Vores filosofiDe fleste bruger et eller andet til deres hud, så hvorfor ikke bruge det rigtige?

Men at finde de rigtige produkter kan for mange være både svært, og omkostningsfuldt. Hvis man ikke ved hvad ens hud har brug for af daglig pleje, hvis man er usikker på hvilken hudtype man har, og man i øvrigt måske også synes at det kan være lidt svært ,det der med ingredienserne i produkterne. Så er hudpleje verdenen en stor jungle at træde ind i. 


Derfor kan det være en kæmpe hjælp at lægge vejen ind forbi sådan nogle som os. 

Den rigtige hudpleje, gør en forskel. Det ved vi fra vores daglige arbejde med hudpleje og med vores produkter - det giver din hud balance.  Vi har igennem mere end 20 år kigget på hud og vejledt i hvilke produkter der arbejder bedst. Og så er vi altså gode til at tilpasse et hudpleje program til den enkelte. Nogen synes at rens og creme er mere end rigeligt, mens andre ønsker et bredt program, der gør det absolut ypperste for din hud.

Vi er hudnørder! Vi er eksperterne, der tester markedet, og finder det bedste af det bedste indenfor hudpleje til dig og din hud. Vi bestræber os altid på at give de bedste behandlinger, have de bedste produkter og sætter service og smil i højsæde. Vi glæder os til at tage imod dig hos Caroline Bjerring, og vil altid give dig en personlig og professionel behandling, der tager udgangspunkt i din huds aktuelle behov og tilstand.


Beauty Know How


Hos Caroline Bjerring er vi eksperter.

Vi er et team af dygtige veluddannede piger, med hver sine kompetencer. Hos os kan vi godt lide at nørde ned i specialer og udvikle vores færdigheder, så vi altid er bedst.

Caroline, Sabine og Nicole er alle 3 kosmetologer, der har mange års erfaring indenfor vejledning i hudpleje og  ansigtsbehandlinger.

Vi ved uendelig meget om behandlingen af både problematisk hud, akne, anti-age, rosacea, og andre hudtilstande. Derfor kan du også trygt kigge ind til os, hvis du er i tvivl om hvad det bedste vil være for din hud. 

Tia er vores dygtige vippe og bryn ekspert der laver de super populære eyelash extensions, Lash Lift og Brow Lift behandlinger. Hun er en dygtig vipetekniker der har mange års erfaring i disse behandlinger. Hun har desuden taget en sugaring uddannelse og tilbyder de eftertragtede hårfjerningsbehandlinger med sugarmetoden.

Al vores viden har vi opnået gennem træning og uddannelse i Danmark, Sverige, Spanien, USA, England, Frankrig og Thailand.

Vi elsker at lære og vi stopper ikke med at tillære os ny viden og stræbe efter at blive bedre. Efteruddannelse er alfa og omega i en verden, hvor der konstant forskes og hvor nye metoder og teknikker konstant dukker op.
Vores Passion

Vi arbejder med mennesker og kommer helt tæt på - ja man kan jo næsten sige vi på nogen, nærmest kommer helt ind under huden.

Det kræver tillid at lægge sig i vores hænder, det ved vi godt. Vi er stolte og taknemmelige over at behandle og hjælpe så mange mænd og kvinder. For os er det ikke en selvfølge at blive vist den tillid. 


Vores erfaring og viden vil vi gerne dele med dig. Om det omhandler hårfjerning og minimering af hårvækst. Eller at du ønsker hjælp til dine negle med shellac lakering, eller gerne vil have lidt forlængelse på dine negle. Eller du ønsker de flotteste bambi vipper med eyelash extensions. Om du godt kunne tænke dig at få hjælp til hvilket renseprodukt og dagcreme du skal bruge. Eller gerne vil igang med et kurforløb, så der måske sættes skub i hudfornyelse og opstramning. Så vil vi gerne tage en snak med dig. 


Du kan altid booke en gratis konsultation hos en af vores eksperter, og vi tager et kig på dig og en snak om dine muligheder.

"Vores arbejde fylder utroligt mange af de bedste timer i vores liv, og det er derfor vigtig at miljøet, teamet og ånden er god. Man skal have lyst til at gå på arbejde og brænde for det man laver - DET GØR VI."

Caroline Bjerring


KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao