Ansigtsbehandlinger til den gravide

Når du er gravid kan du opleve at din hud lige pludselig opfører sig helt anderledes end den plejer at gøre. Det kan være meget frustrerende at opleve at både ens krop forandres og at huden måske slår mere ud end den plejer at gøre. Vi ved at en graviditet ofte kan ses på huden også, og vi ved heldigvis også hvordan vi kan hjælpe den til at komme igennem graviditeten bedst muligt. 

Det kan også være der slet ikke er udfordringer med din hud og at du blot trænger til forkælelse, masser af boost og glød. Så vil vi typisk tilføre masser af fugt, c-vitamin og give dig skøn massage. Uanset hvad så hjælper vi dig gerne.

Vi har i vores specialiserede brand pHformula lavet en række graviditets ansigtsbehandlinger, der aktivt arbejder på din hud, men hvor vi er gået udenom de ingredienser der kan være problematiske når du er gravid. Sammen kigger vi på din hud og finder ud af hvilken graviditetsbehandling der vil passe til netop din hud.Signatur Graviditets Ansigtsbehandling

Ultimativ Graviditets Ansigtsbehandling


Graviditetsmassage

Under din graviditet forandrer din krop sig markant. Det ved vi og derfor elsker vi også vores graviditetsmassage, der forkæler dig og din arbejdende gravide krop. Nogle får ømme tunge, hævede ben, nogle oplever at nakke og skuldre er ekstra udsat, eller måske en ømhed og svien over lænden. 

Uanset hvad din krop trænger til, så er vi klar til at forkæle din gravide krop med en dejlig afslappende graviditetsmassage. Vores briks omdannes med nogle specielle graviditetspuder så du kan ligge på den med din mave, og vi tilpasser så det er behageligt for dig og din krop. 

Vores graviditetsmassage er en rolig og blid massage, der ikke stimulerer for meget. Du vil altid være i centrum og det dine behov vi komponerer graviditetsmassagen ud fra. Vi glæder os til at forkæle dig og din gravide krop.25 min Graviditetsmassage

55 min Graviditetsmassage