Vores filosofi

De fleste bruger et eller andet til deres hud, så hvorfor ikke bruge det rigtige?
Men at finde de rigtige produkter kan for mange være både svært, og omkostningsfuldt. Hvis man ikke ved hvad ens hud har brug for af daglig pleje, hvis man er usikker på hvilken hudtype man har, og man i øvrigt måske også synes at det kan være lidt svært ,det der med ingredienserne i produkterne. Så er hudpleje verdenen en stor jungle at træde ind i. 


Derfor kan det være en kæmpe hjælp at lægge vejen ind forbi sådan nogle som os.
Den rigtige hudpleje, gør en forskel. Det ved vi fra vores daglige arbejde med hudpleje og med vores produkter - det giver din hud balance.  Vi har igennem mere end 20 år kigget på hud og vejledt i hvilke produkter der arbejder bedst. Og så er vi altså gode til at tilpasse et hudpleje program til den enkelte. Nogen synes at rens og creme er mere end rigeligt, mens andre ønsker et bredt program, der gør det absolut ypperste for din hud.
Vi er hudnørder! Vi er eksperterne, der tester markedet, og finder det bedste af det bedste indenfor hudpleje til dig og din hud. Vi bestræber os altid på at give de bedste behandlinger, have de bedste produkter og sætter service og smil i højsæde. Vi glæder os til at tage imod dig hos Caroline Bjerring, og vil altid give dig en personlig og professionel behandling, der tager udgangspunkt i din huds aktuelle behov og tilstand.

Vores Passion

Vi arbejder med mennesker og kommer helt tæt på - ja man kan jo næsten sige vi på nogen, nærmest kommer helt ind under huden.
Det kræver tillid at lægge sig i vores hænder, det ved vi godt. Vi er stolte og taknemmelige over at behandle og hjælpe så mange mænd og kvinder. For os er det ikke en selvfølge at blive vist den tillid. 

Vores erfaring og viden vil vi gerne dele med dig. Om det omhandler hårfjerning og minimering af hårvækst. Eller at du ønsker hjælp til dine negle med shellac lakering, eller gerne vil have lidt forlængelse på dine negle. Eller du ønsker de flotteste bambi vipper med eyelash extensions. Om du godt kunne tænke dig at få hjælp til hvilket renseprodukt og dagcreme du skal bruge. Eller gerne vil igang med et kurforløb, så der måske sættes skub i hudfornyelse og opstramning. Så vil vi gerne tage en snak med dig. 

Du kan altid booke en gratis konsultation hos en af vores eksperter, og vi tager et kig på dig og en snak om dine muligheder.

Vores arbejde fylder utroligt mange af de bedste timer i vores liv, og det er derfor vigtig at miljøet, teamet og ånden er god. Man skal have lyst til at gå på arbejde og brænde for det man laver - DET GØR VI.
Caroline Bjerring

Beauty Know How

Hos Caroline Bjerring er vi eksperter.
Vi er et team af dygtige veluddannede piger, med hver sine kompetencer. Hos os kan vi godt lide at nørde ned i specialer og udvikle vores færdigheder, så vi altid er bedst.
Caroline og Nicole er begge kosmetologer, der har mange års erfaring indenfor vejledning i hudpleje og  ansigtsbehandlinger.
Vi ved uendelig meget om behandlingen af både problematisk hud, akne, anti-age, rosacea, og andre hudtilstande. Derfor kan du også trygt kigge ind til os, hvis du er i tvivl om hvad det bedste vil være for din hud. 
Sofie er vores dygtige elev. Hun brænder for vipper og bryn, negle og eyelash extensions. Hun har desuden taget en sugaring uddannelse og tilbyder de eftertragtede hårfjerningsbehandlinger med sugarmetoden.
Al vores viden har vi opnået gennem træning og uddannelse i Danmark, Sverige, Spanien, USA, England, Frankrig og Thailand.
Vi elsker at lære og vi stopper ikke med at tillære os ny viden og stræbe efter at blive bedre. Efteruddannelse er alfa og omega i en verden, hvor der konstant forskes og hvor nye metoder og teknikker konstant dukker op.

Behandlere

Du er altid i trykke hænder hos os

Caroline
Kosmetolog

Jeg åbnede i min klinik den 1. april 2000.
Fra dag et har min ambition været, at lave en hudplejeklinik, hvor uddannelse, ekspertise, professionalisme, ærlighed, velvære og forkælelse går hånd i hånd.
Jeg er vild med mit fag og at arbejde med hudpleje og rådgivning.
For mig er det utrolig vigtigt, at du som kunde føler dig hjemme i den plan, vi lægger for din hud, både i forhold til behandlinger hos mig, og i den pleje du skal give den derhjemme.

Book tid
Laura
medhjælper

Laura er vores skønne medhjælper. Hun er at finde på klinikken hver eftermiddag. Her hjælper hun med at passe butikken, tager telefon og vil byde dig velkommen, når du kommer til behandlinger hos os.
Laura styrer desuden Brow Baren i eftermiddagstimerne og har virkelig talent for formgivning og farve af bryn og vipper. Laura har iøvrigt en stor passion for negle. Hun laver pedicure og er virkelig dygtig til at lave Shellac.

Book tid
Nicole
Kosmetolog

Nicole er en dygtig kosmetolog der virkelig brænder for sit fag og vores effektive ansigtsbehandlinger med pHformula. Med sin erfaring fra Spahotel verdenen, giver Nicole en dejlig og rolig behandling. Hun elsker at forkæle og nusse om dig. Det er også Nicole, der styrer vores Brow Bar om formiddagen. Hun har sans for farve og styling af bryn og vipper, og er dygtig til lash lift og brow lamination,

Book tid
Sofie
Kosmetolog elev

Sofie er igang med at uddanne sig til hudterapeut og bygger dag for dag mere og mere på sin vidensbank. Sofie er vores Team Dr. Joseph skincare pige og laver den lækreste ansigtsbehandling i denne. Hun har desuden færdiggjort kurser i hårfjerning med sugaring og voks. Hun er certificeret i Single Eyelash Extensions, og elsker at arbejde med Lash Lift og Brow Lamination. Sofie laver også negle og er certificeret i CND Shellac.

Book tid