Et gavekort der altid bringer glæde

Et gavekort fra Caroline Bjerring er en gave til skønhed, forkælelse, velvære og en butik fuldt med de lækreste produkter. Vores gavekort er en yderst populær gaveide, som bringer glæde for såvel den unge pige, den voksne kvinde, en teenager med problematisk hud, mormor der skal forkæles med ansigtsbehandling, manicure eller en smuk makeup. Over de sidste år er vores behandlinger også blevet yderst populære blandt mænd, som både nyder at få renset huden i en ansigtsbehandling, at blive forkælet med massage eller at få ordnet fødderne med en pedicure.

I vores butik finder du de bedste produkter, som vi nøje har udvalgt blandt verdens bedste brands. Karmameju, pHformula, Verso, Youngblood, M2Beauté, Sanzi Beauty, Save my Face, Vita Liberata, Mizon eller en af vores lækre parfumer.

Når du giver et gavekort til Caroline Bjerring, forærer du modtageren forkælelse, afslapning og alenetid, om man er travl mor, fattig studerende, bedstemor med slag i, karriere mand eller kvinde så er tid til sig selv og afslapning LUKSUS. Og det er det du giver.Gavekort købes online lige her


INFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao