CND vores foretrukne neglebrand

CND™ Creative Nail Design™ er global markedsleder inden for professionel skønhedspleje og behandlinger af negle, hænder og fødder.

I de mere end 20 år Caroline Bjerring har haft klinik, er det stadig CND vi vender os mod, når det gælder behandling af negle, pleje osv. CND er bare bedst. CND har revolutioneret branchen med innovationer og internationale patenter der omfatter Shellac, Plexigel, Vinylux, Brisa, SolarOil og mange flere. Vi har altså her at gøre med at firma der hele tiden skidter foran og tegner vejen for resten af branchen, og det kan mærkes.

Udover dette er CND's produktlinjer er kendt for den højest mulige kvalitet og de mest kundevenlige og nænsomme behandlinger i branchen. Med CND ved vi at vores kunder bliver tilfredse og at produkterne er formuleret til at have en høj ydeevne uden at beskadige dine negle.

CND Shellac

Meget mere end bare en Gel Polish

CND™ SHELLAC™ er det første og eneste komplet patenterede gel polish-system i verden.Shellac er ikke bare et unikt negleprodukt, det er et koncept og er blevet ensbetydende med gelpolish for mange. Men Shellac er et patenteret system og med Shellac fra CND er du sikker på ikke at skade din egen naturlige negl.

  • 2+ ugers high-gloss shine
  • Ingen filing – ingen skade
  • Hurtig aftagning - ned til 5 minutter
  • Kun for professionelle - findes ikke til hjemmebrug

Hos Caroline Bjerring er vi vilde med CND og de produkter de har udviklet til at gøre vores negle smukke. En hånd med flotte lakerede negle er simpelthen så smuk og feminin og i vores optik er det noget af det der allermest udstråler overskud. Om neglene skal være neutrale, røde, mørke bordeaux, franske eller måske både have gelé forlængelser og nail art, er meget individuelt. Men hos os garanterer vi at vi udelukkende bruger patenterede registrerede produkter fra det prisvindende neglefirma CND.

CND passer på dine negle

Netop det at CND ikke beskadiger dine naturlige negle er noget af det vigtigste for os i klinikken. Vi møder ofte kunder, der kommer hjem fra en rejse, eller til en bestemt lejlighed har fået lavet negle et andet sted i den bedste tro om at det for eksempel er CND Shellac produkter der er anvendt. Når vi prøver at fjerne produktet ser vi med det samme at dette ikke er tilfældet, og vi må skuffe kunden med at produktet er nødt til at files og soakes af. 

Når du skal have fjernet en shellac, tager dine naturlige negle ikke skade, den opløses hurtigt og kan nemt skrabes af neglen med en rosenpind. Den patenterede SolarOil er med til at holde neglen fugtet og smidig og vi anbefaler at du bruger den dagligt.