Eyelash Extensions

Lange fyldige vipper, der gør alle kvinder smukkere
- skånsom påsætning, naturligt resultat

Drømmer du om lange fyldige vipper?
Lad os indfri drømmen med Eyelash Extensions hos Caroline Bjerring i Vejle. Vi skaber et helt igennem naturligt resultat, hvor vipperne passer til dit ansigt, som en fin forlængelse af dine egne vipper. Flot og praktisk til både hverdag og fest.

Vi skaber vipper til dig med flot fylde, maksimal længde og et perfekt buk, så du fremover slipper for at bruge mascara. Det er en populær løsning for mange, der dyrker meget sport, skal på ferie, til fest eller som bare ønsker en lettere hverdag uden at skulle bruge tid på at lægge makeup hver morgen.

Beskytter dine egne vipper
Hos os møder du kun erfarne kosmetologer, som laver en yderst skånsom påsætning, og du kan være sikker på, at dine egne vipper ikke tager skade. Teamet her hos Caroline Bjerring i hjertet af Vejle er specialiseret i Eyelash Extensions, så du får altid smukke resultater hos os. 

Book tid til Eyelash Extensions


Eyelash Extension – smukt på alle kvinder

Eyelash Extensions er for alle. Det er vidt forskelligt hvor mange og hvor mørke øjenvipper, du har fra naturens side, men vi kan skabe smukke resultater for alle kvinder.

Single Eyelash Extensions
Single Eyelash Extensions er en mild og helt præcis metode, hvor de kunstige hår sættes på et ad gangen. På den måde bliver de matchet med hvert enkelt af dine egne hår, og det får dine nye vipper til at føles som en del af dig. Det kan ikke blive mere naturligt end denne 1 til 1 metode. 

Volume Eyelash Extensions
Volume Eyelash Extensions er for dig, der ønsker fuld power på dine vipper. Ved denne metode samler vores vippetekniker små vifter af ultratynde vipper med 2-5 vipper, som så påsættes din naturlige vipper. Dette giver selvfølgelig et meget mere markeret og dramatisk look til dine vipper.

Hybrid Eyelash Extensions
Hybrid Eyelash Extensions er kombinationen af Single Eyelash Extensions og Volume Eyelash Extensions. De to metoder mixes og vi kan skabe mere power nogle steder og gøre vipperne mere naturlige andre steder.

Eyelash Extension - opfyldning

Du har mellem 90-120 vipper pr. øje, og samtidig taber du 3-5 vipper dagligt, som jo så vokser ud igen ligesom håret på dit hoved. Derfor er det en helt naturlig proces, at de kunstige hår skubbes ud med tiden, og du får brug for at gentage behandlingen for at bevare det smukke resultat.
Mange kvinder har brug for en opfyldende Eyelash behandling omkring hver 2.-4. uge for at kunne fastholde deres flotte, fyldige vipper. Det er forskelligt fra person til person hvor ofte en opfyldning er nødvendig, men god tommelfingerregel er, at en normal hårcyklus varer omkring 60 dage. Det vil sige at i løbet af 2 måneder vil alle dine naturlige vipper være skiftet ud.

Vi har tilpasset vores behandlinger til dine behov

Med vores gentagne behandlinger kan du bevare dine Eyelash Extensions, så længe du ønsker. Omfanget af hver opfyldning afhænger af hvor lang tid, der er gået siden din sidste behandling.

Derfor tilbyder vi disse opfølgninger

Lille opfyldning 
denne opfyldning er ideel hvis der maksimalt går 14 dage mellem dine opfyldninger. Dine vipper ser altid perfekte og fyldige ud.

Stor opfyldning 
denne opfyldning er god til dig der venter 15-30 dage mellem dine opfyldninger.

Godt at vide om Lash Extensions

Du skal være opmærksom på, at du ikke må have mascara eller øjenmakeup på, når du skal have lavet Eyelash Extensions. Det er vigtigt, at din hud er helt ren og tør, for ellers kan der være problemer med at få limen til at binde optimalt. Sørg for at rense din hud mindst 15 minutter inden din behandling.

Du kan altid få dine nye vipper fjernet igen
Lad altid en professionel fjerne dine Eyelash Extensions, hvis du beslutter dig for gå tilbage til dine egne. Her i klinikken kan vi gøre det skånsomt og forsigtigt med et særligt opløsningsmiddel, og vi sørger for altid at bevare dine egne vipper. Hyperlink til dette produkt 

Plej dine vippeextensions bedst muligt
Vi har mange kunder, som kommer tilbage med et ønske om tættere og længere vipper, end de fik lavet sidst. For at kunne opfylde dette ønske, så sørg for at holde dine vipper stærke og sunde ved at pleje dem med et vækstserum.

Lad os give dig smukke vipper med det samme
Hos Caroline Bjerring i Vejle vil vi meget gerne lave dine Eyelash Extension. Du er altid velkommen til at komme forbi, ligesom du også kan ringe på 2577 7211, skrive til shop@carolinebjerring.dk eller booke tid online

Single Eyelash Extensions kr. 699,-

Brow Lift

Fyldige, buskede og løftede bryn er det HOTTESTE lige nu, og vi er hos Caroline Bjerring vilde med effekten af Brow Lamination, eller Brow Lift. Vi har efterhånden lavet Brow Lift i mange år, og både vi og I er vilde med resultaterne. Bryn er bare populære og ofte har vi nogle bryn hvor vores hår vender lidt hist og pist. Selvfølgelig kan de redes på plads og holdes fast med en bryngel, men du kan også bare få et Brow Lift.

Teknikken er den samme som når vi laver et Lash Lift. Det er blot nogle lidt andre solutions vi bruger. Vi finder den ønskede form på brynet og vender håret i en ny ønsket retning. Samtidigt med dit Brow Lift kan hårene også farves og rettes og resultatet holder 3-6 uger.

Tia-Maria hos Caroline Bjerring er vores ekspert på bryn og vippebehandlinger og hun har de sidste år leget med Brow Lift og kreeret de smukkeste bryn. Når du booker tid hos os til et Brow Lift vil dine naturlige bryn nøje blive vurderet og du kan være sikker på et look der er afstemt efter dit ansigt og din naturlige brynform.

Du får desuden en vejledning i hvordan du passer dine bryn hjemme og hvordan de skal plejes. For det er klart at når du laver en kemisk behandling af et brynhår har det brug for ekstra pleje. Fuldstændig som når du farver eller permanenter dit hår.

Book tid til Brow Lift