En hudplejeklinik for mænd

Ansigtsbehandlinger til mænd
Hos Caroline Bjerring har vi siden år 2000 budt mænd velkommen i vores hudplejeklinik. At lave en ansigtsbehandling på mænd er ikke anderledes end at lave en ansigtsbehandling på kvinder. Hud er hud, og selvom huden på mænd ofte er en smule tykkere end på kvinder, er det blot små justeringer på produkterne, der egentlig tilretter ansigtsbehandlingen til manden.

Mandlig hudpleje skal oftes være nem
Det der ofte gør den største forskel for os når vi laver ansigtsbehandlinger og laver en plan for hvordan du skal pleje din hud hjemme, er at vi ofte starter helt fra begyndelsen. Vi ved godt du ofte hverken har brugt tid på ansigtscreme, at rense huden eller nok aldrig har fået en behandling før, derfor laver vi en plan der kan passe til netop dig.

Ofte ser vi at blot små justeringer, gør en kæmpe stor forskel. Vi finder sammen med dig ud af med hvilket interval der vil være bedst for dig at få lavet ansigtsbehandlinger og hvordan du bedst muligt og måske også nemmest muligt, kan pleje din hud hjemme.

Signatur Herre Ansigtsbehandling


Ansigtsbehandlinger til mænd med akne, rosacea eller rødmosset hud

Hvis din hud er reaktiv, rødmosset, har problemer med urenheder, bumser eller måske grove porer er du ikke den eneste. Vi er vant til at behandle mange forskellige tilstande i huden og har produkter med effektive og målrettede ingredienser, der netop lindrer disse symptomer. Ofte vil du allerede fra første ansigtsbehandling opleve at din hud bedres, bliver mere stabil og rolig.

Vi starter med en hudscanning, en vejledning og en plan
Hos Caroline Bjerring er vi uddannede kosmetologer, med speciale i hudpleje, hudproblemer og hvilke ingredienser og produkter der kan skabe ro, hæmme inflammationer og give en sund hud. Vi er dygtige til det vi laver og ved hvad vi gør, men vi ved også at et renseprodukt og en creme godt kan være kæmpe store skridt at tage, hvis man aldrig har plejet sin hud.

Derfor er du altid velkommen til en snak hos os, hvor vi lægger en plan, og fortæller dig hvad vi kan hjælpe med. Hvis du ønsker det, scanner vi din hud, så du selv kan være med til at se, hvordan den ser ud i de dybere lag.


Hårfjerning på mænd

Hos Caroline Bjerring er vi eksperter i hårfjerning på mænd med både voks og sugaring.

Vi fjerner uønskede hår på ryggen, arme, bryst, ben og mave, ja og så selvfølgelig i ansigtet hvor vi kan rette dine bryn, fjerne hår fra næse eller ørene.

Voksbehandling af mand
Når man fjerner hårene med voks eller sugaring, bliver håret fjernet med roden og skal vokse ud på ny. Ofte vil du opleve at hårene på sigt bliver blødere og finere og endda at der kommer færre hår.

Det er vigtigt at huden ikke har fået for meget sol og er forbrændt når du kommer til behandling, vi kan desuden heller ikke vokse området hvis der er eksem, akne i svær grad eller huden på anden måde er beskadiget. Så kan vi derimod hjælpe dig med at få afhjulpet disse problematikker, og lave en ny tid til når huden har fundet ro.

Efter din voksbehandling
Efter din behandling er huden ofte rød, den kan være lidt hævet og den er således åben for bakterier mm. Det er derfor en god ide at medbringe en ren T-shirt, så mindsker vi risikoen for infektioner og udbrud af små bumser. Undgå de første 24-48 timer at solbade, hård fysisk aktivitet der virker svedfremkaldende og at røre unødigt ved området.

Voksbehandling af ryggen

Behandling af bryn og vipper på mænd

  • Kan man godt få rettet sine bryn som mand? 
  • Hvad gør man hvis ens vipper er meget lyse?    Kan man også farve brynene?

  • Kan man godt få rettet sine bryn som mand?
Hos Caroline Bjerring er vi specialister i at rette brynene til, så de bliver formet og løftet uden at blive feminine. Ofte er det ikke så meget der skal til, og med en voksbehandling af brynene og lidt tilretning, bliver de lidt buskede herrebryn pludselig mere ordentlige at se på.

Farve af vipper og bryn på mænd

Hvis brynene eller vipperne mangler farve, kan vi også gå ind og farve de fine hår så de får en smule mere kant. Det er ofte meget lidt der skal til, lidt brun eller grålig farve der dog gør en kæmpe forskel.

Kunne du tænke dig at vi tog et kig på dine bryn?

Bestil tid til korrektion af bryn