Comfort Zone

HVORFOR HAR VI VALGT COMFORT ZONE
Vi har valgt at have Comfort Zone på vores hylder, da mærket i høj grad afspejler vores egen stræben efter effektivitet, etik og lækkerhed. Vi har håndplukket det bedste af det bedste fra Comfort Zone, og er specielt vilde med deres opstrammende kropsprodukter, deres Tranquility linie og deres prisbelønnede solprodukter. Hudplejeprodukterne fremstilles i italien, og deres indholdsliste tæller udelukkende ingredienser der er hudvenlige, miljøvenlige og højteknologiske. Comfort Zone har vundet vores hjerter.

COMFORT ZONE WATER SOUL, SUN SOUL, BODY STRATEGIST OG TRANQUILLITY
Hos Caroline Bjerring har vi udvalgt nogle af de lækreste og mest populære linier fra Comfort Zone. Hos os finder du både de bæredygtige, miljørigtige og hudplejende solprodukter fra Water Soul og Sun Soul linierne. Her får du solcremer til både børn og voksne, og med beskyttelse af både UVA og UVB. Water Soul har endvidere taget solcreme, aftersun pleje og bodywash produkter et step videre, så du med god samvittighed kan bade i havet, lede dit spildevand fra båden ud og være sikker på at du ikke forstyrrer eller påvirker miljøet. Tranquillity er vores valg når vi taler beroligende, afstressende behandlinger, kropspleje og velvære. Det er det ypperste indenfor hudpleje og er et helt igennem holistisk og beroligende koncept , som så dagens lys første gang i 1996. Vi har valgt Comfort Zone Tranquillity for deres anti-stress egenskaber, da de formår, at berolige både krop og sjæl.

HVEM ER COMFORT ZONE
Det italienske hudpleje brand Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma. Comfort Zone er en professionel hudpleje linie i Davines Group, en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet hudpleje brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede behandlinger og hudplejeprodukter. Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af Comfort Zone og med hans baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker og hans evindelige stræben efter kvalitet og innovation, er Comfort Zone et brand i konstant udvikling.

COMFORT ZONE HAR ØJET PÅ BOLDEN

Comfort Zone opnåede i 2017 den fornemme B-Corp certificering, kronen på værket for Comfort Zone, som i mange år har arbejdet målrettet mod at producere etisk og bæredygtigt. Dette betyder at 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning af Comfort Zone er fra vedvarende energikilder.

Comfort Zone samarbejder med et team af behandlere, læger og forskere, så hver hudpleje løsning er den mest innovative og effektive til et konkret behov, både i de rituelle behandlinger og i resultater på hudpleje.

Comfort Zones hudplejeprodukter arbejder på og i huden og Comfort Zone er yderst kritisk omkring, hvilke ingredienser og formuleringer de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer som sikrer den maksimale effekt, sikkerhed og behagelige følelse i deres produkter. Deres formulering filosofi betyder at produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. De er desuden 100% vegansk.

COMFORT ZONE SIGER SELV
SKIN is our focus. SCIENCE is our guide. SOUL makes our offer unique.