Update Reset

Om os

Vores filosofi


“De fleste bruger et eller andet til deres hud, så hvorfor ikke bruge det rigtige?"

"Vi er hudnørder! Vi er eksperterne, der tester markedet, og finder det bedste af det bedste til dig og din hud. Vi bestræber os altid på at give de bedste behandlinger, have de ypperste produkter og sætter service og smil i højsæde. Vi glæder os til at tage imod dig hos Caroline Bjerring, og vil altid give dig en personlig og professionel behandling, der tager udgangspunkt i din huds aktuelle behov og tilstand. Vi har været nomineret til DANISH BEAUTY AWARDS som ÅRETS KLINIK og det er vi selvfølgelig meget stolte over.”


Vores baggrund


Hos Caroline Bjerring er vi en god blanding af forskellige kompetencer og forcer. Vi har mange års erfaring indenfor  områder som vejledning, ansigtsbehandlinger, akne, anti-age, rosacea, lash lift, lash extensions, microblading, farve og formning af bryn og vipper,  mani/pedicure og voksbehandlinger. 

Vores viden har vi opnået gennem træning og uddannelse i Danmark, Sverige, Spanien, USA, England, Frankrig og Thailand - og vi stopper ikke med at tillære os ny viden og stræbe efter at blive bedre.

Tilsammen udgør vi et stærkt team af KNOW HOW ON SKIN.

Vores Team


Teamet hos Caroline Bjerring er nøje udvalgt for at tilgodese lige netop dit individuelle behov. Vi ser vigtigheden i løbende at uddanne og specialisere os. pHformula er med til dette, da vi hvert år deltager på deres kurser i Barcelona, hvor vi får det sidste nye om blandt andet behandling af karsprænginger, pigmentering og acne.

"Vores arbejde fylder utroligt mange af de bedste timer i vores liv, og det er derfor vigtig at miljøet, teamet og ånden er god. Man skal have lyst til at gå på arbejde og brænde for det man laver - DET GØR VI."

Caroline Bjerring

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao