KENNY BROWS

Vi har gennem mange år arbejdet med bryn og vipper og altid elsket at kunne forfine og forandre et bryn med den rigtige tilretning og styling. Igennem vores arbejde og de mange, mange bryn vi har haft i hænderne igennem årene er vi selvfølgelig blevet meget kritiske på at arbejde med og kunne tilbyde de allerbedste produkter til dette.

KENNY BROWS er ikke uden grund blevet vores valg. Ud over at vi er vilde med selve produkterne, er vi også vilde med Kenny og at støtte op om et grundigt arbejde fra en dygtig dansk iværksætter. 

KENNY BROWS er det eneste, du behøver for altid at have elegante bryn.  Alle kan arbejde med produkterne og det kræver ikke den store øvelse at bruge de pigmenterede styling brow gels til at markere dine bryn og får dem til at se symmetriske og velplejede ud.

KENNY BROWS Brow Gel er en multifunktionel vidunder browgel, der hjælper med at udfylde områder med sparsom hårvækst og give mere fylde til brynene, hvilket skaber naturlig balance i ansigtet. Konsistensen er så let, at du slet ikke lægger mærke til den, og fordi den er udviklet til at blive, hvor den skal, vil stylingen af dine smukke bryn holde meget længe.

Er du vant til at få farvet bryn hos os, kan du nemt trække tiden mellem dine farvninger ved at give dine bryn lidt farve med KENNY BROW Brow Gel. Vi har kunder der er fans fra 14 år til 92, og det er fordi produktet er super nemt at anvende og ALTID giver et flot resultat.

KENNY BROWS Sculptor Pens er det perfekte værktøj til at lave form, løft, facon og perfektere dine bryn. Ud over at de kommer i 3 helt vildt fine farver, så afgiver de den perfekte farvemængde og er derfor meget lækre at bruge. Med Sculptor Pennen kan du opnå at få dine drømme bryn.  Vi guider dig selvfølgelig til hvordan du bruger den bedst muligt og evt kombinerer din styling med KENNY BROWS Gelen.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao