Update Reset

Om os

Vores filosofi


De fleste bruger et eller andet til deres hud, så hvorfor ikke bruge det rigtige? Det gør en forskel - det giver din hud balance. Vi har på klinikken en Skin Scanner, der giver os et nøjagtigt billede af hvad din hud har brug for.

Vi er hudnørder! Vi er eksperterne, der tester markedet, og finder det bedste af det bedste til dig og din hud. Vi bestræber os altid på at give de bedste behandlinger, have de ypperste produkter og sætter service og smil i højsæde. Vi glæder os til at tage imod dig hos Caroline Bjerring, og vil altid give dig en personlig og professionel behandling, der tager udgangspunkt i din huds aktuelle behov og tilstand.


Beauty Know How


Hos Caroline Bjerring er vi specialister. Vi har mange års erfaring indenfor  områder som vejledning i hudpleje ansigtsbehandlinger, akne, anti-age, rosacea, microblading,  farve og formgivning af bryn og vipper, eyelash extensions, Lash Lift,  fedtfrysninger med CoolSlimming, mani/pedicure, voksbehandlinger, sugaring og negle.

Vores viden har vi opnået gennem træning og uddannelse i Danmark, Sverige, Spanien, USA, England, Frankrig og Thailand - og vi stopper ikke med at tillære os ny viden og stræbe efter at blive bedre.


Vores passion


Hos Caroline Bjerring gør vi vores bedste for at tilgodese lige netop dit individuelle behov. Vi ser vigtigheden i løbende at uddanne og specialisere os. pHformula er med til dette, da vi hvert år deltager på deres kurser i Barcelona, hvor vi får det sidste nye om blandt andet behandling af karsprænginger, pigmentering og acne.

"Vores arbejde fylder utroligt mange af de bedste timer i vores liv, og det er derfor vigtig at miljøet, teamet og ånden er god. Man skal have lyst til at gå på arbejde og brænde for det man laver - DET GØR VI."

Caroline Bjerring

INFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao