Manyo Bifida probiotisk hudpleje
Med Manyo Bifida serien har vi en barrierebeskyttende hudplejeserie baseret på ekstrakter af de probiotiske mælkesyrebakterier Bifidabakterium og Lactobacillus. Mælkesyrebakterier er en af de nye "it" ingredienser i hudplejen, da de øger hudens modstandsdygtighed og reducerer sensitivitet. Manyo Bifida hudplejeprodukterne indeholder desuden power ingredienser fra niacinamid, peptider og hyaluronsyre som alle hjælper med at forbedre hudens udstråling og spændstighed. Vi har altså her en nærende og beroligende hudplejeserie, som både forebygger fugttab, reducerer fine linjer, slap hud og styrker en svækket hud-barriere.

Manyo Bifida mælkesyrebakterier til din hud
Manyo Bifida Ampoule Complex tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede probiotiske mælkesyrebakterier med dens høje indhold på 60% Bifida og 30% Lactobacillus. Vi får derfor en serum, der vil forstærke din hudbarriere, samtidig med at de øvrige ingredienser tilfører blandt andet masser af fugt for en foryngende effekt. Den indeholder blandt andet hyaluronsyre, der trænger ind i huden for langvarig fugtmætning, og gør at huden ser fyldig ud og genoplivet ud.

Hvad kan Manyo Bifida
Manyo Bifida er især kompatibel med sensitiv, tør, moden og normal hud, da den har en fugtgivende konsistens.
Manyo Bifida hjælper dig altså med at fugte huden dybt og forbedre din hudbarriere.
Manyo Bifida Ampoule Complex er fri for parabener, silikone, parfume, sulfater og udtørrende alkohol.

Manyo Bifida er velegnet til alle hudtyper
Tør hud
Rødme
Fine linjer og rynker
Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Manyo Bifida er en lillesøster fra en stor familie
 Manyo Bifida er en lille hudplejeserie fra en større familie. Manyo er en koreansk problemløsende hudplejeserie baseret på økologiske planteolier, -urter og -ekstrakter, der er særligt udvalgt på grund af deres brug indenfor traditionel medicin. Med deres lille Bifida linie, har de koncentreret sig om de probiotiske mælkesyrebakterier, der er særligt beroligende og styrkende for den sensitive hud. Du kan sagtens blande Manyo ind i din nuværende hudpleje rutine, hvor du typisk vil ligge serummet ind som beroligende natfugter under din natcreme.