M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Op til 50% fyldigere vipper efter 6 til 8 uger. Eyelash Activating Serum giver dig med garanti fyldigere, mørkere og længere vipper. Det øger antallet af vippehår, forlænger vækstfasen og øger farveintensiteten. Bambi vipper here we come.

Fast pris kr. 799,-
Normalt kr 990,-

For køb kig ind i butikken, kontakt os på 25777211 eller shop@carolinebjerring.dk

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum

Op til 80% tættere og mere fyldige øjenbryn efter 6 til 8 uger. Eyebrow Renewing Serum er et vækstserum til øjenbrynene, der stimulerer brynets hårrødder og fremmer den naturlige vækst. Genial til at fremme væksten i overplukkede bryn.

Fast pris kr. 840,-
Normalt kr. 1040,-

For køb kig ind i butikken, kontakt os på 25777211 eller shop@carolinebjerring.dk

M2 Beauté Eyezone Care Complex

20% længere og op til 50% stærkere bryn og vipper på bare 6 til 8 uger. M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex til bryn og vipper er et ultra plejende produkt, der både understøtter hårvæksten, plejer og styler bryn og vipper med glans og i perfekt form.

Fast pris kr. 350,-
Normalt kr. 390,-

For køb kig ind i butikken, kontakt os på 25777211 eller shop@carolinebjerring.dk

M2 Beauté Black Nano Mascara

20% længere og 50% stærkere vipper efter 6 til 8 uger. Black Nano Mascara fra M2 Beauté er vores yndlingsmascara da den fremmer hårvæksten og samtidigt giver mere fylde og volumen til vipperne. De nærende ingredienser giver intensivt fugt og beskyttelse.

Fast pris kr. 285,-
Normalt kr. 300,-

For køb kig ind i butikken, kontakt os på 25777211 eller shop@carolinebjerring.dk

M2 BEAUTÉ VIPPESERUM, BRYNSERUM OG CAROLINE BJERRING
På klinikken har vi i mange år været førende på at lave eyelash extensions, lash & brow lift og microblading. Disse behandlinger kræver ekstra fokus på vores naturlige vipper og bryn og her kommer M2 Beauté ind. For os er det vigtigt at vores arbejde går hånd i hånd med korrekt hjemmepleje af bryn og vipper. Det er også derfor at de gode og effektive vippeserum og brynserum, samt plejende conditioner fra M2 Beauté, har været blandt vores bestsellere til at pleje bryn og vipper hjemme i årevis. Når du anvender en vippeserum styrker du ikke kun den naturlige vippe, vækstperioden forlænges også og roden styrkes så den bedre kan holde på øjenvippen. M2 Beauté har i vores øjne de bedste, mest veldokumenterede, gennemtestede og mest effektive vippeserum og brynserum på markedet. Det er kostbare dråber, men du finder ikke en vippeserum der er så virksom som M2 Beauté.

GLAMOURØSE VIPPER OG BRYN MED M2 BEAUTÉ
M2 Beauté har længe været kendte for sin fantastiske aktive vippeserum og brynserum i verdensklasse. Det var det første mærke med vipperserum og brynserum, vi tog ind på klinikken til at skabe smukke lange vipper og fyldige bryn, vi har ALDRIG fortrudt det. Med M2 Beauté får du vippeserum og brynserum, som skaber blikfang. De aktive M2 Beauté vippeserum og brynserum styrker dine øjenvipper og øjenbryn og stimulerer naturligt deres vækst. Den plejende conditioner tilfører intensiv fugt og pleje til dine vipper og bryn, og kan ligeledes bruges til at style med. Prøver du selv M2 Beauté, vil du se, hvad sunde, glamourøse øjenvipper kan gøre for dit udseende!

M2 BEAUTÉ ER EN KOMBINATION AF FORSKNING OG NYTÆNKNING
Succeskonceptet bag de effektive vippeserum og brynserum produkter fra M2 Beauté bygger på videnskabelig forskning og nytænkning. Grundlaget for udviklingen af M2 Beauté er innovative og effektive kombinationer af aktive ingredienser. M2 Beauté har skabt en vippeserum og brynserum der optimerer de naturlige vipper eller bryn maksimalt. Det omfattende sortiment af produkter som brynserum, vippeserum og hårvækstfremmende serum fra M2 Beauté er opfulgt af dokumenterbare, overbevisende og synlige resultater – uanset alder.
De forskningsresultater giver M2 Beauté grundlaget for at udvikle revolutionerende nye ingredienser til kosmetiske produkter som vippeserum, brynserum, mascara, conditioner, samt hårvækst fremmende spray. Vippeserum bidrager til at opnå optimal vækst og naturlig skønhed med lange smukke vipper, det samme gælder brynserum for flotte fyldige bryn. Alle produkter fra M2 Beauté er testet for deres effektivitet samt hudkompatibilitet i velbegrundede studier og overholder alle dermatologiske krav og EU-dækkende kosmetikdirektiver. De er blevet vurderet som “meget gode” af det uafhængige forskningsinstitut DERMATEST, har vist sig at være fri for hormoner, parabener og syntetiske farvestoffer. Ingen dyreforsøg er involveret i deres produktion. Derfor kan vi også med sikkerhed anbefale M2 Beauté, som vores mest effektive og gennemtestede produkter indenfor vippeserum, brynserum m.m.

M2 BEAUTÉ OPHOLDER DE HØJESTE KVALITETSKRAV
Alle produkter testes i studier udført af internationalt anerkendte laboratorier for deres effektive virkning og dermatologiske kompatibilitet.
M2 Beauté er med sin vippeserum, brynserum m.m en specialist blandt luksusskønhedsmærker.
De senere år har ultramoderne forskningsteknologier gjort det muligt at få en nøjagtig indsigt i virkningerne af specifikt definerede molekyler, der aktiverer kroppens eget vækst- og regenereringspotentiale.

M2 BEAUTÉ ER DESUDEN
  • udviklet i samarbejde med læger og hudlæger
  • dermatologisk testet og certificeret for absolut hudtolerance (f.eks. bedømt som "meget god" af det uafhængige forskningsinstitut DERMATEST)
  • egnet til brug af kontaktlinsebærere
  • overholder de strenge kvalitetskrav i det tyske og EU-kosmetikdirektiv
  • har vist sig at være fri for hormoner, parabener, PEG og syntetiske farvestoffer
  • produceres uden dyreforsøg