis du ikke er vant til at få behandling vil vi som minimum anbefale vores
Signatur Ansigtsbehandling.

Vi vil altid hjælpe dig med hvordan du bedst muligt holder din hud sund, fin og rolig.

Uanset om du kommer med akne og bumser, en hudsygdom, eksem, rosacea, rødme og karsprængninger eller hvis huden blot trænger til en helt basis daglig rutine med at blive renset og få creme på, hjælper vi dig og skræddersyr din hjemmepleje så den passer til dig, din hud og dit behov. 
Vores Ansigtsbehandlinger

Lunchtime kr. 550,-
  • kort ansigtsbehandling med aktive ingredienser, men uden massage og maske, 20 min.
Signatur kr. 750,-

  • klassisk ansigtsbehandling med aktive ingredienser, massage og maske, 50 min
Ultimativ kr. 1000,-

  • komplet ansigtsbehandling inkl. hals og decolleté, med masser af aktive ingredienser, opstrammende halsbehandling, meget mere massage og special maske, 70 min
Destress and Boost kr. 1400,-

  • ansigtsbehandlingen der både inkluderer hals og decolleté, og med alle de aktive ingredienser i både penslinger, masker og halsbehandlinger. Ud over dette har vi indkorpereret Comfort Zones Tranquillity Massage og Destress, 90 min


Ansigtsbehandling til teenagere

Hos Caroline Bjerring kan du trygt og roligt komme til behandling selvom du er ung og aldrig har prøvet sådan noget før. Vi har i rigtig mange år specialiseret os behandlingen af den unge teenagehud og ved hvad der virker. Når man kommer til behandling hos os, sætter vi dig ind i hvordan din hud arbejder og hvad der skal til for at opnå en bedre balance.

Akne, bumser, urenheder, filipenser - kært barn har mange navne. Men ens for alle er at vi bare gerne vil have dem væk. Desværre er det ikke altid så let. Men et samarbejde mellem din kosmetolog og de behandlinger vi udfører i klinikken, kombineret med at du dagligt bruger produkter der fremmer din huds sundhed, barriere og er anti bakterielle og anti inflammatoriske, gør at tiden med urenheder mindskes og at du ikke er efterladt med en masse ar, når din hud kommer i bedre balance.

Under behandlingen kan det være nødvendigt at lave en kort dybderens. Vi ønsker ikke at du skal opleve denne del af behandlingen som noget ubehageligt, men selvfølgelig er det den knap så behagelige del. Vi vil altid arbejde os blidt og langsomt frem og sørge for du er ok i processen. Det er vigtig for os at du ved, du kan sige til og fra undervejs.

Teenage Ansigtsbehandling kr. 550,-