Et gavekort til forkælelse

Et gavekort fra Caroline Bjerring er en gave til skønhed, forkælelse, velvære og en butik fyldt med de lækreste produkter. Vores gavekort er en yderst populær gaveide, som bringer glæde for såvel den unge pige, den voksne kvinde, manden der gerne vil passe på sin hud, en teenager med problematisk hud, mormor der skal forkæles med ansigtsbehandling, manicure eller en smuk makeup. Over de sidste år er vores behandlinger blevet yderst populære blandt mænd, som både nyder at få renset huden i en ansigtsbehandling, at blive forkælet med massage eller at få ordnet fødderne med en pedicure.

Produkter i verdenklasse
I vores butik finder du de bedste produkter, som vi nøje har udvalgt blandt verdens bedste brands. Comfort Zone, pHformula, Laboratorio Olfattivo, Youngblood, M2 Beauté, Manyo, Voluspa Save my Face, Vita Liberata, By Nacht eller en af vores lækre parfumer.

Gavekort til mig-tid
Når du giver et gavekort til Caroline Bjerring, forærer du modtageren forkælelse, afslapning og alenetid, om man er travl mor, fattig studerende, bedstemor med slag i, karriere mand eller kvinde så er tid til sig selv og afslapning LUKSUS. 

Få sendt et gavekort på mail

Hvis du ikke har mulighed for at komme ind forbi vores butik og købe et gavekort. Har du også mulighed for at købe det med Mobilepay og få det tilsendt til din mail. Så kan du selv printe gavekortet derhjemme og pakke det ind, eller sende det direkte videre til modtageren.

Du kan enten bestille et gavekort ved at ringe til os på tlf 25777211
eller ved at sende os en mail på shop@carolinebjerring.dk

Betalingen foregår via MobilePay til nummeret 98534

Vi kan både lave dit gavekort på en specifik behandling eller et valgfrit beløb. Uanset hvad gavekortet laves på, kan det altid konverteres til en anden behandling eller produkter.

  • Gavekortet er gyldigt i 1 år
  • Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter
  • Restbeløb på gavekortet udstedes på et tilgodebevis
  • Bortkomne gavekort indløses ikke