BY NACHT - hudpleje i særklasse

Da vi i sommeren 2021 blev introduceret for By Nacht og deres über lækre verden af high end hudpleje produkter var vi ikke i tvivl. By Nacht taler til den moderne kvinde, der vil have det bedste af det bedste til sin hud. Som altid har Caroline Bjerring testet, vurderet og undersøgt produkterne på egen hud inden de er blevet lukket ind på hylderne og i vores webshop. Med By Nacht siger vi simpelthen bare WOW. Det her er videnskab, forskning og fornyende innovative ingredienser, der tilsammen giver de mest luksuriøse og overlegne produkter vi endnu har mødt.


Du bliver ikke skuffet By Nacht
  • FORKÆLER OM AFTENEN
  • VIRKER OM NATTEN
  • VISER RESULTATER OM MORGENEN
BY NACHT revolutionerende hudpleje

By Nacht er et revolutionerende og super luksuriøst clean beauty hudplejebrand, hvis produkter er videnskabelig bevist til at lade dig vågne med en perfekt hud. 

Noget af det der gør By Nacht så overlegen, er deres tilgang til altid kun at vælge den allerbedste udgave af ingredienserne, der gåes aldrig på kompromis.

By Nacht  kombinerer de bedste antioxidanter og meget innovative ingredienser med fremragende tysk videnskab og forskning for at kunne skabe overlegneresultater den næste morgen. 

By Nacht den ultimative skønhedssøvn

Ved at kombinere søvnfremmende og hudfornyende egenskaber hjælper By Nacht dig med at få mest muligt ud skønhedssøvnen - hver eneste nat. De meget effektive, aktive ingredienser er specielt udviklet til at udfolde deres maksimale potentiale om natten og har én mission forøje - at give kvinder den hud, de altid har drømt om.

Søvn, forskning og hudpleje er BY NACHTS DNA

Forskning har vist, at hudpleje giver mere mening om natten, da hudens regenerering næsten udelukkende finder sted, mens man sover. Derfor tilbyder By Nacht en unik kombination af højtydende hudpleje formler, som virker om natten, i kombination med søvnfremmende, aromaterapeutiske ingredienser. Hvert eneste produkt og hver eneste ingrediens er blevet nøje undersøgt og udviklet af grundlægger Jessica Hoyer i samarbejde med kendte forskere og søvneksperter - med kun et enkelt formål i tankerne: At hjælpe med at få mest muligt ud af skønhedssøvnen.

Alle By Nacht  produkter og ingredienser er skabt for få det mest mulige ud af din skønhedssøvn.

FEM FASCINERENDE FACTS
1. Hudfornyelsesgraden er 8 x højere om natten
2. Huden er mere modtagelig for aktive ingredienser om natten
3. Hudtemperaturen er højere om natten
4. Huden mister mere fugt om natten
5. Optimal hudfornyelse kræver optimal søvnkvalitet

Kvinden bag BY NACHT

”Vi lever i en tid, hvor kvinder bliver mere og mere bemyndigede. Jeg kender og beundrer mange utroligt talentfulde, hårdtarbejdende kvinder. Men, som jeg selv har oplevet, har det at erobre verden sin pris…

Jeg husker, hvordan jeg både så ud og følte mig efter utallige langdistanceflyvninger. Jeg mistede bogstaveligt talt min glød et sted mellem LA og Berlin og der var ikke nogen erstatning for ”mistet udstråling” ved ankomsten. Derudover havde jeg ofte svært ved at koble fra, slappe af og falde i søvn efter en lang dag fyldt med pligter, opgaver og forventninger."

En kvinde, et team af hudlæger, neurologer og en søvnekspert er holdet bag BY NACHT

"Jeg talte med hudlæger, neurologer og en søvnekspert fra NYC og fandt ud af, at perfekt søvn og perfekt hud ikke kan adskilles - den ene er en forudsætning for den anden. Man kan sige, at ideen til By Nacht blev født  ud af søvnløse nætter. 

Et revolutionerende hudplejesortiment baseret på den utroligt effektive interaktion mellem søvn og skønhed. By Nacht er dedikeret til nutidens multi-taskende kvinder og er skræddersyet til hudens behov om natten.

Når alt kommer til alt, nu hvor vi lever det liv, vi altid har drømt om, fortjener vi at vågne op med den hud, vi altid har drømt om!”         

 Jessica Hoyer, CEO og grundlægger af BY NACHT